+1 yılZamanla Öğrenirsin Kardeş Sıkıntı Yapma 1.000 lira civarı maaş alırsın sanırım !
06 Yorumla
Soran+1 yılhacı öyle diyonda benm merak ettgm soruyu cevaplayan yok adres bilmem şart mı a2 yetmyo mu
- +1 yıl
Adres bilmiyorum demiyeceksin girerken işe biliyorum yaparım ederim tarzı konuşursan iyi olur senin için kimse anasını nkarnın da tecrübe kazanmıyor ! sen bilmiyorum dersen o iş zaten olmaz !
Soran+1 yılabi avucumun içi gibi biliyom semtimi ama sokak numarası olarak blmyom yalan söyleyemem almazlarsa almasın .d tarif edildimi anlarm ben
- +1 yıl
tamam işde semti biliyorsan sorun olmaz alırlar ! illa tam bilmene gerek yok
Soran+1 yıleyvallah saolasın abi yorumlar için
- +1 yıl
Sende Saol !
+1 yılvalla bilmiyorum ne kadar maaş aldıklarını ama bayaa düşük olduğunu duymuştum
02 Yorumla
Soran+1 yıl1,650 liraya çalışan arkadaşlarım var baya düşük harbiden 4 bin falan olması lazım
- +1 yıl
Neresi düşük 10 saat çalışıp aylık 7000 alıyorum artı bahşişlerde var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılsora sora bagdat bulunur derler az çok biliyorsundur bence sıkıntı olmaz
05 Yorumla- +1 yıl
sanki herkes sokak no biliyor
Soran+1 yılsora sora deglde tarifle anlarm sorun olmaz heralde ama gönlüm isterdi torpilim olsun belediyeye gireyim
- +1 yıl
inş oda olur sen şimdi boşta kalmaktansa git çalış
Soran+1 yılmecbur çalışçaz hiç istemyom amaparasızda olmyo babamda var ama kedin başarcan diyo kuruş vermyo :D düşünüyom sağlam bir araba 20 bin lira bunun için 2 3 yılımı vercem yıpratçam endmi çok saçma bunu düşününce istemyom :D
- +1 yıl
amaç varsa azim varsa tamamdır
+1 yılBen pizzacıda kuryeyim 10 saat çalışıp aylık 7000 lira alıyorum Beşiktaşta çalışıyorum kuryecilik sektöründe para var
00 YorumlaOgrenirsin zamanla problem etme
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıldominosa mı gircen ?
03 Yorumla
Soran+1 yıldominos pasaport farketmez de niyeki
- +1 yıl
şu cevaptan sonra nedenini söyleyesim gelmedi
Soran+1 yılnasıl bir yorum yapaym ki şmdi sana abi .d
+1 yılnerde oturuyosun ?
010 Yorumla- +1 yıl
izmirmiş görmedim İstanbul olsaydı gel benimle çalış diyecektim
Soran+1 yılsagolasın abi .)
- +1 yıl
izmirde maaşlar nasıl bilmem burda ortalama 1000 tl ama hiç bir motorcu maaşı umursamaz çünkü onların kazancı bahşiştir bende 5 motorcu var 1200 tl maaşları var ama 1500 civarıda bahşiş topluyorlar daha fazlasını alan bile var işe girdiğin firma önemli günde en az 30 paket atarsan ihyasın
Soran+1 yılsandeviççide çalşyodm hiç bahşiş almadım günlük 25 alıyodm bıraktm yan tarafımızda dürümcünün motorcuları 55 lira günlük alıyodu onlarda bahşiş alamıyolardı , a2 yeterlimi abi yoksa bilmem şartmı ben numara olarak blmyom ama oturdugum semti çok iyi biliyom tarif edildimi anlarım yalan sölemeyim dmi biliyom diye girerken
- +1 yıl
a-2 yeterli evet çevreyi biliyomusun diye sorulur sende biliyosun zaten çevreyi adres adres 20 yıllık motorcu bile bilmez ezberledikleri dışında sen sorulduğunda adresleri biliyorum deme çevreyi iyi biliyorum de en fazla 3 gün zorluk çekersin kimsede adresleri kapı kapı bilmiyosun diye almamazlık yapmaz sen yeter kendini pazarlamayı bil
Soran+1 yıltelefonumda navigasyon var zorlanırsam ordan bakarm zaten işe yarar heralde
- +1 yıl
bu kadar takma sıkıştığında taksicilere danış taksicilerle kuryeciler kankalardır çalışınca gün geçtikçe anlarsın :)
Soran+1 yılsagolasın abi aklımda tutçam dediklerni
- +1 yıl
sen saol kardeşim burda olsan bir motorcuya ihtiyacım vardı ehliyeti alana kadarda çalışırdın :)
Soran+1 yıleyvallah abim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBulursun inş...Bi gayret et ALLAH yardım eder...
00 Yorumlaadresi öğrenirsin .D
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar