Kocam bana çok ilgisiz ne yapmalıyım

nerdeyse 2 senedir evliyiz 11 aylık bir oğlum var 13 yaş fark var aramızda 42 yaşında kaç kere ona anlattım ben ilgi istiyorum die ama o ilgii sadece yatakta canı çektiğinde gösteriyor zaten benm canm istesede yanaşmıyorum kendimi kullanılmış hissediyorum adam bir kere bir çift güzel bise de ya da şarıl eskiden bunlar oluyordu şimdi ne oldu

bana benm değiştiğimi söylüyor evet değiştim fazladan 10 kilom var çalıştığım bir isim yok eskiden sennle sadece sevgili ya da nişanlıydık sosyal bir çevrem vardı ve en önemlisi benm anneye muhtaç bir oğlum var benm eskisi gibi öle tiril tiril olmamı bekliyor hadi onuda yaptım bu defada alay etti söylesem şimdi hatırlamaz hatta inkar eder

yani kocam beni sedece canı çektiğinde seviyor oda ne kadr sürerse 2 haftada 1 ya da ayda 3 bilemedin 4 zaten bennde canm çektiğinde istemiyorum kocam yok sayıyorum onun gibi olmak istemiyorum ben normal zamanlarda sarılmak istiyorum koklamak hissetmek istiyorum ama onun kafasındakileri ben bilemezmişim ben çok düşünyor kafama takıyormuşum allah biliyor kalbimi bana şimdi nasıl soğuk davranıyorsa 10 yıl sonrada ben ona öle davranıcam nasılsa 50yı deviriyor onada söylüyorum umrunda bile değil imreniyorum arkadaşlarımı kocasını alan gezmeye eğlenmeye gidiyor ben onunla nezaman güldüğümü hatırlamıyorum nezaman dışarda çay içtiğimi hatırlamıyorum çünkü yapmadık yorgundu hep bir bahanesi var dı artık kaşarlandım çokta koymuyor sadece parasını yemek geliyor içimden benm kocam =para ama çok seviyorum yapamıyorum kafayı yemek üzereyim oğlum var ailem boşanmamızı istemiyor bense 2,5 ay önce ölmek istedim ilaç içtim 1 gün yoğun bakımda kaldım gene bise değişmedi bana sadece canı istediğinde karışymişim gibi davranıyor artık yoruldum bana yardım edin gerçekten kötü durumdayım teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
Bi sürüyorum gelmiş kimisi gerçekten saçmalamış alfatmak istesem gider aldatırım kafamada takmam ama bu söylenenlerin nerdeyse hepsi yaptım aldatmak hariç bikaç gün iyi olyoruz sonra kaldığı yerden devam ben böyleyim deyip bitiyor ona anlatıyorum beni sevmediğini düşünüyorum diorum yoksa sen ise giderken benim seni zorlamamla öpmezdin diorum bana allah biliyor sana olan sevgimi diyor kafam ağrıyor artık

Kocam bana çok ilgisiz ne yapmalıyım