Kocam bana karşı çok ilgisiz ne yapmalıyım?

kocam evlendiğimizden beri bana bir kez bile elini sürmedi hatta aynı yataklarda bile uyumuyoruz. evin içinde 2 yabancı gibiyiz anlayacağınız. zaten benimle evlenemeye gönlü yoktu ben de bunu biliyordum. ailesinin maddiyatı kötüydü biz de onların zengin bir tanıdığı olduğumuz için ve ben de ondan hoşlandığım için evlenmemizi istediler. ama 2 sene oldu ve asla evli gibi değiliz zaten kendisi bir işkolik çalışıyor da çalışıyor, ben ona ne zaman yanaşsam yüzünü çeviriyor başım ağrıyor diyor ya da yorgunum gibi bahaneler uyduruyor. hayır çirkin veya bakımsız bir kadın da değilim ki gayet alımlı bir kadınım hatta ondan önce benimle birlikte olmak isteyen bir sürü erkek vardı ama ben hepsini reddettim onu sevdiğim için. onunla evleneceğim için çok mutluydum fakat şu anki durumda pişmanlıktan başka hiçbir şey hissedemiyorum, ben de bir kadınım ve benimde sevgi görmeye hakkım var, kadınsal ihtiyaçlarım var. hadi her şeyi geçtim çocuk da isteyen biriyim ama olmayacağını da biliyorum bunun. boşanmak desem… boşanmak istiyorum aslında ama bir yandan da istemiyorum… çünkü ona karşı hala duygularım var. bir de aile tarafından baskı da var özellikle onun ailesi hayatta boşanmasını istemez. çok zor bir durumun içindeyim, sizce ne yapmalıyım?
Kocam bana karşı çok ilgisiz ne yapmalıyım?