Kocam bana karşı ilgisiz ne yapmalıyım?

Arkadaşlar eşimle aramızda 12 yaş var o 30 yasında ben 18 cogu konuda kavga ediyoruz ben daha cocukca düşünürken cocukca derken sevilmek öpülmek sadece yatakta değil normal zamanlarda bunuları yasamak istiyorum hersey zevkini alana kadar sonra gene aynı sanki kullanılıyor gibiyim sadece yatakta karısı gibiyim bu zoruma gidiyor önceleri iyiyidik 2 senedir evliyiz bu arada ben hemen hamile kaldım hamileyken bile iyiydik cocuk dogdu değişti ilgisi tavrı tabi kilolu biriyim evlenirkendr öyleydim 93 felan varım kilomu cok yüzüme vurur hayvan gibisin sıgırsın gibi felan kilo ver diyor denedim vermeyi ama sabırlı biri değilim ve oturdummu yerim gercekten kızım var 11 aylık kaç kere bosanmak istedim ama yavrum aklıma geldikce pişman oluyorum herseyden susup oturmak geliyor içimden katlanmak yüz vermeyim sürünsün diyorum olmuyor küs kalamıyorum ve cok kırılgan biriyimdir bu arada hemen üzülürüm ama hemende barısım barısmak istemesemde gülerim oda affettim sanır ve eşimin önceki mesleği kamyonculuk yapıyolar suanda babası yapıyor o işide kamyonculuktan kalma huy herhalde agzı küfür dolu afedersiniz hemen s*ker s*kar yani yatakda ilişkide bile küfür ederek yapar cok kez konustum etme diye adam oldunuz der bana sanane der ben buyum der beğenmiyosan kapı orda der ve ben kavga ettiğimizde baska odaya gitme ve susma taraftarı değilimdir susmam yani bir kavga nedeni diğer sebepleride yüzüne vururum oda susar konussun isterim dinlesin ama nerde kapıyı carpıp cıkmak isterim cok kezde yaptım zaten ben artık dışardan avrat toplayamam diyor bir yanım carp cık zorunda değilsinki ona diyor bir yanım kızın var oda senin gibi babasızmı büyüsün diyor bu arada neden erken evlendin diyenleriniz olacaktır annem babam bosandı annem 2 ye evlendi üvey baba beni evlendirdi okuldan alıp hergün birini cagırdı artık evleneyim dedim napayım kahrınımı cekecem o adamın ben evlendim 2 sene sonra üvey babamda öldü tüm hayallerimi caldı o adam okul hayatımı arkadaslarımı ailemi hayallerimi avukat olma hayallerimi caldı hep kinliydim hep dua ettim artık nasıl hesap verir o tarfta bilmiyorum benden yana hakkım helal olsun insanlık bende kalsın neyse ya anlatılacak cok sey var ama işte hep kavgalıyız eşimle ve nazara inananım herkesin imrenerek baktıgı bir ilişkimiz var nedense cünkü bunları dısarı yansıtmam hep mutlu zmanlarımzı anlatırım bir fotografımızı koysam dha dakikasında kavga ediyoruz öyle yani ne yapmalıyım bilmiyorum inanın yoruldum bütün ömrüm böyle gececek gibi geliyor dısrdan okula yazıldım üvey babam okutsa avukat olurdum yani zekiyim 10 sınıfda tesekkür alıp alınmıstım okuldan devam edicem ve hayallerime kavusucam okuycam avukat olamasamda meslek sahibi olucam o zmaan eşimin tavrı değişir gibime geliyor cünkü o okumamış olucak yanımda bilmiyorumki akıl verin ne yapmalıyım kendime cekmek için etkilemek için
Kocam bana karşı ilgisiz ne yapmalıyım?