22 yaşında, çalışan, iki senelik bir evliliği olan, güzel, düzgün bir fiziği olan, bakımlı, giyimine kuşamına özen gösteren bir bayanım. Çalışan ve bakımlı bir bayan olmama rağmen ev işlerini asla ihmal etmem. Yemeğimi de pişiririm, ütümü de yaparım. Kocamı hiçbir sabah işe kahvaltısız göndermem. Ben de her gün işe gidiyorum ama sırf ona güzel bir kahvaltı hazırlamak için her sabah uyanmam gereken saatten 1 saat daha erken uyanıyorum. Ama yaptığım bunca fedakarlığa rağmen kocam benimle yeteri kadar ilgilenmiyor. Beni herkesin içindeyken de baş başa kaldığımızda bozuyor. Oysaki beni savunması gerekmez mi ben onun eşiyim. Onu öpmek veya ona sarılmak istediğimde bildiği kungfu hareketlerini ona uzanan kollarıma uyguluyor ve canımı yakıyor. Onu doyasıya öpmek, onu canıma katarcasına sarılmak istiyorum ama o böyle yapınca tüm isteğim yok oluyor. Sevrken bile o ne isterse hayır demiyorum, yeni olan hiçbir şeyi (aksesuar, kıyafet, pozisyon vs.) denemekten çekinmiyorum. Ona tam ve eşsiz bir tatmin sunuyorum. Ama dediğim gibi ne yapsam da kocamdan istediğim ilgiyi göremiyorum. Ben tek taş pırlanta, araba veya ev istemiyorum ki… benim tek isteğim ilgi görmek hepsi bu. Birkaç tatlı söz, iltifat, içten bir sarılma, şefkat, azıcık da olsa şımartılmak… onunla çok konuştum benim ilgiye ihtiyacım var, bu konuda beni aç bırakıyorsun diye. Ama o , ben böyleyim bu saatten sonra değişemem deyip kestirip atıyor peki bana kocam ilgi göstermeyecek de kim gösterecek? Ağlasam gözyaşımı silmez, beni teselli etmez, canım yansa öpüp de şefkat göstermez. Hasta olup da şuram ağrıyor desem ‘of be amma mızmızlandın’ der. Ne olur yardım edin. Onu çok sevmekle ben nerde hata yapıyorum. Sırf benimle ilgilensin diye üzerine düşmediğim de oldu ama o hiç umursamadı bu durumu… sırf benimle ilgilenmediği için ondan soğumaya başladım. Böyle olsun istemiyorum… lütfen yardım edin
Aslinda ailemden hic kimseden ilgi sevgi gormedim ona gosterirsem beni mutlu eder sanmistim. evlenmeden once boyle degildi#
Aslinda ailemden hic kimseden ilgi sevgi gormedim ona gosterirsem beni mutlu eder sanmistim. evlenmeden once boyle degildi#
Güncellemeler
+1 yıl
Kocamin benimle ilgilenmesi icin daha ne yapmaliyim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer