Babam bana hiç değer vermiyor?

18 yaşındayım istediğim yer gelmedi diye ikinci kez hazırlanıyorum saçma sapan düz lisede okudum alt yapım baya sıkıntılı geçen sene dershaneye gittim ama alt yapı sıkıntısı oldugundan pek faydasını görmedim bu sene dersanenin konusunu bile açamadım sırf babam küçükken baba sevgisi görmemiş diye besleme olarak görüyor beni yediğim içtiğimin hesabını yapıyor annem mağazadan bir şey aldımı hemen söyleniyor falan evde muhabbet kuşuna bile benden daha fazla değer veriyor en son ne zaman seni seviyorum dedi hatırlamıyorum dün bana bu senede olmazsa evliliğe hazırla kendini dedi benim bir erkek arkadaşım var tıp okuyor Şu an bitirmesine 3 yıl var zaten büyük ihtimalle sevdiğimle evlendirmezde elimden geleni yapıyorum sınav için hatta askeri okul istiyorum bir bayan olarak çünkü bana ödediği tek kuruşu hesap yapan adamın parasını istemiyorum konuşup çözülecek bir durum değil annem kaç kez konuştu ben yoruldum anneme özel bir şey anlatsam geçip bir yerlerden dinlemeye çalışıyor nasıl bir zihniyete sahip anlamıyorum ortadan mı kaybolsam değerimi anlar bilmiyorum ki
Güncellemeler
+1 yıl
yok mu arkadaşlar tavsiyesi olan?
Babam bana hiç değer vermiyor?