Babam beni hiç umursamıyor?

Bizim evimiz okuluna uzak ve yol inanılmaz yokuş. Aynı dağ gibi derslerim vesayre baya iyi bugüne kadar başlarını öne eğecek bir şey hiç yapmadım. Aksine övünmek gibi olmasın komşular ve çevremiz için örnek bir bireyin. Evim ve okulum arasında 12'de belediye otobüsü var öğlen tatili için. Ama inanılmaz kalabalık normal toplu taşıma araçları gibi değil diğer toplu taşıma araçlarına çok bindim bu o kadar beter ki birçok kez fenalaştım. Nefes alamadım, koku yüzünden kustum. Babamdan sadece tek bir şey istedim ben onun için iyi bir evlat oluyorum o da beni bu zor kosuldan kurtarsın. Bugun eve ağlayarak geldim nefes alamamistim çok kötü olmuştum. Anneme sesimi yukselttim dizimdeki şortu giymeme izin vermedi ve hava inanılmaz sıcak dindar da değiller halbuki. Babam bana bağırdı senin kadar bencilini görmedim ne sorun çıkarıyorsun vs hakaret etti. Taşınacak parası var özel arabası var. Ama benim için hiçbir şey yapmıyor. Ağlamaktan gözlerim şişti. Anlayamıyorum parası olmasa anlarım. Hangi baba kızına uygun koşulu saglayabilecekken sağlamaz. Bazen keşke nefesim kesilmisken olseydim de kurtulsaydim diyorum. Ne yapmalıyım
Babam beni hiç umursamıyor?