Babam benimle hiç ilgilenmiyor hep bahanesi var?

Babamdan iyice soğudum artık sürekli dışarıda arkadaşlarıyla bize gelince fıs yok biz iki kardeşiz 1 abim var ona gayet sakin ilgili bana hanzo gibi naptım anlamadım ki mesela son zamanlarda ilgisizliği aşırı aşırı arttı biz taşınıcaz abimin yanına o yüzden ev bakmaya gittik orası çok nemli bir memleket öpmek istedim nasıl bağırdı seni 100 kere mi uyarıcam öpme beni diye ağlamıştım bir keresinde de ev bakıcaktık arabada kendi kendime konuşuyordum sussana seni mi çekicez dedi sinirli sinirli dün artık tavrımı koydum her şeyi yüzüne söyledim ben seninle ilgileniyorum dedi bugün de belki kırılmıştır diye yanına gittim soru sordum git şurdan ya canım dar seni çekemem boş boş konuşma dedi arabada da saçma konuşuyorsun o yüzden seninle muhattap olmuyorum demişti çok üzülüyorum napıyım üniv tercihi yaptım açıklanmasını bekliyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Şu an ona karşı o kadar sinirliyim ki bu olaylar 5 dk önce oldu annem bana hamileyken sancı çekmiş gelmemiş arkadaşının yanından kesinlikle hakkım helal değil psikopat ruh hastası
Babam benimle hiç ilgilenmiyor hep bahanesi var?