Küçüklüğümden beri hep dürüst oldum, hiç kavga etmedim hiç yalan söylemedim, elimden gelenin en iyisini yaptım, insanlara hep yardım ettim, paylaştım, her el açana sadakamı verdim hep hayır duaları aldım ama bir türlü iş güç sahibi olamadım, okudum üni bitirdim hiç derslerimden kalmadan, işsizlik yaşıyorum bunalıma girdim, etrafıma baktığımdaa ne kadar hovarda kaytaran, tabiri caizse uyanık geçinen varsa iş güç yuva sahibi, herkes birilerinin yardımıyla işe giriyor, bana hep umut verilmesine rağmen kimse işe sokmuyor, büyü mü bir engel mi var çok daraldım artık, en yetkili kişiye kadar ulaşıyorum tamam diyor bana emanetsin sonra ordan içeri giremiyorum, en kötüsüde umut verilmesi aylarca o umutla mutlu yaşıyorsun sonrası bir yıkım,
Cevabın nedir?
+1 yıltorpilin yoktur kardeş.. iyilik dürüstlükle alakası yok.. bu devırde torpille açılıyor kapılar herkese.. adamını alıyor herkes once.. duzen boyle ne yazık kı.. bende senın gıbıyım.. unıversıte mezunuyum ama işsizim..
23 Yorumla
Soran+1 yılben en başına kadar ulaşıyorum işi alacak kişiye kadar tamam diyor kesin olacak,4 değil 5 değil ama olmuyor birden herşey değişiyor bakıyorum lise mezunu, üniversitenin alakasız bölümünden biri , üniversite terk birileri masa başı işte çalışıyolar
- +1 yıl
ayetel kursı, felak, nas, fatiha surelerını oku hergun.. cok bı zamanını almaz.. daha ıyı hısedersın..
Soran+1 yılher akşam dualarla uyuyorum, iki kez hatim ettim, bugünde bir görüşmem vardı 4-5 ay öncesinden tamamdı herşey bugün çağırdılar ,4-5 ay öncesinin sözleri değişmişti bir proje içinde düşünüyolar başta kadro olacaktı, geçici çalışırsın kpss ye hazırlanırsın dediler, dedim artık sürekli bir iş istiyorum, umutlar yıkıldı evde üzgün anne , baba , sesi buruk arayan bir nine
imtihan benim güzel kardeşim imtihan kimi çocuk ister kimi para kimi ev ister kimi iş kimi kaynanadan çeker kimi patronundan
14 Yorumla
Soran+1 yılher umut veren karşıma rastlantı sonucu çıktı , karakterime duruşuma övgü yaptılar beni karşına Allah çıkardı diyen de oldu ama olmuyor duvarlar bir türlü yıkılmıyor
- +1 yıl
allah celali ve cemali ile tecelli eder lutuf gibi gördüğün şeylerin içine mekrini saklar bunları sadece hakikat ehli görür sanmaki dünyada herşey yolunda gidince herşey tamam çoğu insanın hayat göstergesin verileri yanlış donelerle çalışıyor işlerin yolunda gittiğinin göstergesi yapıp ettiklerin ev sahibi araba sahibi eş iş sahibi olmakla ölçülmüyor hakikatte bunları sana vermeden önceki halinle verdikten sonraki halini kıyas et bakalım o zaman anlarsın imtihan sırrını allah kuranda peygamberine alemleri senin için yarattım diyor ama dünya hayatında her türlü musibet bela onu buluyor dişini kırdılar taifte taşladılar sırtına deve işkembesi attılar bu nasıl bir tezat durum değilmi imtihan sırrı burda saklı işte 5 10 milyon dolarlık rezidans alırsın 2 rekat namaz yok içinde kılınan rezidans sahibi bunu lutuf sanır halbukı mekr içinde saklı tofaşa binerken el edeni durur alırsın 100000 tl arac alırsın milletin yanından gecer gidersin biri verilerek denenir biri verilmeyerek
Soran+1 yılAllah razı olsun sağol , zaten bu imtihan bilinci sabır etmek bilinci bizi ayakta tutuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
+1 yılAynı eskiden benim yaşadığım durum. 7 sene senin anlattığın gibi yaşadım. Buradan yazamıyorum Bana mesaj at.
00 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne