Sevmediğim bir bölümde okuyorum :(

çocuk gelişim okuyorum bu bölüme girmeden önce çok hevesliydim bölümüm seviyodum taa ki lise sona kadar lise sonda haftada 3 gün staj var artık bölümümden nefret ediyorum sabahları kalkmak istemiyorum eve gelince baş ağrısından ağlıyorum..malum ygs ye az kaldı annem tuttrmuş okul öncesini öğretmenliğini sec yahu yapamam diyorum bi ömür sevmediğim mesleği yapamam diyorum neymiş efendim kolay atanıyolarmış öğretmenlik rahatmış yarım günmüş öyleymiş böyleymiş..babam bana karışmıyo yeterki oku ne okursan oku diyo ama annem beni cok sık boğaz ediyor..benım gönlümdeki meslek anestezi..annemede söyledim bunu bana diyoki düsün bi insan senin yüzünden ölse bişey olsa bi cocuğu annesiz babasız bıraksan ömür boyu o vicdan azabıyla nasıl yasayacaksın..sen yapamazsin falan dyor illa anaokulu öğretmenliği istiyo..ama sncta mesleğimi ben yapıcam ve istemiyrm..stajdakı hocam ble diyoki sen staja geldiğin ilk gün anladım bu bölüme uygun olmadığnı gönlünden ne gecerse onu tercih et annene bakma gel benim yanıma beraber tercih yapalım..anesteziyi istiyorum ama annem yapamazsın riskli diyerek beni korkutuyo onun dısında biyoloji yada kimya ile ilgili bişey istiyorum kimya mühendisliği falan cünkü cocuklarla uğrasmak bana göre değil..ama bu bölümlerde hep acıkta kalıyormus benım okudğum bölüm atanıyo ama onuda ben istemiyorum :(( ne yapayım yani sırf atanıyorm die ömür boyu sevmedğm mesleği yapıp mutsuzmu olaym :( ama kendi istediğmii secip ilerde pisman olursam annem hep yüzüme vurucak :(( bunu secersemde ben mutsuz olucam :(ne yapmalıyım sizce ya cıkmazda kaldım :( siz olsanız ne yaparsınız ?
Sevmediğim bir bölümde okuyorum :(