üzerimde bir yorgunluk var..sebebinide bilmiyorum.neden böyle oluyorum neden yorgunum..
Cevabın nedir?
Endokrinoloji doktoruna basvurup troid hormonuna baktir. Hipotroidi varsa yorgunluk yapar. Kilo fazlanda var mi? Hipotroidi hastalarainin metabolizmasi yavas olur. Bu nedenle kilo ve yorgunluk sikayetleri cok olur.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılnazar değmiştir...
bak benimde 1 aydır var bir işe girdim parfüm fabrikası yok böyle bir yere konuşmayı unutursun konuşmayı yemeği ve içmeyi hiç biri yok03 Yorumla- +1 yıl
bak Allahın 99 ismi varya onların her birini 100 sefer tekrarla bu daha iyi gelecektir...
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bunalım? Kış aylarının yarattığı his? Kapalı havalar?
Direnceni düşürme derim, bol bol vitamin minarel al. bu arada şu ara herkes bunu diyor çevremdeki.Sanırım mevsimsel01 Yorumla
- Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılNazar vardır
05 Yorumla- +1 yıl
Medyum memiş :(
- +1 yıl
Kendi kendine oku :) Ciddyim öyle zamanlarda dua okuduğumda rahatlama ve hafifleme hissederdim bir dene
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
6Cevap
Yanında şeytan dolaşıyor sana sıkıntı veren vesvese veren o, bol bol dua et salavat getir ve şükret :)
27 Yorumlane olucağı hiç belli olmuyo bendede vardı doktora gittim d vitamini eksikliği çıktı.. eğer hayatını zorluyosa ciddi bi şekilde bence sende doktora gitmelisin.. besin düzeninede dikkat et
03 Yorumlakan testi yptır belki hava değişimnden etkilenrsn herkesde var bu aralar dinlenmeye dikkat et yorma kendini.
018 Yorumla
+1 yılBu aslındda biraz ruhunun yorulmasından kaynaklanıyor yapmak itemedigin ama senin için yaralı olacak isler yap zorla kendini dirileceksin inan bana
014 Yorumla- +1 yıl
Dedigim gibi ruhun yasama istegini kaybetmiş ona bazı seyleri zorunlu kılmalısın ilk basta hayattan daha cok soguyacaksın ama sonra yorgunlugun daha cok gidecek bu arada neden hep is isi mesele mesele diye düsünürsen daha cok yorulursun fiziksel olarak da zihinsel olarak da cok fazla uyuma atak olmak zorunda bıraak kendinin nedenini düsünme yorarsın gücün kalmaz sonra neden yasıyoruma kadar gider benden söylememsi
- +1 yıl
Ben de diyorum ki bu baslangıc evresi yorgunlugu buyumeden yok et yoksa sonra sıkar canını
- +1 yıl
yok degilim ama iyi bir hayat gözlemcisiyimdir :) niye kandırıyım hayatta birb sey yapmazsan burdaki bir isin olmadıgını hissedersen ölümü ( sadece bedeni olarak söylemiyorum ruhsal olum ) care bulursun seni buraya baglıyacak bir seyler olmalı yorgun oldugunu kendine inandırma hem bedenin hem ruhun coker
- +1 yıl
o kadar yazdım bunu söyledin ya her sey bir film karesine döndü gözümde :)
- +1 yıl
konu cok saptı onu diyorum ben hala yorgunluktaydım
- +1 yıl
dedigim gibi sıkıldım yapmak isityoru deme en azından dile getirme dile getirdign seyi beynin daha cok inanıyor yorgun degilsin dostum yorgun :)
- +1 yıl
bir sey degil :)
+1 yılOlur herkese arada öyle, mevsimden olur, çok fazla düşündüysen olur...
028 Yorumla- +1 yıl
O halde çok fazla hayal mi kuruyorsun? Yani en azından yakın zamanda gerçeğe dönüşmesinin mümkün olmadığı hayaller?
- +1 yıl
Akışına bırak, herşey olacağına varır zihnini yorma ;)
- +1 yıl
Yorgunluğun sebebi belli o halde, zihnini karıncalardan kurtar... İKi farklı kişinin aynı vaziyet karşısında verdikleri tepki farklıdır. Birisi mutlu olmaya devam ederken diğeri kahrolur. Oysa olay aynı olaydır. Metanetli olmak, mutlu ya da huzurlu olmak, az birazcık kendi elimizde. Biraz bakış açımızla alakalı. Bir kaç dakikalığına hiçbirşeyi düşünme ve derin nefes egzersizi yap bi kendine gel :)
- +1 yıl
O diziyi takip etmiyorum :) Zaten o diziye hacet yok annem sağolsun sabah programlarını açıyor oradaki uzmanlardan bol bol duyuyoruz nasılsa :)
- +1 yıl
Yooo onu da izlemiyorum... Eeee nerden duydum ben bunu o zaman :D Ya illa birşey izlemem mi gerekiyor sağdan soldan Ebru'dan Hülya'dan Prof. Dr. dan falan duymuşum işte, e canım kitaplar da bunu söyler her zaman :)))
- +1 yıl
:)))) Aferim hah şöyle inatçı hastaları sevmem zaten :)))
- +1 yıl
Yok klinik benim prensiplerim dışında, genelde uzaktan tedavi yöntemi kullanıyorum, tedavinin diğer adı da "Laf Salatası." :))
- +1 yıl
Ahahaha :D Şanslı olurdun yani sana iltifat indirimi de yapardım :))
- +1 yıl
Senin canın sağolsun bee:D :D
- +1 yıl
:D Ben Adanadayım da, vereceğin uçak parasıyla yani benim kadar olmasa da (!) şöyle temiz iş yapan bi doktor bulurdun ya sankim :D :D
- +1 yıl
:D :D Sen nerdensin bakayım :)
- +1 yıl
Tekirdağ mı ? :-o :D Yok canım zaten sen gel, zaten prensiplerimde hasta ayağına gitmek yoktur :P Uzakmış yahu :D :D
- +1 yıl
oldu canım isterseniz kırmızı halı da serelim :D :D
- +1 yıl
:D :D
1234567 bende senn gibiim kanseriz farkında diilmiiz acaba töbe töbe
03 Yorumlayorgunluğunun nedenini bilemeyiz ama üşenme kalk iki rekat şükür namazı kıl iyi geleceği aşikar...
01 Yorumlabeden olarak değilde ruhen yorgunsun depresyonda olabılırsın mutlu olmaya calıs herşeye gül kafanı dağıtmanı öneririm film izle kitap oku gez vs.
00 Yorumladepresyondasın; unutuldun, aldatıldın.
01 YorumlaBir tuvalete git elini yüzünü yıka..
04 Yorumla
+1 yılnazar vardır sende tuz çevirttir sdfisldifsdf
05 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum tam. yaşlılar bilir.
- +1 yıl
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılLodos filan varsa yapar öyle.
01 Yorumlaruhun yorulmus
026 YorumlaDuş al geçer .
01 Yorumla
+1 yıldua falan oku
01 YorumlaAşk bu .
017 Yorumlapsikolojik
02 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi