Akşam erken uyumama rağmen sabah çok yorgun kalkıyorum. Yatağım da çok rahat ama dayak yemiş gibiyim resmen 🥲(bu arada genelde 10.30 - 6.00 arası uykudayımdır)😴💤💤🛌
Temiz beslenme ve egzersiz olduğu günler ertesi gün enerjik uyanıyorum. Saçma sapan gıdalar tüketip egzersiz yapmadığımdaysa aynı tarifinde olduğu gibi kalkıyorum. Şeker tüketimi bence en temel sebep
Uyurken horluyor musunuz? Tabi ki kimse kendi horlamasını duymaz. Bu soruyu ve aşağıdaki soruları diğer aile bireylerine sorun. Horlarken nefesiniz bir süre duruyor, sonra boğaz yırtılır gibi bir horlama sesiyle nefas almaya başlıyor musunuz. Eğer bunlar sizde oluyorsa uyku apneniz var ve başta beyin olmak üzere organlarınız yeterince oksijen slamadığı için yorgun uyanıyorsunuz. Ben bir doktor değilim ama bunu yaşayanlardan biliyorum... Uyku laboratuarı olan bir hastaneye başvurmanız gerekiyor. KBB, nöroloji ve göğüs hastalıkları uzmanlarına gitmeniz gerekiyor. Sağlıklı günler diliyorum.
Kullandığın ilaç. Goedugun bjr tedavi var mı? Özel hayatın. Psikolojin nasıl? Gün içinde seni bedenen ve ruhen çok fazla yoran bir meslek mi icra ediyosun? Bunların hiç biri değilse.. kan değerlerine bı baktirmani önerebilirim.. gibi bakmak lazım.
- Kan testi yaptır, vitamin demir vb eksikliği yaşıyor olabilirsin.
- Yatış pozisyonun doğru olmayabilir ve / veya burun tıkanıklığın olabilir bu nedenle uyurken yeterli nefes almakta zorlandığın için yorgun uyanabilirsin
Bu şekilde hissetmeye başladığından bu yana hayata karşı stres kaygı sinir mutsuzluk veya genel olarak depresyonlu bir süreçten geçtin mi veya geçiyormusun
He aynısı bende de var. Kollarım, bacaklarım, eklemler vs her yerim ağrıyor cok pis, ve çalışmadıgım halde. Sabah kahvaltıya bile fena halde gidiyorum anamın zorlamasıyla.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Erken yatma o yüzden. Fazla uyumaktan oluyor o 7 saati geçirme uykuda