Çok yoruldum ne olacak böyle?

O kadar bunaldım ki can havliyle kendimi attım buraya. Az önce alışveriş yaptım içinde et yok, canım ne kadar istesede pizza yok, bi kg peynir aldım 60 tl. Zeytin alamadım yanına.. ölmemek için aldığım 5,6 parça bişey 248 tl tuttu. Daha canım çeken, eve lazım o kadar şey varken. Zeytin yok, patates yok, yeşillik yok, makarna adına bi şehriye alabildim onuda hem çorba yaparım hem pilav yaparım ekonomik olur diye aldım. Ya yoruldum gerçekten eğlencem yok, Starbucks nedir daha girmişligim yok.. sadece yaşayabilmek adına aldiğım bi kac parça şey bu kadar olmamalı. Delirmek üzereyim. 250 ne demek ya 4 kere daha aynısını alırsam 1000 tl yapacak insanın aklı hayali duruyor. Avaz avaz bağırasım var yeter diye yeter Allah sebep olanında sebep olmaya parmağı olanında iki yakasını bi araya getirmesin inşallah. Tanisam da tanımasam da o kişilere hakkım haramdır çok düşürmezler ya hani dillerinden hakkı haramı.
Güncellemeler
+1 yıl
Hani çıkıyor bazı omurgasızlar diyo ya nerde açlik nerde fakirlik "HERKES STARBUCKS'TA" ben neyim o zaman Allahsızlar bir insanı bu kadar Allahın emirlerini dahi inkar edecek kadar tutmayın ya delircem gercekten bunca insanın gunahi vebalı yakanızı bırakmasın inşallah sümük beyinliler