Eziliyorum çok yoruldum artik?

Ilkokulda ismim yüzünden çok dışlanma alay konusu oldum yaşadım. Ortaokulda bi kızın bana düşmanlığı yüzünden bütün insanlarla aramı bozdu bunla konuşmayın arkadaş olmayın derdi yüzüme karşı sen eziksin hep öyle kalacaksın deyip duruyordu ben okulda çok ağladım onun yüzünden. Lisede de ortaokuldan gelen beş kişi O kızı dinledi hepside farklı sınıftaydı. Kendi sınıfım 9.10daki aşırı havali tiplerdi grup şeklinde takiliyorlardi ben hiç bi grupta değildim ve ağlardım derdim neden dışlanma yaşamaya devam ediyorum ailem fakir benim dedim acaba benim giyiniş seklimimi beğenmiyorlar sorun 'ne yani siniftakilerin çoğu beni terslerdi takilmiyolardi benimle. Sinif degistirdim orası çok güzeldi beni sevdiler çok arkadaş edindim derken geldiğim ilk hafta arkadaşım bana çelme taktı rezil oldum ordaki bikac kişide benle takılmadı buyuzden malesef😔😔Sonra en son karma oldu 11-12de sınıfta çocukluktan itibaren bana düşman bütün arkadaşlarımla insanlarla aramı bozan iki kız yüzünden kavga ettim bağırdım arkadaşlarımın çoğu o sınıftansa bana kötü davranıyor😔😔Okadar pisler ki hırsızlık yaptılar gözümle gördüm sakin şekilde konuşup uyarsam yalan iftira üstüne atıp kendilerini haklı çıkarıyorlar. Bagirsam mağduru oynuyorlar ay bana kızdı deyip agliyorlar yalandan aslında üzülmüyorlar hiç bi şeye nasıl bi taktik uygulamam lazım lise bitti benim iki sene geçti şimdi yksye giricem ama travma oldi bende kaldıramıyorum bu olanlari okuyamadım iki ay sonra sınav var muhtemelen kazanamicam ve durumumuz çok kötü babamda kötü biri bizi dışlıyor her gün ağlamaktan çok yoruldum. Nasil bi taktik geliştireyim sizce allah rızası için söyleyin? k
Eziliyorum çok yoruldum artik?