Çok yoruldum artik?

23 yasindayim 4 senedir evliyim ilk 2 sene hersey cok guzeldi ama sonradan esimmin gercek yuzunu gordum beni haysttsn soguttu yalan 2 yyzluluk annesine baglilik hirsizlik ne ararsan var sozleriyle kalbimi cok kirdi mesala ben hamileyken cok cektim ondan sivasta trabzonda yattim erken dogum riskinden ama esim o donende bile kslbimi cok kirdi ben doguma girdigumde annem babam kardesim kapida bekledi ve esim. Ama esimin aylesinden 1 kisi bile yoktu anneside hastanede yatiyirdu oda benden 2 ay once dogum ypti aylesi cok haset kiskanc insanlar hirsizlik bile var ceyizimden esya calmjsliklari bile var esim dogumdan sonra bile kalbimi cok kirdi hakimi helal etmiyorum ben hic birine ben sezaryanliydum allah razi olsun annem evinde bakti bana kaynanam gekdi misafir gibi torununu gordu giti ve ben simdi hic birine dogru duzgun bebegimj gostermiyirum haklari yok cunki. esim halen kiriyor beni yolda bi kiz gorse caktirmadan bakar ama ben fark ediyorum sakayla karisik hakaret eder bazen haklisn der susarim bende agiz bile vermek istemiyirum artik kendimi cok cirkin hisediyor bana bebegim olmazsa yasadigim sehiri terk etmeyi bile dusunurum ama o var yapamam iste yemin ederim gulmdyi unuttum gulmuyorum surekli dusunuyorum surekli boyleyim cevremde kadinlar eslerini aldatiyorlar sevgili yapiyirlar onlara akil veriyorum yapmayin onlar sizin esiniz ne olursa olsun diyorym bir erkek bana asildimi hemen esime diyorum tabi oda bsy yapmiyor adam goz gore gore bana asiliyor o halen adami eve getiriyor
Çok yoruldum artik?