Bagzen konusmamak , susmak haksiz oldugunun gostergesi degildir. icindeki kelimleri klavyeye yazamamaktir agzindan cikaramamaktir susmak. karsindakine konusmakla susmanin arasinda bi fark olmadigini sana hissetirmesidir susmak. Sadece o kelimleri goz yaslarinla disari aktarabilirsin, bagzende konuyu gecistirip devam ederek ama o icindeki soylemek istediklerin hep orada kalir artik o kadar cok yorulursunki kendini hep susmaya meilli edersin sucsuz oldugun hakli oldugun konularda bile susarsin artik. karsindakide buna muamma gostermez ve aval aval konusmaya devam eder her zaman. anlatamiyorum anlatamadiklarimla boguluyorum.
Çok iyi biliyorum o yaşadığın hissi, ama işte anlamayana ne kadar anlatsan da o yine anlamayacak, ha şunu da unutma bazen tartışmak iyidir en azından kalitesini anlamış oluyorsun
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sustukca ustume gelmeye devam etti ne zaman icimi bosaltmaya tartismaya kalksam herseyi berbat ediyorum hakli olsam bile onun disinda herkeze catir cutur laf sayarken benim cenem birtek onunla kavga ederken titredi