Evet, bana göre bir insanın sözelci ya da eşit ağırlıkçı olması büyük olasılıkla o insanın kafasının sayısala basmadığı, yani beyninin sayısalı öğrenecek ve anlayacak kadar gelişmediği anlamına gelir. En azından Türkiye'de durum böyle. Nerede işe yaramaz, yetersiz, kafasında beyin yerine saman taşıyan, iyi bir lise kazanamamış, vasat adam var, istisnasız hepsi sözeli seçiyor, biraz daha iyi durumda olanları da eşit ağırlıkçı oluyor.
Sözelci ve eşit ağırlıkçı arkadaşlar, sizin iyi olduğunuzu iddia ettiğiniz konuları biz arada çerez niyetine yapıyoruz. Bir de üstüne sayısalda iyiyiz. Ama ben sayısalı da iyi olan eşit ağırlıkçı ve sözelci hiç görmedim, başkaları da görmedi.
Tıp okuyan biri olarak, LYS'ye hazırlandığım dönemde arada eşit ağırlık denemeleri çözerdim, onlarda neredeyse full çekerdim. Bu yalnızca benim için geçerli değil, iyi bölümlere gitmiş arkadaşlarım da aynı durumdaydı. Ama sayısalcı olmayan arkadaşlarım sayısal sorularına anca bön bön bakmaktan başka bir şey yapamazdı.
Söylediklerimde doğruluk payı yok mu?
Sözelci ve eşit ağırlıkçı arkadaşlar, sizin iyi olduğunuzu iddia ettiğiniz konuları biz arada çerez niyetine yapıyoruz. Bir de üstüne sayısalda iyiyiz. Ama ben sayısalı da iyi olan eşit ağırlıkçı ve sözelci hiç görmedim, başkaları da görmedi.
Tıp okuyan biri olarak, LYS'ye hazırlandığım dönemde arada eşit ağırlık denemeleri çözerdim, onlarda neredeyse full çekerdim. Bu yalnızca benim için geçerli değil, iyi bölümlere gitmiş arkadaşlarım da aynı durumdaydı. Ama sayısalcı olmayan arkadaşlarım sayısal sorularına anca bön bön bakmaktan başka bir şey yapamazdı.
Söylediklerimde doğruluk payı yok mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer