- Kişilik & Karakter konusunda 431 cevap paylaştı.
1 yılKısmen doğru bir tespit. Nasıl vücut geliştirmecilerin vücudu ağırlık calistikca hacimleniyorsa insanda kafası calistikca zekilesir. Kafasını çalıştırabilmek için şartların ağır olması gerekir. Fakirsen paran ne kadar kalıyor daha fazla matematik yaparsın zengin olabilmek için daha çok yeni iş fikirleri gelistirirsin zekilesirsin yakışıklı değilsen karşı cinsi etkilemen lazım daha fazla zeka dolu hareketler yapman lazım ki kalabalıkların içinde fark edilesin şartlar zorlaştıkça düzgün şartlara erişebilmek için gelişiyorsun. Oysa çok makul şartların içinde yaşadığın zaman kafanı çok kullanma geregin yok.
kendj yaşamımdan aşk ve paradan örnek vermek istiyorum
tipim öyle dikkat çekmiyor hatta cirkin denebilir markette bir kızı beğeniyorum kıza açılma şansım yok zira çok konuşma şansım yok gel sevgili olalım desen etkileyici bir tipim yok bana varana kadar elli kişi daha teklif ediyordur bir şekilde öne geçmem lazım. Bir çocuk yolladım kız çocuğu kızın gizlice fotolarını çekti. Fotoları çıkarttırdım kalpli bir ayicik aldım kalpli kısmı cepliydi. Kızın resmini kalbin içine koydum kalbimde seninle dolu. Her güne başka sürprizler için lütfen bana ulaş yazdım telefonumu yazdım paket yaptırdım poşetle gittim söz misal rutin alışveriş yaptım markette öderken bir saniye dedim onun için yaptirdigim poşeti yanına bıraktım sunlari alayım deyip kendi alışveriş poşetlerimi aldım beyefendi poşetinizi unuttunuz dedi. Yok dedim kesinlikle bana ait değil. Sizin yanınızda duruyordu. Bence sizin kontrol edin iyi günler dedim çıktım şak kız aradı. Sevgili olduk
gidip o kıza senden hoşlandım tanrısalım desem asla kabul etmeyecek.
parada desen parada gözüm var ama cepte para yok ama zengin olmam zengin hayatı yaşamak istiyorum her gün işimle alakalı yeni modeller çizdim tasarladım kendi alanımda mimarlar tarafından bilinen ünlü bir firma oldum. Kaç gece sabahladım yeni model çizimlerimde kendim dahi bilmem sayısını
cirkinligim fakirligim beni idealist çalışkan ve zeki olmaya zorladı. Yoksa hersey ayağımıza gelse gerek kalmazdı kafayı bu kadar yormaya
05 Yorumla- 1 yıl
Sonra mezhep farkı varmış ailesi kabul etmez diye ayrildi. Ben Sünniyim o Aleviymiş benim çok taktığım şeyler değil ama o kendi grubundan birini istiyormuş hayatına. Ekonomik olarak dersen zengin olma hayali kura kura zengin oldum evler arsalar arabalar işyerleri vs herseyim oldu şükür. Sonra zenginleatikce capkinligim artti. Sonra kızın biri beni kafaya aldı kandirdi evlendik 8 yıldır evliyim
- 1 yıl
Birazda yeşil ışık yakacaksın ki teklif gelsin onu da unutma.
En İyi Cevaplar
1 yılHayır. Bunun çok örneğini verebilirim ama bir tane örnek vermek istiyorum. Bir arkadaşım vardı eskiden. Kız nasıl güzeldi anlatamam.. Muazzam, kusursuz.. Hatta size şu kadar anlatayım; şimdileri evli. İnstagram hesabından baktım. Adam çok yakışıklı olmasına ragmen kızın yanında orta halli kalmış 🤣 Kız o derece.. Ve bu kız çok s**ak bir kızdı. Epey hem de. 🤣
07 Yorumla- 1 yıl
Bu arada soruyu yanlış okumuşum. Doğru orantılı mıdır olarak cevapladım soruyu. Olsun 🤭
- 1 yıl
Aman evli mi sözlü mü hangisiyle.. Adama yazık cidden 🤣 Teşekkür ederim😘💕
- 1 yıl
Yaparım tabii 🥰
- 1 yıl
Rica ederim
Merhaba 😌
Zeka ve tip arasında doğrudan bir orantı yoktur. Zeka, genetik ve çevresel faktörlerin karmaşık etkileşimiyle şekillenir. Her tipte, her zeka seviyesine sahip insan bulunabilir. İnsanları sadece fiziksel özelliklerine göre değerlendirmek, yanlış ve ayrımcı bir yaklaşımdır.02 Yorumla
Değil bence ama filmlerde falan genelde öyle görünüyor sarışın güzel kızlara niye aptal yakıştırması var mesela? Biraz algı yapıyorlar. Zekasızlıkla güzelliğin yakışıklılığın alakası yok.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır değildir tabi ki de. güzel olan insan zeki de olabilir tabi ki de. ya da tam tersi de olabilir genetiktir bu daha çok.
23 Yorumla- 1 yıl
Corc kılıni tam olarak ikisi bir arada shjs
- 1 yıl
sdfsdf
- 1 yıl
😄
Yakışıklılık artınca değil ama bazı erkeker kaslı olunca bir şey olduğunu sanıyor bizim toplumumuzda. Yani kasliyim senden iyiyim havasinda geziyorlar. IQ kismini bilemem ama aşırı kaslı erkelerde duygusal ve sosyal zekanın düşük olduğunu görüyorum. Bunun nedeni testesteron seviyesinin sporla bozulmuş olması olabilir belki.
21 Yorumla
1 yılBence tip ile zeka arasında doğrudan bi ters orantı yok. Ama bazen çok yakışıklı ya da güzel olan insanlar dış görünüşleriyle daha fazla ilgi gördüklerinden zekâlarını geliştirmeye çok ihtiyaç duymayabiliyorlar. Bu da güzel ama boş algısını yaratıyor. Ama bu genelleme herkese uymaz. Hem taş gibi olup hem beyin küpü olan da var. Yani tipin var diye canım olacaksın diye bi kural yok kafa yapısı başka bi şey.🙏🏻
12 Yorumla- 1 yıl
Evet mesela canım sevgilimmm.😽
1 yılBence bu doğru. Son 2 konuştuğum kişiler çok zeki ama tip yok. Ondan önceki 2 çok yakışıklı yani yav he değillerdi tabi onlar kadar da zeki değillerdi. Ama şunu farkettim zekaya ne olarak baktığına göre değişir. Mesela yakışıklı olanların hobileri çoktu, iyi derecede dil biliyorlardı, daha sosyaldiler ki iletişim becerileri gelişmişti. Diğerleri ise daha çok zamanında ders çalışmış ve iyi derece yapmış güzel üniversitelerde güzel bölümler okumuş şu an daha saygın ve güncel konularda sohbet edip gelecek planlarımda fikirlerini çok önemsediğim kişilerdi.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılErkek milleti kadınların sadece dış güzelliğine odaklı olduğu sürece güzel kadınlar tarafından da hep bu tür ön yargılara maruz kalacak. Duygular insanları kısıtlayıp, saçmalamalarına yol açabiliyor. Keşke her insan duygularına yön verebilse. Dünyanın en zor yönetimi.
Güzel kadınlarda da bu tarz durumlar mevcut ama hepsinde değil tabi.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılHepsi bir arada olsa herkes mutlu olurdu sevdiceginle ömür nasıl bitecek illa biri olsa biri olmaZ emlakçıdan seçtigin evde bile sorun çıkıyor ya komşu manyak ya da damı akıyor işte öyle bişeyyyy😂😂😂❤❤
17 Yorumla- 1 yıl
Anlamazlarrr tatlım ahhhh beeee ne çektikkk beee 🤭😂😂💞yinede sevmeye devam 🥰
- 1 yıl
Ha hayyy dertler derya olmuş ruh ikizim hissedersin tabi 🥰☺
- 1 yıl
Utanmayı bilen hayırlı helal süt emmiş insanlar gelsin boş ver gerisi bizden değil ama herşeye inat aşk güzel geldi Nisan ayları gevşer gönül yayları 😂🤭🤭🤭🥰🥰
- 1 yıl
Herkes işine baksın bu benim yorumum kadın cinayetlerini savunuyor bide bana hadsiz seni kim doğurdu baban mı yoksa leylek mi getirdi boş yapmayın
1 yılBen böyle bir şey sezmedim de duymadım da. Bu genelleme bilimsel ise istisnalar olduğuna kendim gibi eminim😏
12 Yorumla- 1 yıl
Bilim ile ters düşmek istemezdim:)
1 yılAslında ben de böyle düşünüyordum ama aslında pek de alakası yok
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBir de hem zeki hem yakışıklı olanlar var onlar en fenalari.
15 Yorumla- 1 yıl
Çok rahat manipulasyonuna kapiliyorsun bunların.
- 1 yıl
Valla yiyon öyle deme
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Katılmıyorum, çok şükür beyin zehir gibi zeka hat safhada! 😅
Keza sende öyle! 😅110 Yorumla- 1 yıl
Allah Allah o nasıl bir şey yahu 😅Kimse sen gibi olmasın benzemesin 😅ya da tüm kadınlar sen gibi olsun 😅 herkes güzel olsun 😂
Ama erkekleri karıştırma sjsjs
- 1 yıl
Zeka olarak hiii o zaman olur bak 😅 bence de olurlardı yeniden baktım da 😅ama olmasınlar yahu 😅
Emret komutanım da fato vardı erkek olunca da yakışıklı oldu 😂 - 1 yıl
Hahaha 😂😅😂 kadınken de güzeldi fıstık gibi erkek olunca da şansa bak 😅paranın da etkisi var 😅
- 1 yıl
Hihi 😅bende sana baktım senden de yakışıklı olur valla 😂
- 1 yıl
Bence de yani mantıklı 😅 gönlünce olsun huzurlu ve mutlu günler diliyorum 😅 hoşçakal
1 yılKadınlarda da öyle diyolar ama ben doğru olduğunu sanmıyorum ya
13 Yorumla- 1 yıl
Ahahaha işte inanılacak şeyler değiller 🌸😂
- Kişilik & Karakter konusunda 501 cevap paylaştı.
1 yılDış görünüş desen daha iyi tip daha argo tarzda oluyor her neyse dış görünüşle zekanın pek alakası yok bu tamamen kendini yetiştirmekle alakalı boyu diğer kimseye göre daha uzundur ama iki lafı bir yere getirmez veya eğitim düzeyi düşük olabilir veya diksiyonu düzgün olmayabilir veya mesleki statü olarak düşük vasıfsız bir işçi olabilir soruyu tam anlamadım ben aslında zaten alakası yok bildiğin soruyu sormuşsun gibi bir soru bu ama yine de teşekkürler soru sorudur sevgilerimle
00 Yorumla
1 yıldeğil. bu çıkarımlar saçma. örnek olarak şarkıcı edis'e şok geçirmiştim. adam boğaziçi mezunu aynı zamanda İstanbul üniversitesi'ni kazanıp, iki bölüm okuyamadığından birini bırakmış.
10 Yorumla
1 yılBuna evet ya da hayır demek genelleme yapmaktır. Tecrübeler de bir yere kadardır. Bu konuda genelleme yapmak için yeterli değiller. Tipten ziyade kişinin vaktini nasıl geçirdiği, ne işlerle meşgul olduğu, nasıl düşündüğü zeka konusunda daha belirleyici olabilir.
10 Yorumla
1 yılTipi ile ilgili çok ego yapanlar kendini yetistirme kısmında eksik kalabiliyor maalesef. Ama bazen de kişi ne kadar iyi gorundugunden ziyade kim olduğu ve kim olmak istedigiyle daha çok alakadar oluyor. O zaman çok yakışıklı ve güzel olduğu kadar zeki kültürlü birikimli bir insana donusuyor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Öyle değil ama insanlar tipe önem verince tipi iyi olan sadece tipine odaklanıyor sonuç böyle oluyor maalesef
16 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Birbirine ters evet Kimi insan var adam çok yakışıklı dir ama zeka seviyesi düşük dir kimi adam tipsiz dir ama çok zekidir
10 YorumlaBirisi varken diğerine ihtiyaç duyulmuyor ha çirkin olan parası yoksa yakışıklı olamayacağı için diğerini daha çok baskın hale getiriyo
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılHer zaman değil tabiki. Görsellik kişiye göre değişen durumdur.
10 Yorumla
1 yılHayır değildir. Fıstık gibi yakışıklılar var zekaları da var.
10 YorumlaDeğildir, hem zeki hem güzelse ( yakışıklı) çok tehlikeli olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMerhaba,
Bu kızlarda da aynı sanki, güzel kızların daha sal*k olduğunu görüyorum. Demek ki bu çok güzel/yakışıklı kimseyi beğenmez diye sal*k yaratılmışız. jsjdjjd
14 Yorumla- 1 yıl
Kimisi ben güzel/yakışıklıyım diye beynini çöpe atıyor. Nice numuneleri var
Cevap sahibi1 yılEvet çok var. Güzel/yakışıklı olup zeki olanı da gördüm çok kez. Gerçi tipsiz olup sa*lak olan da var ya. Bu biraz kişiden kişiye de değişiyor sanki. Kızlarda hele aşko kuşko olanlar değişik konuşmaya çalışmalar farklı olmak için onlar beynini kullanmiyor mesela.
- 1 yıl
Ben aşko kuşkoyum değişik konuşurum haha özüm böyle
Cevap sahibi1 yılŞöyle konuşmuyorsan sorun yok bence jsjsj
youtube.com/shorts/ulpkDcRSR2s?si=KLUdUqtFSjeb28Z1
Ben hayatımda bazı aktörler hariç. Gerçek hayatta hiç çok yakışıklı birini görmedim. Ama olanlar genelde zeki oluyor. Erkeklerde durum böyle. Kadınlarda çok güzel olupta zeki olan sayısı çok daha az.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖyle bir şey yok 😄
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBen uyandırdım ama seni şu an 🌹🌷
Sarışınlar aptal olur diye iyi bir linç yemiştim ondan susma hakkımı kullanıyorum
11 Yorumla
1 yılBunu denemek lazım, herkess herkesin tipini oylasın, sonra iq yapalım. bi tez mez çıkar ortaya
05 Yorumla- 1 yıl
ses linki, nerdeyse bütün site kullanıyo :D bi sen eksik kalıyosan sorun değil, uğraşmicam
- 1 yıl
Yoldayken uğraşamıyorum, o an ki yorum da o an ki ruh haliyle çıkıyo, ve kendimi tekrarlamayı sevmiyorum,
1 yılHayır. Çok güzel/yakışıklı zeki arkadaşlarım da vardı, çirkin ve zeki arkadaşlarım da. Bu, tiple zekanın bağdaşmadığını kanıtlar.
02 Yorumla- 1 yıl
Haklısın evet
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence ters orantılı çok zeki insanlara bakıyorum hasta gibi duruşları embesil gibi davranışları var ama adam dahi😅
08 Yorumla
1 yılhayır, bu doğru bir önerme olmaz ama kas yaparak bunu gösteriş yapmak için orada burada sergileyen ve tek dertleri birini düşürmek olan erkeklerin aptal olduğunu düşünüyorum.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. herhangi bir orantısı yok
10 Yorumla
1 yılBilmem. Zeki kişiler çekici bence 😊
21 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 360 cevap paylaştı. Zeka tipe göre var olmaz!
Tıp olmak için şekilden şekile giren insan da ise zeka bulunamaz...00 Yorumla
1 yılUyku stres yüzünden azalıyor.. ama zeka farklı bir durum
. Neyseki öyle bir derdimiz yok yakuşuklu değiliz00 Yorumla
1 yılDenge meselesi
Fakirinde şeyi büyük olur çünkü en büyük malvarlığı o dur sürekli oynar 🤣😭😜
00 Yorumla
1 yılHayır, güzel ve zeki biriyim😌
12 Yorumla- 1 yıl
Bence de ☺️
- 1 yıl
😘😘
@KIZILİNKA kadınlar tipi olan erkeği zekası olan erkeğe tercih ederler.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 893 cevap paylaştı.
1 yılAptal platin sarışınlar harici gerçekliği yoktur
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Çünkü erkekler de biliyor ki tip olunca kızlar gerisini sorgulamayacak kadar Iq sü yüksek 🙄
00 Yorumla
1 yılTip de yok zeka da yok. Ters orantılı değil alakasız. İkisine de sahip değilim.
00 Yorumla
1 yılçok yakışıklı olup zeki olan adamlar tanıdım, yanlış önermedir
10 Yorumlakesinlikle terstir ve hatta tiple zeka sadakat hepsi ters çalışıyor 😅🤷♀️
10 Yorumlaçünkü bir özellik yüksek seviyedeyse bir yerden eksilmesi lazım. d.
10 Yorumla
1 yılZekanın insanı güzelleştirdiği nettir
20 Yorumla
1 yılYok ya zeki yakışıklı da var
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
1 yılHayır. Tiple zeka ölçüsü olmaz
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılGenelikle öyle oluyor
10 Yorumla
1 yılcıks çok zeki ve yakışıklı adamlar tanıyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 525 cevap paylaştı.
1 yılÖyle hissettiriyor
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet ikisi bir olan özeldir
10 Yorumla
1 yılher şey zittiyla güzel derler bilemedim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 875 cevap paylaştı.
1 yılOyle olsa ogrenc bi tipim olurdu 😀
10 Yorumla Hayır tiple karakter orantılıdır
10 Yorumla
1 yılHer zaman öyle olmuyor bence ya.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılTipine güvenip kendini geliştirmiyor🙂
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
1 yılBazıları hem çirkin hem mal.
10 Yorumla
1 yılalakasız erkekte zeka daha çekici bence
10 YorumlaÖylemiymiş. Yeni öğrendim 😀😀
10 YorumlaHahaha kesinlikle
21 Yorumladeğil tipi olanlar zeki olmaya ihtiyç duymaz
00 Yorumla
1 yılÖyle mi oluyormus bilmiyordum
10 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?