Çadırın eşsiz keyfini dibine kadar tadabilmek için, sazı çok iyi çalmak şart mıdır? ↗
Zeki karşı cins, eğer bir tutam da tip varsa her daim önde midir?
Çadırın eşsiz keyfini dibine kadar tadabilmek için, sazı çok iyi çalmak şart mıdır? ↗
Misal benim için tam da öyle...

Zeka kendi başına yetmez, bunu hayırda kullanmak da gerekir. Tipi, mesleği, maddiyatı pek umurumda olmaz. Ahlakı, ruhu, düşünme ve hayatı algılama şekli nasıl bunlar önemli. Çok zekidir mesela ama fitne fesada yorar aklını. İnsanları kandırır, dolandırır. Böyle biri ne kadar sıradışı ve yaratıcı bir beyin taşırsa taşısın değerli değildir mesela.
Kesinlikle öndedir. Hem zeka dolu hemde gideri var hayranlık duymamak elde değil. İstisna bir azınlık işte :))
Teşekkürler
Bence direkt zeki olması yeter
Bence günümüzde artık görseydik möseydik ön planda olmuyor sadece maddi çıkarları olduğu zaman ön planda oluyor görsellik de önemli ama ilk önce para geliyor
Bunu yanlış anlayan çok var, ama zeka gerçekten insanı başka bir ligde oynatıyor! Hele tip de varsa, tabii ki dikkat çekici oluyorlar, yalan yok. Fakat uzun vadede samimiyet, karakter ve güven duygusu olmadı mı, sadece zeka ve tipin etkisi balon gibi sönüyor. Kısacası, senin için önde olabilir ama herkes için geçerli değil, herkesin önceliği farklı. 😉🧠✨
Cevap
14Cevap
ben karaktere bakarım
Sapyoseksüel, deniyor sanırım. Zekaya aşığım. ;)
Ama sazı alıp kaçan değil, aksine sazı ile muaamma çalabilene ;)
Sınavlar var ama sorular devam ediyor 🤔
Ara ver biraz ya 😊
Kalan zamanında da zekânı ve sazı çalıştır. ;)
Şimdi durma vakti mi?
Zeka bir erkekte en dikkatimi çeken şeydir ister istemez etkilenirim
Zeki karşı cins tip olmasa da her daim öndedir.
Bu kombinasyon iki tarafta da varsa; yürünen yolda toz kaldırılır.
Bir tutamdan kastın nedir? Kek yapılırken atılan tuz kadar mı?
Tüh çalışmadığım yerden geldi soru, tip de göreceli bir şey. Acaba benim bir tutamım senin avucuna gelir mi?
Arkadaşın sazı çalınmaz mı
Tüh hiç saz çaldınız mı
Onun için nikah gerekiyor sanırım
Hii sizin mızıkayı öttürmek lazım
Ben öttüremez miyim
Tanımak da mı istemiyorsun
Eh peki
benim için de öyledir, zeki ve azıcık tipi olsun yeter
Teşekkürler
Sadece zeki olması değil zekasını iyiye kullanması ve geliştirmesi de önemlidir.
Hayatımı geçireceğim birisinin sadece bu 2 katogorisi için seçmem daha fazlası lazım...
Zeki ise öndedir. Kendisini zeki sanıyor ise 3 adım geridedir
Benim için normal herhangi bir insan zekasına sahip ama kaslı anlayışlı sevgi hissettiren bana aşık olduğuna emin olduğum biri kesinlikle daha önde
Zeka ve çekicilik lütfen eşit olsun tıp olmayınca gönlümde gözüm de aç kaliyor ahshshs
Hayır aptal sarışın olsun😂
değişir bu diğer yönlerde önemli
Öndedir
Doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlar 😂😂
Elbette 🤔
Değil
Evet
Olabilir
Bence öndedir
Evet bende öyle
Her zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?