Jilet tüyleri Çogaltırmı Anketli?

Değerli arkadaşlarim simdi bugun salonda bir kac arkadasla konustum bu arkaraslarda fitness alaninda son noktalarda olan kişiler vucutları baya baya parlıyordu bide esmerdi lazer icin nereye gidiyorsun dedim ne lazeri dedi mac3 ne yani jiletmi vuruyorsun dedim evet dedi haftada bikere ben jilet asiri cogaltir diye biliyordum oda benimkini cogaltmadi yalan dedi o söylentiler su sabun köpük hicbirsey kullanmıyorum dedi benimde aklıma yattı nede olsa tüy dökücü lazer epilasyon hicbirinin garantisi yok biraktiginda tekrar cikariyor madem öyle ise bırakmamak sartı varsa isin icinde jiletle en iyi sekilde temizlik en iyi sonuc mantiki bence. esmerlere önermiyorlar ama denicem bende bacak kol gögüs yapicam sonucta köse esmer bir arkadasim var nekadar jilet vursada cikmiyor jilet tüyleri kalinlastirip cikartsa onda cikardi?
Jiletle Devam
Jilete Gerek yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Jiletle kesince kıllar ayni sekilde geri cikiyor farkeden birsey yok olduğunu düşunün bide lazer epilasyon dükyanları iflas ederdi agda ureten kisiler iflas ederdi bence bunun önüne geciyorlar bu sekilde