Güzellik & Bakım Jilet mi, tüy dökücü mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar ikiside kökten çıkarmıyor ama jilet karartıyor tüy dökücü de karartıyor mu lütfen bilen , kullanan yazabilir mi? hangisi tercih edilmeli? Güncellemeler+1 yıl Bu arada ağda da sarkma yapıyormuş. Jilet mi, tüy dökücü mü? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MrtCn023 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Jiletle aldığında kil kökleri kalinlasabiliyor ve kararma yapabiliyor 1 1 Yorumla MrtCn023 +1 yıl Sen ne ile alıyorsun peki Yorumla
free19 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Ben tüy dökücüyü bir anlayamadım la sürüyon kıllar kalıyor bildiğin yarım yamalak alıyır bence jilet hem daha kolay zaten aynı şey 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Karartma açısından Yorumla free19 +1 yıl Hangisi karartıyor bide kullandığın tüy dökücü hangisi Yorumla Soran +1 yıl Tüy dökücü kullanmiyorum ama jilet karartıyor Yorumla free19 +1 yıl Onunda kremi var sür minnoşuna bwmbeyaz olsun Yorumla Soran +1 yıl Ne? Yorumla free19 +1 yıl Yani kararma için işte minnoşunda vajinan ben çok sevdiğimden öyle diyom 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ya ne işte krem? Yorumla free19 +1 yıl Valla bepantol var bissürü var hani Gratis de bak Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 584 cevap paylaştı. Ağda iyidir 0 0 Yorumla
Ajan_07 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Tüy dökücü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Karartma oluyor mu Yorumla Ajan_07 +1 yıl Bilmiyorum ama jilet kötü tüy dökücü sanmam pek Yorumla
Luthien93 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl buz lazer 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Lazerin vajina bölgesine zararı yokmu Yorumla Luthien93 +1 yıl yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Jiletle aldığında kil kökleri kalinlasabiliyor ve kararma yapabiliyor
Sen ne ile alıyorsun peki
Ben tüy dökücüyü bir anlayamadım la sürüyon kıllar kalıyor bildiğin yarım yamalak alıyır bence jilet hem daha kolay zaten aynı şey
Karartma açısından
Hangisi karartıyor bide kullandığın tüy dökücü hangisi
Tüy dökücü kullanmiyorum ama jilet karartıyor
Onunda kremi var sür minnoşuna bwmbeyaz olsun
Ne?
Yani kararma için işte minnoşunda vajinan ben çok sevdiğimden öyle diyom 😂
Ya ne işte krem?
Valla bepantol var bissürü var hani Gratis de bak
Ağda iyidir
Tüy dökücü
Karartma oluyor mu
Bilmiyorum ama jilet kötü tüy dökücü sanmam pek