Bacaklarım ve vajinamda sivilce yapıyor ben mi yanlış alıyorum anlamıyorum ama yukarıdan aşağı olucak şekilde alıyorum birde tüylerimi ağdayla vs alamam çünkü çok kalınlar lazer epilasyon makinesi aldım ondan önce malum jilet vuruluyor bu yüzden de jilet kullanmam gerekiyor yapmadan önce napıcam?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Jilet tahriş de ediyor. Aynı zamanda, siviceler kesildiğinde bulaşıyor etrafına da. Yayılıyor kısaca. Jilet kullanmadan bir çözüm bulmanız gerekli.
hassas bir cildin var demek ki. bende evde kendim yapiyordum epilasyon ilk seferinde jiletle aldim sonra hic ellemedim cikmadi. cikan oldugunda da jilet yapmak yerine lazerle yaktim oylede dokuluyor.
İşte bendede var 1 milyara almıştım ama üşenip yapmadım duruyordu hemde ne hassas beyaz ya çoğu şeyin alerji yapması falanda cabası
lazer cok ise yariyor ama mutlaka yap. ilk seferde bile fark goreceksin gec cikiyor tuyler
Senin makinenin adı ne
Ya ben özel bölgeme yapmaya korkuyorum sen yaptın mı orayada
ben ozel bolge dahil butun vucuduma yapiyorum, inanilmaz rahat ediyorum. cokta acimiyor dusundugun kadar, belki ilkinde aliskin olmadigin icin hafif aci hissedersin ama kagit kesigi kadar acimiyor inan bana😄 bende philips lumea var
Anladım canım sevindim bende deneyeceğim ben kol tüyleri için napıcam jiletle kollarımı alamam normalde tüy dökücü ile alıyordum orayı
oyle yap o zaman 2-3 bekle tuyler cikmaya basladiginda lazer yap. dedigim gibi her 14. gun lazer yaparsan tuylerini almana gerek kalmaz, tuy olsada lazere devam edersen yandiklari icin dokuluyorlar zaten
Çok sağol 🙏
o mutlaka olur ama minik sivilceler uc bes gume gecer yani bende oyle oluyor
Ben de senelerdir jiletle alıyorum
Kaşıntı ve mantara kapı açıyor daha çok bence
Ben de pek sivilce yapmadi da
lazerden önce jilet kullanma traş makinesi tarzı bişey kullan lazer daha etkili olur sivilceler de muhtemelen jilet yüzündendir
Kullanamam olmaz
Babam kullanıyor
sen kendine küçük bitane al o zaman jilet kullanırsan lazerin de pek faydası olmaz
Ne alakası var ben korkarım ondan
ya ne alaksı var düşün bi bence soru soruyorsun cevap vermişiz yok onu kullanmam babam kullanıyor yok ne alakası var e soru sorma o zaman doğru yolu sunuyoruz sana daha napalım
Kanka kılları tersine alma. Bide kuru mu yapiyon
Bacağımda bazen kuru yapıyorum ama banyodayken değil
Ya Allah askina yazık değilmi bacağına kuru neden yapıyorsun ki. Banyodayken nasıl yapiyon sadece su mu
Evet ıslak olduğu için
Ama yinede sivilce oluyo
Yaaa kıyamam ben. Bak canm jilet sonuç olarak deri üzerinde gezen yatay bi bıçak. Yani mantıken zaten tahriş eder. Sen şimdiye kadar hep suyla mi aldın ya da kuru kuru mu aldın
Bazen kuru bazen ıslak
Kuru iken alınca daha çok tahriş sivilce yapıyor dimi islaga göre
Saç kremin varsa eğer onla denermisn bi gün
Aynen o yüzden artık kuru almıyorum
Saç kremi dur canm alırken o zaman tahrisin daha az olduğunu göreceksin
Tamam sağol
En son ne zaman aldın
Kremle deneyince lütfen haber veririmisn umarım sorunun hal olur
jılet yapar canım
Evet maalesef :(
jıletle yapma canım gel ben sana agda ytapayım :D
Çok acır canım sfcbcbb o