Sevdiğin insanı kaybetmekten korkmak
O size ne yapmış olursa olsun, aşık olduğunuz insanı kaybetmekten korkar mısınız ?
O size ne yapmış olursa olsun, aşık olduğunuz insanı kaybetmekten korkar mısınız ?
Evet kaybetmekten korkmak çok normal bir duygudur. Fakat aşırı korku problemleride yanında getirir. Çekim yasası denilen olguyu ele alırsak. Bir şeyi ne kadar çok ister yada ne kadar çok aklımıza getirirsek. Eninde sonunda bununla karşılaşırız..
En iyisi daima pozitif düşünme ve mantıklı hareket etmektir. Korkmadan ilerlemeliyiz anın tadını çıkartmalıyız. Böyle davranırsanız daha mutlu bir aşk yaşarsınız. Düz bir hesap yaparsanız. O gidecekse ve gitmesi gerektiyse hiç bir engel onu durduramaz..
Bu yüzden aklınıza kötü şeyler getirmemeye gayret gösterin.
Gerçekten seven aşık insan korkar arkadaş, hayatından bir kişiyi çıkarmak o kadar kolay değil, hele ki sana sevgili kadar yakın olan kişi daha da zor çıkar.
Kaybetme korkusu normal bir duygu, ama çok fazla da olursa ters teper işleri bozar...
Kim korkmaz ki.. Ama baktım sonunu görmediğim sularda yüzüyorum.. Birlikte olmanın bir mantığının olmadıgını anladıgım zaman, içim kavrulsada bırakırım.
kesinlikle korkarım...ruh bedenden kaydımı iş bitmiştir.
Cevap
4Cevap
Sevdiğin insanı kaybetmekten korkmak son derece doğal bir duygu bence. Sonuçta elimizdeki mutluluğun uçup gitmesini istemeyiz. :)))
herkes aşık olduğu insanı kaybetmekten korkar.ufak tefek arızalar olur sorun değil ama affedilmeyecek hatanın bedelini yaşatırım ondan sonrasına bakarım.
ne yapmış olursa olsun diye bir şey söz konusu olamaz. aptal aşık olmadım hiç korkmam. bir şey yapmış ise korkmam. yapmamış ise tabiki insan sevdiğini kaybetmekten korkar
Kaybetmekten korkmazsan ask ask degildir bence. Tutku askin temellerinden biridir bana gore.
Sevdigin insandan korkmuyorsun canim, onu kaybetmekten korkuyorsun. Bu orumcekten korkmak gibi bir sey degil ayrica.Iliskiyi korumak adina, aski ve heycani korumak adina pozitif yonlu bir korkudur bu, seni bir seyler yapmaya iter..
Aşık olunca zaten insanda ister istemez bi kaybetme korkusu oluyo...
Ne yapmış olursa olsun sorunun içinde varsa kötü birşey yapmışsa bana karşı korkmam
o bana bir şey yapmışsa kaybetmekten korkması gereken kişi ben değilim sanırım. bana ne yapmış olursa olsun diye bir şey yok.
aşk saçmalıktır, aşk ütopyadır. yazmaya değmez bu yüzden
Sevdiğin o senin korkarsın tabı.
Korkarım tabi..
tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar