@ilginfulyaa teşekkürler.. ☺️
Sevdiğiniz insanı kaybetmekten korkuyor musunuz?
@ilginfulyaa teşekkürler.. ☺️

Büyük konuşmak istemem ama ölüm bile ayıtsa beni sevdiğinden yine korkmam. Üzülürüm orası ayrı, kalbim yana yana hüzünden günlerce gçz yaşı dökerim belki ama kaybetmekten korkmam. Çünkü ölüm bile olsa dahi, bizim hala ruhen beraber olduğumuza inanırım. Ve dünya hayatımı, son günüme kadar tek düşüncem kavuşacağımız günü beklemekle geçer
Her insan az çok korkar bu durumdan. Bende korkmuyor değilim. Sonuçta sürekli hayatında olan birinin. Bir anda hayatından çıkması çok kolay bir şey değildir. Bu durum kabul edebilmek biraz zaman alır.
Korkarım elbette.. Kaybolmak istiyorsa durum değişir ama..
Teşekkür ederim..
Rica ederim..
Korkmam çünkü kaybetmekten korkan insan sonunda mutlaka kayber...
Kaybeder*olucaktı.🤦🏻♀️
Teşekkür ederim. 🥰🌺
Rica ederim.. ☺️
Cevap
17Cevap
Kaybetme korkusunu her anlamda bırakalı çok oldu. Kaybettiysem ya hata yapmıştır ya da hata yapmışımdır..
Sevdiğim insan olsaydı evet tabi ki de kaybetmekten korkardım çünkü sevdiğim insan benim için her şey olurdu. bunun dışında sevdiğim insan da zaten değer verdiği için beni kaybetmemek için elinden geleni yapardı. yani bu sevgi ve saygı karşılıklı olurdu benim için. ama bugünlerde maalesef gerçekten değer veren ya da seven insan bulmak o kadar zor ki herkes kendini düşünüyor
Bu korkudan ziyade benim için derin üzüntü içerir..
Hayır. Artık kimseyi kaybetmek gibi bir derdim yok. Hatta aynen şöyle modu₥

Evet tabii ki korkarım ve hatta bu hayatın bana yaşattığı şeyler dolayısıyla şöyle bir tutumum var artık karşımdaki kişiye ister sevgilim olsun ister Annem ister babam ya da ister bir arkadaşım ona seni seviyorum demekten korkmuyorum çünkü şunu öğrendim ki Bir insan öldüğünde sevdiğin bir insan öldüğünde en çok pişmanlık duyduğun şey ona seni seviyorum iyi ki varsın deyip sarılamamakfir
Kaybetmekten korkmam için sık sık kavga edip ayrılmış olmamız ya da onun arkasından gizli gizli iş çevirmiş olmam gerekir 😂
cok sevdigim ve kaybetmekden korktugum insani kaybetdim, ne olur olsun insan sevdigini birakmamali, şimdi kalbim yaralı hic kimseye yaranamam
Evet korkuyorum. Bunun için de tavır ve davranışlarıma dikkat ederim özellikle ve karşı taraftan da bunu beklerim.
Tabiki insan sevdiğini kaybetmekten hep korkmalı. Ama o bile bile kaybolmak istiyorsa ne yapsan boş
Kaybedeli çok oldu. Artık tek korkum uzun süre yaşamak
Biraz korkutur ama olmamasi gerekiyorsa da olmaz. Gidene kal demem
Korkmuyorum, bağ kuvvetli değilse zaten kaybet gitsinciyim.
Beni kaybetmekten korksun insanlar ben artık korkmam 😄
Kimseyi kaybetmekten korkmam.
Yanımda olmak isteyen gelsin buyursun.
Bir daha görmemekten korkarım..
Evet korkuyorum
Korkarım tabiki seviyorsam
Tabii ki korkuyorum hem de çok
Olduğu zaman korkuyordum.
Kimseyi kaybetmekten korkmuyorum
kaybetmekten korkmuyorsam sevmiyorumdur
Yani giden her türlü gidiyor
Hayır pekte korkmuyorum artık.