Selamun Aleyküm arkadaşlar öncelikle KS de yeni oldupumu belirtmek isterim, neyse konuya geçelim... Benim kuzenim var ona baya bir bağlıyım kendisini çok severim ve birgün konuşurken bana kendi kuzeninin fotosunu atıp çok tatlı kuzenim dedi , bende , kıskandım ve benimle konuşacağına git onunla konuş nasıl olsa senin prensesin ben değilim o yaaa dedim sonra bana hayır seninle konuşacam falan dedi sensiz benim prensesim o değil dedi ve baya bir söyledi bana bunu neyse sonra baya bir tartıştık resmen bir kıskançlık krizi yaptım sonundada küstük ona git o kızla konuş ddm oda bana tamam dedi ve bugün kendiainden özür dileyip seni çok sevdiğim için kıskandım özür dilerim abi falan ddm sonra o benim mesajımı okudu ama cevap vermedi bende kendisine ben bana düşeni yaptım ister özürümü kabul et ister etme , cevap yazıp edersen eyw ama cevap yazmayıp kabul etmessen sakın gözüme görükme Şebnem diye bir kuzenin yoktur bunu böyle bilesin dedim oda mesajımı gördü ama cevap vermedi, (ps: kendisi çok ama çok inat ) şimdi ben ne yapacağım nasıl barışacağım onunla?
Güncellemeler
+1 yıl
Aramızda 7 yaş fark var Bu arada
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar