Arkadaşlar,
bir kuzenim var, bildiğiniz mahalle çocuğu. Onlara her gittiğimizde sürekli argolu konuşuyor, bu güne kadar ağzında güzel bir söz çıkmadı. Küçük falan değil, benim gibi 20li yaşlarda ama o mahalle ortamında ne kadar gördüyse ancak o kadar gelişdi. Herkesin işine karışıyor, bazen hiç bir şey yapmadığım anda bile bir türlü yolunu bulup bana bulaşıyor ama ondan büyük olduğum için onu önüme aldığımda bu sefer gö. korkusundan kısa süreliğine rahat bırakıyor ama şere. sizlik yapmaktan asla vazgeçmeyecek.
Misal olarak arabayla yoldayız, 30luk yolda 120 ile gidiyor. Park eden arabaların arasından bazen çocuklar çıkıyor, virajları zor alıyor ve müzik en son sesde, etraftan hiç haberi yok. Gerçekten normal değil ama yine de bir çıt bile demiyorum çünkü ondan mümkün olduğu kadarıyla uzak durmaya çalışıyorum. Bu sefer teyzem onu tembiye etmemi söylüyor çünkü annesinin sözünü dinlemiyor. O yüzden biraz yavaş sür diyorum ve o da bana bu sefer "yok ben iyi şöförüm, bir şey olursa hemen frene basarım" diyor ama o anki egosunu kelimelerle anlatamam. Bir de inat olsun diye gaza daha da yüklendi.
Bir kaç gün sonra arabayla yalnız gelirken arabanın bir tarafı çizilmişti. Büyüklerimiz arabayı çarptığını fark etti ve bunu sonra kendisi de itiraf etti. Çok şükür o sefer onunla beraber arabaya binmedim.
Başka bir günde onunla akşam eve doğru yürüyorduk. Caddede iki tane sokak köpeği çiftleşiyor ve yürürken beni zorla durdurdu ve o köpekleri öyle bir merakla sonuna kadar izledi.
Ertesi gün kahvaltıya son gelen kişiydim. Nerdeydim diye sordu, ben de az önce dişlerimi fırçaladığımı söyledim. O da bu sefer herkesin yanında "Erkek adam dişlerini fırçalamaz, bakımlı olmaz" dedi.
Parası kalmayınca hemen bana dileniyor, borç istiyor. Ben de vermek istemeyince hemen nankörlükle suçluyor.
Bu dediklerim daha hiç bir şey.
Eskiden onun bir tane sevgilisi vardı ve o dönemde sırf benim yoktu diye her fırsatta benimle dalga geçerdi. Sevgilisi de zaten aynı onun gibiydi, güzel birisi değildi, içimde hep "tencere kapağını buldu" diye düşündüm. Sonra onunla tartışdı ve kız onu terk ettiğinde sinirini bizden çıkarmaya çalışdı. Benimle çok uğraşmaya başladı, balkondan bana doğru tükürmüşdü. Sonra aşağaya indiğinde benim sabrım zaten bitmişdi ve bu sefer onun yüzüne yumruk atmışdım. Ağladı gitti, yüzü morardı. Herkes bana kızdı ama gururumla oynamışdı. O günden bu güne kadar sesi kesildi, benden uzak duruyor.
Şimdi benim bir tane sevgilim var, bu sefer sevgilime göz dikdi bizi caddede bir kez gördükden sonra. Sevgilime yanaşmaya çalışıyor, işyerinin önünde onu mesai bitene kadar beklemiş ve kız arkadaşım ofisden eve kadar rahat gidemedi çünkü kuzenim onun peşini hiç bırakmamış. Bunu bir kaç kez tekrarlamış ve bu sefer kuzenime "kız arkadaşımı rahat bırakacaksın, o sana meraklı değil" dedim zorla devam ediyor. Aileme de sevgilimden bahsetti ve her fırsatta aile ortamında dalga geçiyor.
Sonuçta o benim kuzenim olduğunu biliyorum ama onu gerçekten sevemedim.
Doğru değil mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ay şoktayim naptiniz kiz arkadasini biraktimi ayyyy hemen anlat noldu
Öncelikle kuzenim çirkin olduğu için kız arkadaşım ona asla aşık olmayacak, yani her zaman benim yanımda olur. Bu yönden rahatım.
Bu durum benim için de çok rahatsız edici olduğu için bana anlayış gösterdi ve bu sorunu bir türlü beraber halletmeye karar verdik. Fakat aklına iyi bir çözüm gelmiyor.
Bana kalırsa kuzenim benden temiz bir daya. yiyecek.
Sence bunu yapsam doğru olur mu?
Sonuçta başka bir çözüm bulmak için bu soruyu sordum
Hayir hayir dayak falan olmaz. Sakin ol yine bulasirsa yine konuş durmazsa ailesuyle konuş artik sert ol biraz. Kiz arkadasina gelince tipine göre mi seninle? Ben sadik biri oldugunu dusunmuyorum.
Sadece tip yüzünden değil. Yoksa çoktan başka birisiyle birlikte olurdu.
Zaten karaktersiz insanlardan nefret ediyor.
Kuzenimin şımarık hareketleri ailemin hoşuna gittiği için ailem kuzenimi fazla sıkışdırmaz. Ailem bana maalesef yardım edemeyecek.
Ama kuzenim sevgilimi sürekli rahatsız ettiği için bu sefer sevgilimin sabrı biter ve kafası rahat olsun diye beni terk etmesinden endişeleniyorum.
Şimdi anladın mı?
Benim hiçbir suçum olmadığı halde ve sevgilime iyi bir arkadaş olduğum halde bu sefer kuzenimin yüzünden onu kaybetmekten korkuyorum çünkü hangi kız bu sıkıntıyı o kadar uzun bir süre boyunca çeker?
Çaresizliğim gittikçe büyüyor çünkü kuzenim bunları sadece aramızı bozmak için de yapıyor. Zaten sevgilimin yanında şansı 0 olduğunu biliyor ve kendi yaşayamadığı şeyleri benim yaşamamı istemiyor. Yani aşırı kıskanıyor. Bu kadar basit.
Ve işte tam bu yüzden ben de bütün çevremden nefret ediyorum çünkü hayatımda güzel bir şey varsa o zaman etrafımdakiler bunu hemen zehirliyorlar çünkü mutlu olmamı hazmedemiyorlar.
Bu şere. siz insanlardan bir türlü rahat yaşayamıyorum.
Bana bir tane sevgiliyi çok fazla görüryorlar. Belki sevgilimle ileride ciddi düşünüyor olabilirim?
Bu düşündüklerimi sevgilime daha hiç anlatmadım.
Sadece benim de üzüldüğümü ve onu bu konuda ciddi aldığımı ve çözüm aradığımı biliyor. O kadar.
Şimdi gidip ona açıkca onu kaybetmekten korktuğumu söylesem acaba nasıl olur? Yani bir kız böyle konuşan bir erkek hakkında ne düşünür?
Çözüm bulamadığım için beceriksiz ve zayıf olduğumu düşünebilir mi?
Ya da çok saçmaladığım için aklım başında olmadığını da zanedebilir.
Benim derdim işte bu
Sakin söyleme terketmek aklinda yoksa seni trrkrder. Sakin bu hatayi yspma. Ilerde ciddi dusunebilirim derken fjwjdjdj koptum Şu an gonul mu eglendiriyon
Hayır gönül eğlendirmiyorum. Eğer ileride hala iyi anlaşırsak ve kendisi de isterse o zaman bu aramızdaki meseleyi evliliğe taşıyacam.
Ama şimdi bunları düşünmek daha çok erken, bunu zamana bırakıyorum.
Bu gidişle kuzenim temiz bir dayak diyecek. Şiddet çözüm değildir ama başka çare bulamyorum. Hem sinirinimi de çıkarmış olurum 👍🏻
Sana sadece son bir şey sormak istiyorum.
Bir erkek bir kıza "seni kaybetmekten korkuyorum" derse o zaman tam olarak neden kötü olur?
Şimdi gidip öyle demeyecem ama merak ettim.
Neden çok büyük bir hata olur?
Bir kız o zaman o erkek hakkında ne düşünür?
Ne erkeni 25 yasina gelmissin..
Sorunu tam olarak anlamadim neden kötp olasin seni kaybetmek istemiyorum dedin diye?
Evet.
Sen bunu yazmışdın
"Sakin söyleme terketmek aklinda yoksa seni trrkrder. Sakin bu hatayi yspma."
Bu söz aklımda kaldı ama galiba yanlış bir anlaşma oldu. Sevgilime "seni terkedecem" demeyecem tabiki.
Eğer ona "seni kuzenimin yüzünden kaybetmek korkuyorum" deseydim acaba tepkisi nasıl olurdu diye merak etmiştim.
Böyle konuşan bir erkek bana biraz zayıf geliyor. O yüzden bunu ona söylemedim
Zayif iste oyle anlicagi icin deme dedim
Özeti ne zaman çıkar?
Ben usenmeden okudum hepsini
Öneririm sıkılmazsın ududud