Kuzenimle nasıl barışa bilirim? Ya çok kötüyüm, bana kırgın benimle küsmüş lütfen yardım edin :( ?

Arkadaşlar yazı uzun ama gerçek bir olay lütfen okuyup yardım eder misiniz

Merhaba arkadaşlar dediğim gibi moralim çok kötü mutsuzum kuzenim benimle küsmüş bana kırgın. Niye derseniz ; geçenlerde biz ailecek evde oturuyorduk o zamanda böyle değişik bir haldeydim böyle sinirli falandım iyi değildim , kimse gelsin istemiyordum değişik haldeydim (keşke olmasaydım çok pişmanım) neyse işte , o anda teyzemler aradı size geliyoruz diye, bizim aile istemedi yorgunduk zaten bahar temizliği falan bende bir garip haldeyim kafam dağınık , ben dedim çıkıyorum dışarı gezeceğim dedim , tam hazırlandım çıkarken teyzemler kuzen falan gelmiş içerideler amcam falan elinde telefon wifi şifresini isteyecekti aynı şekilde :( :(( kuzenimde, ben odamın kapısından çıktım wifi dedi ben bir şey demeden sokak kapısını çarpıp dışarı çıktım sinirli bir halim vardı çok garip (şimdi çok pişmanım ne gereksiz hareket yapmışım çok pişmanım) neyse işte parka gittim oturdum düşündüm sonra ah be dedim ne yaptım ben çok eşekklik yaptım pişmandım , gece geç saatte eve geldim , kuzenimin bana kırgın olacağını tahmin ettim whatsappa baktım beni engellemiş , sanırım fena küsmüş kırgın bana , o an nefes alamadım ilk defa böyle oldu küstü , Yani arkadaşlar lütfen bir yardım edin ne yapayım ne yapmam lazım da barışsın benimle , lütfen ne olur arkadaşlar lütfen :( :(( bir yardım edin ne yapayım ne diyeyim nasıl konuşayım nasıl söze gireyim , tekrar bize mi çağırayım ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar lütfen ne olursunuz yardım edin... benimle tekrar barışsın çünkü nefes alamıyorum çok kötüyüm :(
Kuzenimle nasıl barışa bilirim? Ya çok kötüyüm, bana kırgın benimle küsmüş lütfen yardım edin :( ?