Abim evden gitti çok çaresizim? Düşünceleriniz çok Önemli! yardım eder misiniz?

Abim arkasından iş çevirdim. Aslında erkek arkadaşımla birlikte tatile Antalya'ya gitmek için abimden izin aldık. O da abi olarak haklı bir şekil de izin vermedi. Ama erkek arkadaşımın da benim de aile sıkıntılarımız yüzünden kafamızı dinlemeye, bir kaç günlüğüne bir yere gitmeye ihtiyacımız vardı. Biz de anneme söyleyip Kerpe'ye gittik. Abime de dedik ama annemin arkadaşı ile gideceğimi söyledik o da tamam dedi. Nişanlısı Antalya'ya gitmek istediğimizi biliyordu ama gidemediğimizi de biliyordu, fakat Kerpe'ye gideceğimizden haberi yoktu. Neyse abim gün içinde beni aramadı gece nişanlısının yanına gidince aradı ve bana Antalya'dasın sen diye bir dünya bağırdı. Yani anlayacağınız nişanlısının dolduruşuna geldi. Gelince seninle görüşeceğiz dedi ve konu kapandı. Sonra konu başka yere döndü ve ben de konu başka yere dönünce, nişanlısı hakkında kesin bir şekilde bildiğim o kötü berbat acı şeyleri abime anlattım çünkü abime hiç kıyamam. Neyse İzmit'e gelince abim hala Antalya'da olduğumu sandı ve bağırdı ben de özür dileyip konuyu kapattım. Sonra nasıl olduysa annem abimin nişanlısı hakkında ki o kötü şeyleri öğrenmiş. Ve abime nişanlısının bir daha bu eve girmesini istemediğini deyince kavga ettiler. Abim dün gece evi terk etti. Bugünde benim erkek arkadaşım buradayken geldi eşyalarını topladı. Erkek arkadaşım konuştu ama nafile gitti. Abi gitme diyemedim. Sarılamadım ona. Mesaj attım cevap vermedi. Ve bütün bunların hepsi nişanlısı yüzünden oldu. Dolduruşa getirdi bunu daha önce de yapmıştı. Ve babam olmadığı için abim çok değerlidir küçüklüğümden beri o vardır hep yanımda. Şimdi o gitti ve canım çok yanıyor bu ev abimsiz çok anlamsız. Ama nişanlısının elimden çekeceği var. Ölse iki elim yakasında olacak. Ama abim yok şimi ben ne yapacağım nasış davranacağım bilmiyorum. Yardım eder misiniz düşünceleriniz benim için çok önemli?
Abim evden gitti çok çaresizim? Düşünceleriniz çok Önemli! yardım eder misiniz?