Kardeşim kötü yola düşüyor? Çaresizim lütfen fikir verin?

Gece evden çıkmış bir arabaya binmiş o şurada birisi balkondan görmüş polise haber vermiş bi kızı zorla arabaya bindiriyorlar demiş sonra arabayı bulmuşlar çocuk şubeye götürmüşler. Babam annem baygınlık geçirmiş. İnkar etmiş. Sonra arkadaşı annem ve babama gelip alkole başladığını ve sigara kullandığını da söylemiş. Daha 17 yaşında. Arabasına bindiği kişilerin 10 tane sabıkası çıkmış. O araba için gece vakti neden indi ve neden zorla bindirildi bunu anlayamadım.
annem ve babam zamanında çok konuştular uyardılar hep iyilikle yaklaştı babam mesajlarını yakaladığında ama daha da beter olmuş delircem bu kızın amacı ne? Siz olsanız ne yapardınız?

Güncellemeler
+1 yıl
Babam hep iyi niyet gösterdi hiç dövmedi. Ama daha da beter olmuş sabıkası olan insanlarla neden takılır bir insan gecenin körümde gizliden neden evden çıkar
Arkadaşına gidiyorum diyip geceleri başka birinin yanına gidip sabaha karşı geliyormuş bunları babam bana söyledi söylerken utandım
Güncellemeler
+1 yıl
Annem ve babamı ayakta uyutuyor onlar hep iyilikle yaklaştılar bu işin sonu ne olacak
Kardeşim kötü yola düşüyor? Çaresizim lütfen fikir verin?