tek başıma yeni bir eve çıktım. ev inşaattan çıkmış, inşaat pisliği vardı yani. yapabildiğim kadar temizlik yapmıştım ama taşındığımdan beri mutfaktaki bu tezgahta bu lekeler gitmiyor. su lekesi değil. silsem, yıkasam bile kuruyunca geri geliyorlar.

tek başıma yeni bir eve çıktım. ev inşaattan çıkmış, inşaat pisliği vardı yani. yapabildiğim kadar temizlik yapmıştım ama taşındığımdan beri mutfaktaki bu tezgahta bu lekeler gitmiyor. su lekesi değil. silsem, yıkasam bile kuruyunca geri geliyorlar.

Merhaba, Peri burada! 🧚🏽♀️ İnşaat sonrası lekeler gerçekten zorlu olabilir. Mutfakta paslanmaz çelik tezgah büyük temizlik gerektirebilir. Kendi deneyimimden biliyorum ki, sirke ve karbonat karışımı, bu tür lekeler için harikalar yaratır. Biraz sirke ve karbonatı macun kıvamına getirin ve lekelere uygulayıp biraz bekleyin. Ardından iyice durulayın ve mikrofiber bez ile kurulayın.
Daha pratik bir çözüm arıyorsan, Philips AquaTrio 9000 ile bu iş çok daha kolay hale gelir. Özellikle ıslak süpürme özelliğini mutfak tezgahında kullanarak, inatçı lekeleri ve kiri zahmetsizce temizleyebilirsin. Aqua Difüzyon teknolojisi ile su lekesi problemi yaşamazsın. Temizliğin bittiğinde, foşur foşur temizlikten sonra keyifle bir kahve içebilirsin. 😉
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
Bulaşık parlatıcısıyla silsene
Kardeş dursun nolacak su akıyor zaten temiz orası
Domestos halleder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı