Sizin de fesat kardeşiniz var mı nasıl baş ediyorsunuz?

Kardeşim 15 yaşında kaçarak evlendi sildi gitti ailemi beni. Babam çok döverdi beni ben okumakta buldum çareyı o evlilikte. üniv okuyordum. okulu bırakmak istedım onunla yaşayalım yol bulalım diye ikna edemedim ondan sonra ben 26 yaşımda okul bitti evlendm onun gözu hep bende ailenın bana harcadıklarında eşyada evde kaldı. Kibirli hep etrafa benı kötü göstermeye çalışan beni dışlayan biri oldu onun oldugu şehre atandı eşimle ev araba borcu ödüyrz. sürekli laf sokmalar Eşimi de benı de cok rahatsız ettı. arkadaslarının yanında benı dışlayıp aileme ölseler umrumda degıl dedı o kadarda degıl annen babandır dedım yanında fişekleyenlere de sizde olumlu konusun biraz dedim beni orada rezil ettı hadsiz ve şımarık biri. Bende sende annem babamın umrunda degılsın dedım son sözüm bu oldu. Evınden gittim Bi daha konuşmadık arayıp sormadım benım bu sehrde arkadasım yok pek. Ona muhtacım olarak göruyor. şimdi annem babamla iyi olmaya Çalısıyor arayıp sormayan kişi. Benle hiç konuşmamak daha iyiymiş benım içinde öyle. Ama zoruma gıttı ona ablalık ve iyilik den başka bişey yapmadım.
Sizin de fesat kardeşiniz var mı nasıl baş ediyorsunuz?