Yardıma ihtiyacı olan bi kardeşiniz?

Çok güzel bi hayatım yok kötü de değil aslında ama 2 yıldır içimde kaldıramadığım bir yük var her şey çok ağır geliyor en ufak şeyi büyütüp onu sorun hale getiriyor olmamdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Intihar etme fikri 2 yıl önce beynimin içine kazandı ergenlik dedim şu dedim bu dedim hep bahaneler uydurdum kendime 24 yaşına girdim o düşünce 1 gün bile aklımdan çıkmadı. Ve 2 haftadır her saniye aklım durduk yere kötü bisey yok neden bu dünyadan gitme isteği var içimde neden bu dünya bana göre uyumlu bi yer değilmiş gibi hissediyorum. 2 yıldır ertelememin sebeplerimden bir tanesi annemdi ne yapar ne eder çok üzülür mü diye diye bahanelerimin arasındaydı ama artık bu dünyanın bana göre bi yer olmadığını düşünüyorum gelecekte ne evlenip bi yuva kurup mutlu olacağım nede iyi bi mevkide olacağım ot geldim ot gideceğim neye elimi attıysam kurudu hep ne istediysem başarısız oldu hep bu sefer basaracagimdan eminim ve bu yüzden çok korkuyorum. 2 gün önce 6 yıllık sevgilim benden ayrıldı bu yüzden biraz daha zaman verdim kendime ondan kaynaklı olduğunu düşünüp üzüntüye girmesin diye, o kadar çok sıkıntılar varki yazarken saçma cümleler çıkıyor ortaya tibki em güzel rüyanızda birine anlatirken karşıda ki kişiye o hissiyati verememek gibi. Ölüp gitmek korkutmuyor beni geride bırakacağım üzülecek insanlarda yok sadece annem, babam var diğer 5 kardeşim bile yoldan gecen insandan daha fazla üzülmeyecek insanlardan kendimi uzun bi suredir uzaklastirmistim bana samimi gelmiyorlardi bu yüzden de uzulmemelerini normal karşılıyorum. Sorunumu anlatacak ne bi arkadaşım ne bi başka biri var aklima burası geldi yazmak istedim
Yardıma ihtiyacı olan bi kardeşiniz?