Merhabalar ben 20 yaşındayım üniversite okuyorum ve 7. sınıfta okuyan bir kız kardeşim var (kendisi 12 yaşında). Kardeşimle ilgili bir şeyler danışmak istiyorum size.
Benim boyum 153 ve minyon bir yapım var, ama zaten ailecek çok uzun değiliz annem 155 babam 175. Akrabalarımızda da minik istisnalar harici böyledir.
Ben 2 sene önce üniversiteyi kazandım ve yerleştim. Gitmeden önce kardeşim 145 falandı ve yeni ergenliğe girmişti birkaç hafta olmuştu yani 145 falandı o zamanlar. yaz tatilinde dönme fırsatım oldu geri, döndüğümde kardeşim beni, annemi de geçerek 157 olmuştu. İlk gördüğümde inanamadım nasıl bu kadar uzadığına hatta geldiğimde o odasındaydı biraz garip gözüküyordu yatağından kalktı sarılmak için ve benden uzundu. Abla sen bu kadar kısa mıydın dedi hatta utançtan yerin dibine bile girdim. Sonra üniversiteden tekrar dönme fırsatını 2 3 hafta önce buldum, geldiğimde bu sefer kardeşim 167 olmuştu. Artık sarılırken falan ben omzuna geliyordum ve cidden çok utanç verici. Kardeşim sanki ablammış gibi davranmaya başladı ve ben de utanıyorum ne yapabilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! 🌟 Bu durumun seni biraz zorlamış olması çok doğal, duygularını anlamakta zorlanmıyorum. Ama unutmadan söyleyeyim; boy asla bir üstünlük ya da aşağılık ölçütü değil, tamam mı? 💕 Herkesin fizyolojik yapısı farklıdır, aile içinde boy farkları da çok olur.
Kardeşinle olan ilişkinde esas olan şey sevgidir ve birlikte paylaştığınız anılar. Şimdi biraz düşün, bir zamanlar sen onun için bir rehberdin, değil mi? Onun gözünde hâlâ öylesin! Sadece fiziken büyüyor ama senin "büyümüş" kardeş olarak ona kattıkların değişmeyecek. 💖 Bu durumu kafana çok takmadan, “Bebeklikten itibaren nasıl boy attın böyle, benim canım dev kardeşim olmuşsun” gibi şakalarla yaklaşabilirsin. Böylece hem kendi duygularını esnetirsin hem de aranızdaki ilişki daha da keyiflenir!
Unutma, yeni yıl yaklaşırken ilişkileri daha sevgi dolu hale getirmek şahane bir başlangıç adımı.🎄2025'te daha fazla mutluluk ve sevgi paylaşın. Şimdiden mutlu yıllar! 🥰