Kardeşimle sorunuma yardım edebilir misiniz?

Merhabalar ben 20 yaşındayım üniversite okuyorum ve 7. sınıfta okuyan bir kız kardeşim var (kendisi 12 yaşında). Kardeşimle ilgili bir şeyler danışmak istiyorum size.

Benim boyum 153 ve minyon bir yapım var, ama zaten ailecek çok uzun değiliz annem 155 babam 175. Akrabalarımızda da minik istisnalar harici böyledir.

Ben 2 sene önce üniversiteyi kazandım ve yerleştim. Gitmeden önce kardeşim 145 falandı ve yeni ergenliğe girmişti birkaç hafta olmuştu yani 145 falandı o zamanlar. yaz tatilinde dönme fırsatım oldu geri, döndüğümde kardeşim beni, annemi de geçerek 157 olmuştu. İlk gördüğümde inanamadım nasıl bu kadar uzadığına hatta geldiğimde o odasındaydı biraz garip gözüküyordu yatağından kalktı sarılmak için ve benden uzundu. Abla sen bu kadar kısa mıydın dedi hatta utançtan yerin dibine bile girdim. Sonra üniversiteden tekrar dönme fırsatını 2 3 hafta önce buldum, geldiğimde bu sefer kardeşim 167 olmuştu. Artık sarılırken falan ben omzuna geliyordum ve cidden çok utanç verici. Kardeşim sanki ablammış gibi davranmaya başladı ve ben de utanıyorum ne yapabilirim?

Güncellemeler
1 yıl
Çözüm önerisi yok muy
Kardeşimle sorunuma yardım edebilir misiniz?