Max 1 aydır çalıştığım iş yerinde bana laf atan torpilli bir erkeğe ağzının payını verdim (küfür veya argo yok) . Herkes tarafından dışlanmaya başladım soru soruyorum 5 10 yıllık tecrübesi olan adam bilmiyorum diyor ben çıldıracam
Güncellemeler
+1 yıl
Görüşünüz için teşekkür ederim sanırım müdüre soru sorup sıkboğaz etmeye devam edecem😀
Oo maaşın iyidir ozaman senin boş ver ozaman takıl kafana göre. Çokta sallama yani 😀😀 gerçi hiç bilmiyorum senin meslekte ki ınsanların maaşı ne oluyo ama, ne kdr alıyosun gerçekten? İkimiz de tanımıyoruz birbirimizi zaten o yüzden soruyorum:)
Senin mesleğine göre az dedim yoksa bi işin var maaşın var hiç olmazsa ve mesleğin üzerine bi iş yani 1 2 yıl sabretsen zaten güzel bi rakama ulaşır maaşın şanslısın yani. Benim belirli bi mesleğim yok, 1 yıldır işsizim sağlık sorunlarım olduğu için iş bulma durumum zor oluyo artık. O yüzden sen maaşını az olarak düşünme yani en azından bekarsan eğer 6 7 bin çok rahat yeter bi insana :)
Yani ailene eğer maaşını almıyosa hepsi sana kalıyorsa çok rahat bile yeter. teşekkür ederim temennilerin için ama benim durumum zor ya zaten bu sağlık sorunları nedeniyle de ne yaşadığımdan zevk alıyorum ne de başka bişey.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ağızlarının payını ver
Veremem direkt işten atarlar
sessiz kalınca da fazla ileri giderler başka bir iş aramayı düşündün mü?
Yok güzel bir teklif olsa kabul ederim ama daha yeniyim direkt gelmez ayrıca sırf onlar için işten ayrılmam 😀
en iyisi kalıp hepsine rahatsızlık vermen
Bu yorumu beğendim
Sen de salla gitsin çok da tın
Tamam ama işler dahada zorlaşıyor yoksa umrum değil
Sen de olduğu kadar çalışırsın. Soran olursa öğretmiyorlar dersin
İşe yeni girdim müdüre problem çıkarmak istemiyorum
Anladım
Haklisin
Ne iş yapıyosun ki?
Bilgisayar mühendisiyim
Oo maaşın iyidir ozaman senin boş ver ozaman takıl kafana göre. Çokta sallama yani 😀😀 gerçi hiç bilmiyorum senin meslekte ki ınsanların maaşı ne oluyo ama, ne kdr alıyosun gerçekten? İkimiz de tanımıyoruz birbirimizi zaten o yüzden soruyorum:)
6 7 bin arası daha yeni başladım 😀
Senin meslek ne
Yeni de olsa senin ki mühendislik yani niye az veriyolar ki öyle? Senin mesleğin başlangıcı bu civarlar mı oluyo genelde?
Evet azmı
Senin mesleğine göre az dedim yoksa bi işin var maaşın var hiç olmazsa ve mesleğin üzerine bi iş yani 1 2 yıl sabretsen zaten güzel bi rakama ulaşır maaşın şanslısın yani. Benim belirli bi mesleğim yok, 1 yıldır işsizim sağlık sorunlarım olduğu için iş bulma durumum zor oluyo artık. O yüzden sen maaşını az olarak düşünme yani en azından bekarsan eğer 6 7 bin çok rahat yeter bi insana :)
Teşekkürler zaten ailem ile yaşıyorum az olarak görmüyorum ban yetiyor sende umarım sağlık sorunlarını çözebilirsin ve güzel maaşlı bir işin olur
Yani ailene eğer maaşını almıyosa hepsi sana kalıyorsa çok rahat bile yeter. teşekkür ederim temennilerin için ama benim durumum zor ya zaten bu sağlık sorunları nedeniyle de ne yaşadığımdan zevk alıyorum ne de başka bişey.
Hadi ya tedavisi yokmu peki
Tek bi çare kalıyo onu da yapsalar da olumlu olma ihtimali düşük diyolar doktorlar. Bu sefer de insanın psikolojisi tamamen bozuluyo
Sen yap yine şu an acil bir işim çıktı burada bitirmem gerekiyor umarım tercihlerin seni mutlu eder iyi akşamlar
Sağolasın sana da iyi akşamlar
Takma bence