Üvey abim sapık galiba, ne yap alıyım?

İki üç oluyo uyurken beni izlediğini farkettim başta amaan salak kardeşini uyandırmaya gelmiştir diyodum ama hep bana bakarken yakalıyorum. Kendi imam hatip okumak istiyodu yani din konusunda ahkam kesmeye bayılıyo bana karşı namaz kılmıyorum giyimime dikkat etmiyorum diye. Geçenlerde annem farketti odaya direk daldığını kızdı baya kızlar uyuyo nasıl tıklamadan girersin diye. Geçenlerde de duş alıyodum, pencere yukardan açıktı. Duş alırken bir an pencerenin orda ten rengi bişey gördüm gibi geldi herhalde kendi yansımamdır diyip duş almaya devam ettim. bir süre sonra bir baktım bir telefon giriyo yavaşça pencereden içeri ben çığlık atmamla telefonun kaybolması bir oldu ama o an nasıl çığlık attım anlatamam. Duştan çıktım apar topar, kardeşim şaka yaptı sandım ona gittim bsğıranarak niye çığlık attın bişey mi oldu dedi sonra abimin telefonuna gittim baktım aynı telefon, resimlerine girdim elinden alıp yok bişey çekmemiş. Ama kamera bana dönüktü içeri girerken. Salak mıdır nedir, sapık mısın sen miydin o diyorum cevap vermiyo düşünüyo gibi biyere bakıyo ağzı açık geri zekalı. Anneme söylesem tek cehsede boşanır. Onlarda gitmemizi istiyolar ama ben istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Üvey abim sapık galiba, ne yap alıyım?