Kardeşim ne kadar nankor ne yapsam?

Benden 1 yaş ufak kardeşim var. Lisa-Üniversite hayatım boyunca hep başarılı evlat oldum. Kardeşim üniversite öğrenim sırasında evdekileri dinleyip hem okuyup hem çalısıcam diyip il dısına gitti. Sonrasında ailenin maddi durumu kötü olması sebebiyle para gönderemedik ve orada günlerini çorba içerek geçiriyor ve sürünüyordu. Ben de çalısıyor ve iş fikirleri düsünüyordum. Sonunda bulduğum iş modeliyle ayda 5 6 bin kazanmaya başladım. Sonra kardeşim orada yapamıyacağnı anlayıp istanbula geldi. Sonra yaptığım işe onuda dahil ettim ve onada öğrettim ve bugun özel bir üniversitede iyi bir bölümde okuyor ve parasınıda kendi ödiyor en iyi bilgisayarlar en iyi telefonlar elinde.. Bu işide zorla yapmasını sağladım yoksa hala haytalık yapacaktı ama işin sinir bozucu tarafı bu çocuk beni dinlemiyor ve işi kuran ve yöneten ben olmama rağmen her kazancımdan pay istiyor ve hiç emek vermeden para kazanmaya çalısıyor ve çalış şunu yap bunu yap dediğidme ters ters bağırıyor bana hep sorun çıkarıyor. Ne tavsiye edersiniz? Yaşlar 24 23
Kardeşim ne kadar nankor ne yapsam?