Erkek kardeşim çok şımarık ne yapmalıyım?

Erkek kardeşim ile aramızda baya bir yaş farkı olmasına rağmen kardeşim bana çok hakaret ediyor. Bana ayı, salak, işe yaramaz ve daha sayamayacağım kadar çok şey söylüyor. Sadece bununla kalsa iyi, ama o daha 7 yaşında olmasına rağmen biraz sapık. Eskiden istediklerini yapmayınca beni cinsel olarak rahatsız ederdi, fakat bu sonradan geçti. Şimdi ise bazı kadınların göğsü büyük bazılarınki küçük diye konuşuyor, ve ailem ise kızmak yerine gülüyor, ona hak veriyor. Ve ben onu küçükken sırtımda taşıyıp, yaşıma göre bebeksi şeyler yapardım, sadece gülsün diye. Ve şimdi bana senin hayatın telefon, tablet, benimle hayatın boyunca hiç oynamadın diyor. Kendisi ise gününü bilgisayar, playstation ve tablet ile geçiriyor. Bir de bununla kalmayıp bir de telefon istiyor. Ben hayatımı onun için harcadım, o ise hayatımı rezil ediyor. Ve o çocuk, küçükken hayvansever, minik, kızdığın zaman hemen ağlayan ince sesli bir çocuktu. Nasıl bu hale geldiğini bilmiyorum. Lütfen yardım edin. Bu arada onu evet yaramazlık yaptığı zaman dövüyorum elim ağırdır ama o bana karşılık veriyor ve oklavayla dövüyor. Ha bu arada büyüklerine de saygısı sıfır yemek yemiyor ne yapmalıyım?
Erkek kardeşim çok şımarık ne yapmalıyım?