Kötü bir evlat olmak?

Ben gerçekten kötü bir evladım. Anneme babama sürekli hakaret ederim, bağırır çağırır başlarının etini yerim. Bir isteğimi yerine getirseler yenisi için diretmeye başlarım istediklerim gerçekleşmezse depresyona girer intihara kalkarım.Çok defa hastanelik oldum koca kı oldun ne bu diyorlar bana ama bilmiyorum düzelemiyorum. Zamanında babam dövdü beni.Çok koydu bana kin besledim önce babamdan nefret ettim zamanla da annemden. Sürekli keşke olmasaydınız deyip duruyorum. Tek başıma yaşamak istiyorum ama kendime zarar veririm diye izin vermiyorlar. Evden kaçıyorum köprülere çıkıp kendimi atmak üzereyken polisler gelip yakalıyor.Ölmek istediğimden değil sadece onları ve kendimi cezalandırıyorum. Kötü karakterim yüzünden kendimi, beni bu hale getirdikleri içinde onları suçluyorum. Yıllardır tedavi görüyorum hiçbir işe yaramıyor. Gün geçtikçe beter oluyorum. Din iman kalmadı. Duayla da çözüm gelmiyor bana. En ufak şeylerde kırıp döküp dağıtıyorum. Bearbat biriyim. Her şeyi yüzlerine vuruyorum. Benden soğudular,önceden beni severlerdi ama artık onlarda bana keşke doğmasaydın diyorlar. Gerçektne bir anne babanın söyleyebileceği en kötü sözü bile duydum.Çok ağırıma gitti tabii. Yeniden ölmek istedim.Öbür dünyayı gözüm yemedi.Çok kötüyüm gerçekten kanser falan olmak istiyorum.Ölmek itiyorum ama ecelimle ölmek diğer dünyadada cehennemi görmek istemiyorum. Düzelemiyorum, kendimi düzeltemiyorum, onların sevgilerini kazanmak ya da onlara yeniden kendimi sevdiremek istemiyorum. Ne yapacağım ben. Böyle ne kadar yaşayabilir ki bir insan? Hergün kavga gürültü. Anneme de babamada hergün nefret ediyorum sizden keşke hiç olmasaydınız diyorum. Reşit olmasan çocuk esirgemeye verirdik diyorlar. içbir kaçış yolum yok. Kafeste gibiyim. Hem ölerek kendimi kurtarmak istiyorum hem de cehennem korkusundan yapamıyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ederim arkadaşlar. Gerçekten beni dinleyen sorunuma çözüm getirmeye çalışan herkese çok teşekkür ederim. Farkettim de beni anlayan ya da anlamaya çalışan insanlarla birazcık konuşunca bile yaşadığının farkına varıyor insan. Tekrar teşekkür ederim. Sizin gibiler olmasa bu dünyada nefes bile alınmazdı
Kötü bir evlat olmak?