Bu soru nerden çıktı derseniz, geçen yabancı biriyle evlenir misiniz sorusuna bazılarımız ben de dahil sünnetsiz biriyle olmaz falan dedik, ama tepki verenleri gördüm bu yüzden merak ettim cevaplarınızı bu konuda..
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Peygamberimiz buyurmuşlardır ki: insanın doğallığını, doğal olmasını destekleyen 5 şey vardır. Sünnet olmak, etek tıraşı olmak, tırnakları kesmek, koltuk altı kıllarını gidermek ve bıyıkları kısaltmaktır.” bıyıklar ağzın içine girmemeli, dudak üstleri açılmalıdır. Bu durumda bayanların sünnetli seçmesi doğal bir davranış olur kardeşler.
110 Yorumla
En İyi Cevaplar
bence çıkar şimdi farketmez diyenler, domuz etini öve öve bitiremeyenler olduktan sonra, o tipleriden buna dikkat edenler çıkacağını sanmıyorum be kıymetlim :)) ama çoğunluk böyle değil eminim.
85 Yorumla- Yeni +1 yıl
katılmıyom ben
sünnet olmalı..sünnetsiz bir erkek müslüman değil demektir ben ise müslümanım.dinen uygun değil zaten gayrimüslüm biriyle evlenmek.hadi onu da geçtim ilerde çocuğum olunca ne olucak?ben müslüman olmanın gereğini söylücem eşim ya dinsiz ya da farklı bi dine mensup olucak o ayrı biseyler dicek.olan çocuğa olucak.
130 Yorumla
Diğer konusunda 554 cevap paylaştı. Tabi ki sünnetli olmalı. Bizimkilerin canı patlıcan mı?
150 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
5Cevap
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Allaha büyük konuşmayım ama evlenmem çünkü elhamdüllah müslüman bir ülkede yaşıyoruz ve kendi dinimden bir insanı tercih ederim. Oldu ki çok aşık oldum müslüman olmasını isterim olmazsa olmaz
160 Yorumla sünnetli olması adettendir.zaten sünnetsiz yabancı az gibi.artı sünnetli bir penisin cinsel ilişkide zevki attırdığı kanıtlanmış.
96 Yorumlaherkesin dini inancı kendine... ben nasıl ki dinimden bir erkek için vazgeçmezsem sevdiğim adamdan da bunu istemeye hakkım yok. zaten sevdiğim adamsa evlenirim. sevdiğim adamsa onu olduğu gibi kabul ederim. sünnet sağlık açısından yararlı bişey. bunu bilir ama olur ama olmaz...
30 YorumlaDiğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. evlenirim, adamın gönlü güzelse pipisi keyfime göre olmasa da olur.
95 Yorumlahayır evlenmem .s bi kere dinimize göre doğru bir şey değil. hemde ne o öyle be :S
160 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Asla sünnetsız biriyle evlenmem. Şayet yabancı birine aşık oldum ve onunla cidden evlenmeyı düşünüyoruz onun mutlaka önce sünnet olmasını isterım yoksa asla evlenmem. Hatta müslüman olmasını isterım.
183 Yorumla- +1 yıl
wayyy, oldukça tutucuyuz sanırım. neden gizli kullanıcısın onu anlamış değilim.
- Yeni +1 yıl
kadın sünneti idye bişey var sizde süneet olun ben sünetsiz bir kadınla evlenmeme gidin kestiri kilotiristlerinizi o zamana belki bir ihtimal
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Asla asla evlenmem. Aynı dinden olmadığım biriyle evlenmem mümkün değil. Günah.
90 Yorumla enfeksiyon riski çok fazla...sağlık ve hijyen için şart...
80 Yorumla- +1 yıl
büyük kouşmuyorum ama evLenmek istemem..
1) Dinimiz açısından
2) Çok günah sünnetsiz..
3) Estetik görünümü itici bnce (sünnetsiz)
4) Kendi türküm gençLeri varken ne diye başka biriyLe evLeneyim..70 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Irkı farketmez lakin kendi rızasıyla ve içinden gelerek sünnet olacak, müslüman olacak. 5 vakit namaz beklemiyorum. Cumaya falan da gitmesin önemli değil. İçindekini bileyim yeterli.
120 Yorumla artık hristiyanlar bile sünnet oluyor saglık açısından :)
112 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gerekli cevaplar gelmiş zaten bana sadece artılamak düştü .
40 Yorumlasünnetli olucak bu şart.
80 Yorumla- +1 yıl
Seviyorsam evlenirdim... Ancak sağlık için düşündürücü.. Belki ikna edebilirdim..
21 Yorumla sünnetli veya sünnetsiz farketmez sonuçta ikiside insan çok seversem evlenirim kimse de karışamaz
53 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. olmaz sağlıksız.
150 YorumlaSünnetli olması lazım bende evlenmem
50 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
evleenirim onunda dinine saygı gösteririm inancınada
30 Yorumla sünnetsiz acı çektirir
20 YorumlaDiğer konusunda 710 cevap paylaştı. din açısından öte sağlık açısından sünnet önemli.
34 Yorumla- +1 yıl
bilimin dini onaylaması oldu senin cevap. sünnet dinidir. bilim de şimdi onaylıyor. ama daha çok ekmek yemeleri lazım. 1930 lu yıllarda Tükiye de Batılılaşma adına sünnetin yasaklanması için meclise önerge verilecekti de iki alman mühendisin tesadüfen duyup aman yapmayın keşke bizde de olsa demesiyle vazgeçildi.
Evlenirim.
40 YorumlaEvet.
30 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar