Parasız biriyle evlenir misiniz,
Aşk olsun yeter mi yoksa para şart mı?
🤔💬✍🏻

Parasız biriyle evlenir misiniz,
Aşk olsun yeter mi yoksa para şart mı?
🤔💬✍🏻

Culsuzla evlenmem gözüm yatlarda katlarda değil ele al açıp muhtaç olmayalım gecinelim yeter ben evli olup da tabiri caizse dilenen insanları gördüm çok üzücü aşk da her şey değildir çok seviyorsa bir şekilde halleder yok karşıdakinde halledecek hal yoksa ayrılırlar
Yarın bir gün çocuk doğursa onlara da yazık hele yaşayacakları o mahcubiyet
Mesleği veya bi işi olmali... Anne baba parasiyla gecinilmez
Ben çok fakir bir aile sahiptim evlendiğimde de "çulsuz" fakir birisiydim eşim ise zengin bir insan da değildi ama maddi açıdan durumu en azından benden iyi idi... erken denilecek yaşat ta 17 yaşımız da evlendik. Beraber okuduk, beraber büyüdük maşallahımız var 35 sene geçti ilk gün ki gibi halen ama yaşlanıyoruz işte...
Bunu ben de gördüm Mardinli bir ailenin kızı için istediğiymiş.
Sanırım kibarca "bizden sana verecek kız yok"demek istemişler bence.
Sanırım 😂
😅
Eic için teşekkür ederim
💫🌻.
Cevap
30Cevap
ben paraya bakmam evlenirim tabi ki de
Bence aşk daha önemli
Şimdi diyelim çok parası ve evlendin ileride battı herşeyimi kaybetti o zaman ne olacak bırakıp gidecek misin veya
Çulsuz biri ile evlendin ileride zengin olmayacağını nerden bileceksin
Para çok güzel bir barem aslında. Ancak sorun şu ki maske olduğu için birini tanımanıza engel olur. Beraber çalışıp beraber zorluklara göğüs germek daha tutkulu bence. Eşimle beraber çalışıp yaptık her şeyi çok zordu ama bana çok derinden bir duyguyla bağlı çünkü parasını hiç sorgulamadım
Gecekonduda yaşayacak değiliz herhalde. Hayatımızı idame ettirecek kadar beraber para kazanabiliyor olmalıyız
Sorumsuz bir insan ise hayır ama belli bir işi varsa tabi ki olabilirim. Bu devirde birikim yapmak zor beraber çalışıp bir şeyleri oldurabiliriz.
Ah kadınlar ah. Çullu biri tercihiniz oluyor ve evleniyorsunuz. Sonra o çulun kavgası oluyor ve boşaniyorsunuz. Neden çulsuz evlenip ac gozluluk etmedrn sevgiyle saygiyla mutlu oldugunuz huzursuzluk olmayan çul sahibi olmuyorsunuz. Çul varsa huzursuzluk olur çul yoksa kavgasi olan bir şey yok huzurlu mutlusunuz. Ben de çul vardi evliliğim bitti be
Beni gerçekten seviyorsa evet, bunlar dünya malı zamanla imkanlar dahilinde yerine koyulabilir şeyler
Çabalaması lazım en azından, çok az bile olsa kendi parasını kazanması gerek, tembel insanla olmaz
Ask onemli tabi ama bu devirde para daha onemli dugun kredisi evde ki esyalarin kredisi falan filan borclar bitmez
Cebine ne kadar para girdiği benim için önemli değil, ama çalışkan sorumluluk sahibi biri olması önemli
Ben zaten çalışıyorum aç kalmayacak kadar kazansa yeterli
Herkes zengin olacak diye bir şey yok. Öyle kişiler gördüm ki çok zengin kişilerle evlendiler
Doğruya doğru kimse parasiz birisiyle ne sevgili olur nede evlenir.. helede bu zamanda..
Bu soruyu sorabildiğim veya bu soruyu duyduğum kişiyle evlenmem.
gönlü zengin olsun cebi degil, önemli olan sevgi saygi bence
Bende çalışırım oda çalışır yaşarız lafımı olur 💋
Ben zaten zenginim para için falan evlenmem. Eğer sevdiğim biri ise evlenirim
Çulsuz? Ne kadar o önemli😅 yaşamaya yetecek kadar bile yoksa zor
Para sorun değil keza parasıda umrumda değil. Ahlakı karakterı hanımlıgı onemlı..
Hayır evlenmem maddi manevi olabildiğince denklik istiyorum…
Çulsuzluğu bilmem ama vizyonsuzla evlenmem. Dar bi beyinle hayata bakanla evlenmem.
Bir zamanlar adam iyi olsun çöpçü ile bile evlenirim diyordum ama şimdi aşırı zengin olmasına gerek duymasam da normal bir kazancı olan birisi daha iyi olur zaten ben de çalışmak istiyorum
Aşk karın doyurmuyor iki tarafında dengesini bozar parasızlık
Eğer hiç çalışmıyorsa emek gösteriyorsa tembelse evlenmem
Bunların konuşulması hoş değil bence iki iyi insan varsa
benim param bize yeter diye evlendim
Yetti mi peki ☺️
çok şükür sıkıntı yok : )
Gençken evet ama şuanda hayır diyorum
Hala gençsin 🤔
Yaşlandım be 18-27 diyelim
Yaa deme öyle 😔 hala gençsin 40 üstü olsan okey derdim
Ne kaldı kırka yaş 33 oldu
7 yıl kaldı az mı