• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Çulsuz biriyle evlenir misiniz?

PiLLy_BheBek
PiLLy_BheBek Takip Et
FenomenMaster Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1125
Yapay Zekaya Sor
Parasız biriyle evlenir misiniz,
Aşk olsun yeter mi yoksa para şart mı?
Evlilik Soruları Aşk Soruları Para Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
36 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Captivating
    Captivating Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 28
    +1 yıl

Para elbette şart. Para olmadan evi nasıl geçindireceğiz? İkimiz de çalışıp eve para getirmek zorundayız. Parayı elimizin tersiyle itmeyiz ama gözü yükseklerde olanlardan da değiliz çok şükür. Başımızı sokacağımız bir evimiz olsun, karnımız doysun kâfi...

11
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    Mentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı.

çul alırız ne olacak yahu :D

Kadın için para şart. O kadar ki evlilik teklifinde bile (ki bazen burda da soruyorlar) "tektaş" şart deniliyor.

Kıza diyorum ki; “Gel sana bir ömür Oğuz Atay okuyayım” Bu da mı evlilik teklifi değil, illa ipten parmağına alyans mı geçireceğiz? Boğaz köprüsüne “Evlenek mi?” yazdıracağız? Havai fişek mi patlatacağız? Tribünde pankart mı açtıracağız? Mumları yakıp yerlere gül yaprakları mı dökeceğiz? Yoksa tek taş alıp mal mal suratına mı bakacağız? Kız kulesinde bir yemek?

Daha değerli olan şeyler bir ömür paylaşılacak olanlar değil mi? Karpuzu ben keserim gibi ya da mandalinaları ben soyarım. Kestaneyi beraber yaparız. Kitaplığı beraber düzenleriz. Filmi beraber seçeriz. Mısırı beraber patlatırız. Mutfağın yolunu ben de bilirim mesela. Şimdi sana bir gün için romantik bir adam lazımsa eğer inan bana o ben değilim. Bana ömürlük bir aşk lazım…
    yani kadın için çulsuz değil " ev, araba, dolgun maaş" lazım.

3
    0 Yorumla
  • Mr_Crn
    Mr_Crn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 97%
    +1 yıl

Bu dünyada bir gecede malını mülkünü kaybeden insanlar var. Onun için paranın hükmü yok. Yeter ki azimli olsun, istekli olsun, elinden bir iş gelsin gerisi bir şekilde gelir. Rabbim illaki bir kapı açar

3
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

çalışkan olsun kafi mülkü veren Allah sonuçta
    ama panda gibi yatan biriyle evlenmem sjdjf

13
    2 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

tesekkurlerimi fırlatıyore🌺

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

😘🌺

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

153

Cevap

147

Cevap

• beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Çulsuzluğu kaderi haline getirip bütün gün boş boş oturan, hayatı boyunca bir işe güce bile sahip olamamış, sorumluluk duygusundan eksik biriyle evlenmem. İki gönül bir araya gelince samanlık seyran olur klişeleri yüzyıllardır öncesinde kaldı.

3
    0 Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Gönlüm zengin yüreği güzel olsun benim olsun kâfidir

6
    0 Yorumla
  • Aşkın_Sonu
    Aşkın_Sonu Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Parasına bakmam ama bir mesleği olsun istiyorum. Ben ev hanımıyım dışında ben şu işi yapıyorum diyebilsin yoksa parası pulu beni ilgilendirmiyor.

2
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 43,1b cevap paylaştı.

Herşey paradan ibaret olmuş olsaydı gadası. Kimse evlilik yolunda olmazdı.

2
    0 Yorumla
  • UNNkNOWN35
    UNNkNOWN35 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Kimi insanın nasibi kapalıdır , ne kadar çalışırsa çalışsın hep ekside olur..
    şayet çabasını görüyor ve buna rağmen olmuyor sa elbette yaparım, ben çalışırım bir şekilde destek oluruz birbirimize
    fakat bunu kendine yakıştıran ve mücadele etmeyen biri ise hayır evlenmem/evlenilmemeli

4
    0 Yorumla
  • Hayatistanbull
    Hayatistanbull Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 49
    +1 yıl

Parasi olmamasi degil tembel ya da çalıskan olması önemli..
    Bu zamana kadar hiç bir şey yapmamis bir adam ya da kadın gelecek vaad edemez..

12
    0 Yorumla
  • masal_anlatan_peri
    masal_anlatan_peri Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    +1 yıl

Ne culsuz isterim ne zengin. Bana ve ailesine bakacak kadar rizki olsun yeter

12
    0 Yorumla
  • AnestezistDoga
    AnestezistDoga Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 52%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı.

Aşk denilen şeye zaten inanmıyorum öte yandan çevremde gördüğüm çiftlere baktıkça özellikle de kadınların ''Para benim için sorun değil'' ,''Ne iş yaptığı önemli değil bir şekilde geçiniriz'' yorumları komik geliyor çünkü bu hatunlar daha yolun başında, düğün arifesindeyken sıralıyor alınacak ve yapılacakları,
    Yok düğün şu salonda olsun, halılar buradan alınsın, bilezik 20GR değil 50 GR olsun Eee hadi para önemli değildi? Ne yapsın bu adam?
    Yine aynı yere geleceğim. Evlilikler zaten en başında kabul edip sonra isyan etme durumundan bitiyor özellikle de konu maddiyatsa, bakmayın para önemli değil diyenlere hepsi yalan.

3
    1 Yorumla
    • _Cambaz_
      _Cambaz_
      +1 yıl

Çok güzel açıklamışsın bravo 👏
      En başından ne istediğinin farkında olmak işte bu yüzden önemli.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Evlenmem. 2 çulsuz birbirimizi mi yiyelim sjsjjdjd evliliğin maddiyat boyutuda var. Şimdi zengin bir talibim çıksa evlenirim. Ama benim gibiyse büyük ihtimalle ilişkiyi uzatmadan ayrılırım. Son ilişkim öyleydi mesela. 6-7 sene sonrada orta düzeyde geliri olan benzer gelirli birisi ile evlenebilirim. Babamdan param yok. Her şeyi 0 dan kurmak gerekiyor. Bekarlıktakinden iyi hayat yaşamak için maddiyata baya önem veriyorum. Bekarken her haft şurasınu gezen ben, evlendikten sonra da karımla aynı aktiviteleri yapmak istiyorum. Para olmayınca koca gün evde kalmak zorundayız. Birkaç sene sonra kafayı yetip kavgaya başlarız. Kendimi çok iyi biliyorum

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Evlenirim. Eğer çok sevdiysem .. Hayatımda ki insan çobanlık yapıyor köyde inan zengin degil, ben rahat biriyim ama 2 yıldır hayatımda hiç meslegiyle ilgilenmedim çok seviyorum sadece onunla herşeye her zorluga kötü günede varım aşığım her zerresine..

2
    0 Yorumla
  • Jante_
    Jante_ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 35
    +1 yıl

Parası olmayabilir, para kazanılan bir şey. Ben kişiye bakarım, o karakteri, duruşu görmem gerek. Gerekirse 2 kişilik kazanırım ama aylakçı biriyle evlenmezdim.

3
    0 Yorumla
  • Matij
    Matij Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 64%
    +1 yıl

@pilly_bhebek 44 yaşındayım, bir evlilik yaptım-boşandım, boşandığım kadın çalışıyordu, yani bir işi vardı (ben de öğretmenim) hayat maalesef acımasız ve maddiyat olmadan da bu hayatın sorunları problemleri aşılmıyor. Şuanda yalnızım hayatımda kimse yok, ama evleneceğim kişinin kendimle aynı işi yapan birisi olmasını istiyorum. Yani çalışmayan birisi olsun istemiyorum. Sonuçta bana verdiği (devletin) at deve parası değil maalesef, işte karnın doysun yeter! diyor...

3
    0 Yorumla
  • GS_Aras
    GS_Aras Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 59%
    +1 yıl

Erkekler evlenecekleri kızların ekonomik durumlarına genelde bakmazlar zengin fakir, diplomalı diplomasız, oralı buralı vs demezler en fazla güzellik ararlar o kadar. Bunların hepsi ve çoooooookk daha fazlası kadınların kriterleridir. Bu kriterlerin %90'ı paradan geçer.

3
    1 Yorumla
    • albatros38
      albatros38
      +1 yıl

Para önemli. İhtiyaçlarını gidermek için araçdır. Amaca ulaşmak için gereklidir

Yorumla
  • _Cemile_
    _Cemile_ Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 86%
    +1 yıl

İkisi de önemli bence. aşksız da parasız da evlilik olmaz. Aşkı konuşmaya gerek yok zaten. Paraya gelince para da bir yere kadar olmalı. Bunun kirası var faturaları var eşyaları var okul masrafı vs. parasız olmuyor bunlar. Geçimini sağlayacak kadar parası olmalı bir insanın.

2
    0 Yorumla
  • aderun
    aderun Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 96%
    +1 yıl

Yüksek miktarda bir para olsun diye tutturmam ama çulsuz da olmasın bir zahmet. Çalışkan olsun kazanmaya baksın. Oyle oturup bana kimse iş vermiyor param yok diye ağlamasın. Bu kadın için de erkek için de aynı. İki cinste böyle yapınca sinir oluyorum.

2
    0 Yorumla
  • kehisa
    kehisa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 85%
    +1 yıl

Bence eşit olmamız ilişki için daha sağlıklı olacağını düşünüyorum ama bu devirde de gerçek aşk yok ya bana vurmadı bilemem objektif bir yorum yaptım sizlere ama bana kalırsa para derim gerçek aşk bulamayacağım kesin en azından para elle tutuluyor sonuna kadar para :D süpriz sonlu 😅🤣

1
    0 Yorumla
  • gullmeervee
    gullmeervee Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.

Tabikide karşı tarafın karakteri çok önemli eğer benim durumum ikimizin geçinmesine yardımcı olabilicekse evet durumu benden aşagıda olabilir, ama biliyoruz ve görüyoruz ki maddi gecimsizlikten dolayı anlaşamayan boşanan çiftler sıkça karşımıza çıkıyor, bir evde huzuru sağlayabilmek için maddi durumun yeterli seviyede olması gerektiğini düşünüyorum

2
    0 Yorumla
  • sanadiyorumsana2
    sanadiyorumsana2 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 87%
    +1 yıl

Üzgünüm ama para olmadan yaşanmıyor. Bu sadece evleneceğim kişiyle ilgili değil. Tek başıma yaşayacaksam bile, para olmadan nasıl yaşayabilirim ki günümüz koşullarında? Kaldı ki evlensem bunun çoluğu çocuğu ev masrafı, madem çocuk yaptık insan gibi her ihtiyacını karşılamalıyız da. Çulsuzla evlenirim diyenler lütfen hayaller aleminde yaşamasın. Siz de çullu olun evlendiğiniz de çullu olsun ancak öyle düzgünce yaşayabilirsiniz. Koşullar böyle.

2
    0 Yorumla
  • DominanT_love
    DominanT_love Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44
    +1 yıl

Zengin biriyle evlenmek isteyen kişi hazıra konmaya çalışan kişidir para birlikte çalışarak kazanılır kızların geneli zengin koca avcısı altına araba ev alıp kocasını sabah işe gönderir kızlar lüks arabalarla AVM'lerde Gezer klasik yöntemdir bu yaygınlaşıyor artık oysaki para kaybedilen iflas edilen bir şeydir

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Şimdi aşk karın doyurmuyor o yüzden gerçekçi bir yorum yapmak istiyorum. Maaşı asgari ücret dahi olsa bir işi olmalı. Aksi halde "ben buyum seven insan parasız da sever, sen paragözsün" diyip ekmek elden su gölden yaşayan bir erkeğin hayatımda yeri yok. İş isteyene iş çok.

4
    0 Yorumla
  • Mehmettok1979
    Mehmettok1979 Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 34%
    +1 yıl

Türk kadını ve erkeğinin sorunu evlenmeyi bir kenera koy , sevgili olmaktan bile korkuyorlar
    Böyle korkular ve şüpeler varken paraşızlıkta işin içine girerse evlenmek sadece rüyalarda 🤷🏻‍♂️
    Rahat olun Allah aşkına , şu şüpheden ve korkularınızdan kurtulun artık yoksa kadınlar evde erkeklerde Rus kadınlarıyla olacak

2
    2 Yorumla
    • liraphy
      liraphy
      +1 yıl

kadınlar evde erkekler rus kadınlarıyla mı PFMWĞWÖQĞÖEĞEÖEDĞLDDĞLDĞ kaç türk erkeğine rus kadını bakar acaba

Yorumla
    • Mehmettok1979
      Mehmettok1979
      +1 yıl

Merak etme bana bakan bakıyor ve Türk erkeği olmakla gurur duyuyorum 💪🏻

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Fakir olmak suç değıl ancak "yapacak bir şey yok , benim kaderim bu" tarzı söylemlerle tembel tembel oturan birine tahammülüm olmaz.
    Ailesini ele muhtaç etmemek için elinden geleni yapabilmeli. Ben de ona destek olmak isterim. Zaten Mücadele ruhu lazım her alanda.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Parayi cok severim. Daha onceden asik oldugum biri varken onemsizdi. Ve durumu kotuydu her yola varim onla diyordum. Ama bazi nedenlerden olmadi. Simdi ise biri var hayatimda oda culsuz ondan daha beter. Ve bunu onun gibi tamamen kabullenemiyorum. Para aklimda hep bir soru isareti

2
    0 Yorumla
  • Zlatan_red
    Zlatan_red Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    +1 yıl

Zamanında bu kabul görürdü ama şimdiki aşklar asla parasız sürmüyor be dost can

2
    0 Yorumla
  • Sun_shine_
    Sun_shine_ Takip Et
    Guru Yaş: 105 , eic 80%
    +1 yıl

Evlenirim tabiki neticede evi geçindirecek olan ve yükümlü olan benim. Ama sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yiyorum. İşin maddi yanı yoksa umrumda değil. Unumuzu elemiş eleğimizi bu yaşta asmışız..

3
    0 Yorumla
  • Sssonsuzzz
    Sssonsuzzz Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 47%
    +1 yıl

Benim de kendime ait bir çulum yok o yüzden helal kazancı olsun öncelikle... hayatın gerçeği parasız da olmuyor ama bunu da biliyorum çalışma isteği mesleği olduktan sonra hallederiz.. insan geçinmek istesin yeter ki..

3
    0 Yorumla
  • byhakan
    byhakan Takip Et
    Bilge Yaş: 43 , eic 48%
    +1 yıl

Bize bakma erkek olarak pek öyle bir girişimde bulunmadık bulunmayızda, delikanlı adama yakışmaz. Gelelim asıl meseleye, Şimdi paraya değer vermediğini söyleyen kızlar çıkıp evimizi geçindirsin yeter diyecektir, kimse birbirini kandırmasın, parasız saadet olmaz kızlar, Allah önce can sağlığı versin ama, paranında açamadığı kapı pek yok gibi net!. Siz seversiniz sizi gidiler sizii.. ☺️

1
    0 Yorumla
  • bigduckguy
    bigduckguy Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Çalışması lazım, tek bir hayatımız var insanlığa ufak bir katkısı olsun isterim kazandığı parayı kendisi harcasın.
    Kadın kullanıcılar da haklı. Parasız bir erkekle evlenilmez ama çalışkan olması şart. 27 yaşındayım 2 yıl işsizlikle pençeleştim şimdi ise kendi işime sahibim bir elim yağda bir elim balda. Önemli olan kapı açılmayınca ısrarla tekrar tekrar çalmak elbet bir gün açılacaktır. Ama yine de sevgiden ziyade paraya bakılıyorsa burada bir sıkıntı var demektir. Önemli olan sevgi. Paraya herkes bakıyor biraz farkımız olsun.

0
    0 Yorumla
  • Bimunzevi
    Bimunzevi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 92%
    +1 yıl

Ahlaklı edepli sadık olsun para bir sekilde yine olur. Çünkü insanın manevi olarak kendini değiştirmesi sonradan çok zor oluyor ve benim de onu değistirmem çok zor olur. Ama para bir sekilde elde edilir az ya da çok. Bize yetecek kadar kazansa olur. Gerekirse evde kendi işimi kurarım destek olurum. Yani illa edep illa edep

1
    0 Yorumla
  • ameliyathane
    ameliyathane Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43 , eic 45%
    +1 yıl

Paranın verdiği mutluluk para bitince köle eder seni kendine
    Sevdiğinin verdiği mutluluk ise birbaşkadır onun tadı, sevdiğin yokken ya Mecnun eder ya Leyla ya şair eder ya verem ya...
    Ama acısı bile tatlıdır sevilenin
    Hal böyle olunca sevmek bedava
    Sermayesi yok.
    Herkes aşık olsun herkes sevsin diyorum

1
    0 Yorumla
  • Fusofiskos
    Fusofiskos Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Saf duygularla kör savaşçı cesaretiyle evlenmek güzel ama sürdürebilirliğini sağlamak mesele.
    Para sistemin en değerlisi belli ölçüde kazanım lazım en önemlisi çocuk için gerekli.

5
    0 Yorumla
  • bahisci82
    bahisci82 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Erkeğin iyisi para çokken, kadının iyisi para yokken belli olur derler. Bu yüzd2n Allah az verip aratmasın çok verip şımartmasın. Seven insan her koşulda sever.

4
    0 Yorumla
  • İiiiinsomniaaa
    İiiiinsomniaaa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Evlilik hayatı paylaşmak olmalı cüzdan alışverişi değil. Beraber kazanır beraber geçiniriz. Tabi ki geçim sıkıntısı çekmek aile içi ilişkileri etkiler ancak para kazanılır kaybedilir. Ama doğru insanı bulmak çok kolay olmayacağı için maddi durumu ne olursa olsun karşımdakinden eminsem bütçesi kararımı etkilemez. Yatlarda katlarda büyümedim neticede.

4
    0 Yorumla
  • banayaklaşma
    banayaklaşma Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 65%
    +1 yıl

Ya erkekler fakir iken evlenmeye cesaret edemiyor. Yani ben istesem de erkek istemez diye düşünüyorum. Ben acikcask gecinebilecek kadar olsun ve calisan işinde gücünde olsun isterim

3
    2 Yorumla
    • Milwaukeee
      Milwaukeee
      +1 yıl

Erkeklerin parası yokken evlenmeye cesaret edemiyor bu çok doğru sebebi de geleceklerini düşünmek oldukları için her erkek için geçerli değil tabiki de

Yorumla
    • banayaklaşma
      banayaklaşma
      +1 yıl

@Milwaukeee evet geleceği cok düşünüyorlar birde eslerine mahcup olmamak onlari rahatt ettirmek istedikleri icun evlenmek istemiyorlar birikim yapmak istiyorlae

Yorumla
  • Babyboi
    Babyboi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 78%
    +1 yıl

O kadar önemli şeyler var ki.. Para son madde de bile yer almaz. Ve büyütmeye gerek yok, Allah dar da bırakmıyor kimseyi, bir şekilde kazanılıyor o para.

4
    3 Yorumla
    • Milwaukeee
      Milwaukeee
      +1 yıl

Bu yorum çok doğru ama geçimsizlik Kerim ilk basinda da bu geliyor artık 21. Yüzyılda

Yorumla
    • Babyboi
      Babyboi
      +1 yıl

Evet geçimsizlik var doğru.
      Ama “para” kelimesi ile başlanan bir evlilikten hayır gelmez. İnsanların bunu anlaması gerekiyor. Maddiyat her şeyden üstün tutulursa ne huzur kalır ne de geçim..
      Ben böyle gördüm, böyle yetiştim. Maneviyat, maddiyatı bastırmalı..

Yorumla
    • Milwaukeee
      Milwaukeee
      +1 yıl

Gerçektenden çok dusuncelisin

Yorumla
  • Aşık_biri
    Aşık_biri Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 47%
    +1 yıl

Hayır neden çünkü kimseye inancım kalmadı artık herkes kötü he gerçek iyi birini bulursam parasına bakmam ama emin olmadan evlenirsem ozaman parasına bakarım sonuçta deli deli aşk kimsenin işine yaramaz yani

2
    0 Yorumla
  • blade063
    blade063 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 81%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

alayı yalan.
    kimse aşkı tercih etmiyor.
    bir gün kız babası olunca kızım seviyor diye çulsuz insana kendi kızınızı bile vermeyecek :)
    dolayısıyla herkes parayı öyle ya da böyle seçiyor.
    kimse aşkta kalmıyor.

2
    0 Yorumla
  • BlastMyDesire
    BlastMyDesire Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 86%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Cok su kaldirir burda soylenecek seyler de neyse yorumumu da kenara köşeye birakayim herseyden once karakterli olcak her iki kiside ve yetecek kadar parasi da olcak erkeğin.

3
    0 Yorumla
  • killercolt
    killercolt Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Aşıksan zengin fakir görmezsin zaten. Birlikte bir yola girmek için herşeyi yaparsın. Bu yolda tabiki sorunlara çözüm bulmak var. Derler ya gerekirse limon satarım size para getiririm diye aynen öyle gerekirse limon satarsınız yine de birlikte geçminizi sağlarsınız.

3
    0 Yorumla
  • ___LAVİNİA___
    ___LAVİNİA___ Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Çulsuz değilde fakir maddiyatı düşük diyelim daha kibar olur. Olabilir sevgi olsun arada maddiyat aşılır.

4
    0 Yorumla
  • lostboy3407
    lostboy3407 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 78%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı.

Tembel birisi ise evlenilmez. Ama durumu iyi değil diye evlenmemek sacma. Seviyorsan herseye deger birlik olup calısmak gibi

4
    0 Yorumla
  • BarışInfinity2020
    BarışInfinity2020 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 55%
    +1 yıl

Bir kadının beni sevmesi yeterli. Dış görünüşü önemli değil hasta olup olmaması da önemli değil. geçmişi de önemli değil. veya inancı düşünceleri. önemli olan tek şey Beni Sevmesi ve bırakmaması.

1
    2 Yorumla
    • melisa3644
      melisa3644
      +1 yıl

Gözlerin mavi evlenebiliriz ljbjvkbhcjchn

Yorumla
    • BarışInfinity2020
      BarışInfinity2020
      +1 yıl

@melisa3644 Keşke İyi olurdu ljbjvkbhcjchn

Yorumla
  • İstanbul_89
    İstanbul_89 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

İyi bir mesleği olsun ayakşarınınüsyğnde dursun çünki erkekler çalışan bir kadınla, evlenip kendileri çalışmadığı zanan bunu gurur meselesi haline getirebiliyorlar. Kadının erkekten fazla, maaş alması da, sıkıntılı çünki erkekler bunu da, sorun yapıyorlar zamanla, o yüzden her ihtimale karşı erkeğin para yğnğyle kadından üstün olması şart

2
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.

Evet evlenirim. Malın varlığı kaybolmayacağı, yokluğu kazanılamayacağı manasına gelmez.
    Karakter ise en başta vardır veya yoktur. Sonradan kaybedilmez ve kazanılmaz.

2
    0 Yorumla
  • Milwaukeee
    Milwaukeee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Bu sitede paraya bukadar önem vermeyen kızların olmasi ya da karşıdaki kişiyi de düşünmesi gerçektende çok hoşuma gitti garip ama konuştuğum çoğu kızda arabası olsun evin olsun istiyo ya ben kotulerine geldim o yüzden hala bekarım burdakiler çok iyimser anlayamadim

1
    0 Yorumla
  • Kimene26
    Kimene26 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 45%
    +1 yıl

Hayir ask yetmez. Iki kere evlenmis biri olarak söylüyorum. Seviyorsun ilk 3 yil ölüp bitiyorsun ama o ask sönüyor. Sevgiye dönüssede cocuguna ayakkabi yemek okul masrafi sevgi ile alamiyorsun

2
    0 Yorumla
  • ѵαℓεɳƭเɳσ
    ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl

Erkek açısından sorun olmaz. Fakat kadın açısından sorun olur. Kimse bos yapmasın yani. Kadın cuvalında parası olmayanla evlenmez. Pardon culu dolu olmayanla. 😂😂

2
    0 Yorumla
  • TantuniSultanSülüman
    TantuniSultanSülüman Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 81%
    +1 yıl

Gariban para pul yok başta aşk aşk derler hayat kurarlar sonra bı bakarsın geçim sıkıntısından birbirlerini unutmuşlar ilgisizlik başlamış vsvs kavgalar tartışmalar gidişat bu olur.

2
    0 Yorumla
  • esmacicekci
    esmacicekci Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 93%
    +1 yıl

namusu ile calisip kendine ve ailesine yetebilecek biri ise tabiki yeterli ne kadar kazandigida aslinda önemli degil yetip yettirebilmesi önemli

3
    0 Yorumla
  • romantikseraeri
    romantikseraeri Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.

Gözü aç insanlar içindir para tutkusu ama amacların ihtiyaclarını alacak kadar olsun yeter fazlası bozar adamı ladını ben seviyorsam evlenirim

3
    0 Yorumla
  • uomoitaliano
    uomoitaliano Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 61%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.

Para şart aga bende yok kızda da yoksa o beni yer ben onu belki fatezi olsun diye koltuk kemiririz bazen

3
    0 Yorumla
  • CamınBuğusuu
    CamınBuğusuu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Eğer bana aşkı dolu dolu yaşatacaksa ve çalışıp azmedicekse hani çulsuzluğu tembelliğinden olmasın net evlenirim.

3
    0 Yorumla
  • yuichan
    yuichan Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

İşi gücü olması şart ama kazandığı mevlaya takılmam. Bende çalışacağım için geçimimizi sağlamakta sıkıntı çekmiyorsak sorun yok demektir

3
    0 Yorumla
  • scapegoatRONA
    scapegoatRONA Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Eğer karakter olarak hayalimdeki kadinsa alirim, umrumda olmaz, hatta bir tık ileri gidiyim delikanlı ise sırtımda taşırım..

3
    1 Yorumla
    • scapegoatRONA
      scapegoatRONA
      +1 yıl

*erkek olarak kendi düşüncem. Bayan olsam tersi olsa evlenmem.

Yorumla
  • isparos
    isparos Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Çulsuzun tanımı ne? Düzgün karakterdeyse beş parası olmasın banane.

4
    0 Yorumla
  • bensherlock
    bensherlock Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 77%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Hayır işi olması lazım borç yüzünden kavga etmek hoş olmaz

4
    0 Yorumla
  • Çaykovskiii
    Çaykovskiii Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.

Rahat yaşamak istiyorum ekonomik kaygılar olmadan evlenmem

4
    0 Yorumla
  • zodyaklısamara_
    zodyaklısamara_ Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 78%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Annem babanla evlendiğinde babam işsizmiş ama yinede düzenlerini kurmuşlar

4
    0 Yorumla
  • luluşka
    luluşka Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 62%
    +1 yıl

Büyük zenginliklere gerek yok, kimseye muhtaç olmayacak kadar geliri olsun yeter...

4
    1 Yorumla
    • DominanT_love
      DominanT_love
      +1 yıl

ama günümüzde kadınların çoğu beş parasız erkeklere asla bakmaz fakir doğmak toplumun sucu kendini Müslüman zanneden bu ülkede herkes üzerine düşeni yardım etse zlanda İsviçre Danimarka gibi oluruz ama gittikçe fakir fakir ve şu zengini zenginleşiyor efendim haklısınız

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Şuanda sevdiğim bir adam var. şu an da fakir olsa ve beni sevse, evlenmek istese mutluluktan havalara uçarım. Azda olsa geçiniriz ama sevginin olmadığı bir yerde paranin pekte onemi yok. Ikimiz de çalışırız ohh miss

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (240)
Devamını Gör(285)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çulsuz biriyle evlenir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Çulsuz biriyle evlenir misiniz? 62 cevap verildi
Ülkücü birisiyle evlenir misiniz? 10 cevap verildi
Tiktok çeken insanla evlenir misiniz? 91 cevap verildi
Çarsafli biriyle evlenir miydiniz? 21 cevap verildi
Sünnetsiz biriyle evlenir misiniz? 54 cevap verildi
Sünnetsiz biriyle evlenir misiniz? 26 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İnsan kalbini korudukça soğuk biri gibi mi görünür?
  • Bana okuduğunuz en güzel kitabı önerecek olsanız bu hangi kitap olurdu?
  • En cok neyinize iltifat alıyorsunuz?
  • Alexander Nübel Beşiktaş'ta! Sizce Alman kaleci Beşiktaş'ta başarılı olabilir mi?
  • Şiddet gören erkeklerin başvuru yapabileceği bir yer olmalı mı?
  • Youtube Videosu İzlerken Hangi Kalitede İzlersiniz?
  • Tokalaşmayı sever misiniz?
  • Sizce bir insanın hayattaki gerçek değeri neyle ölçülür?
  • Bu devirde nasıl sevmek lazım?
  • İlişkide tartışma çıkınca sevgiliye engel atan mı yoksa engellenen taraf mısınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨