Sağlık & Diyet 2 ay Sünnet olmamış biriyle evlenir misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Müslüman ama sünnet olmamış Sünnet olmamış biriyle evlenir misiniz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Süperkız500t Takip Et Xper 4 Yaş: 22 2 ay Sünnet şart benin için olmalı. Dini ve toplumsal olaylar nedeniyle 0 2 Yorumla Soran 2 ay Dinle alakası pek yok ama toplumla var evet Yorumla Süperkız500t 2 ay Toplumsal açıdan evet doğru dinsel açıdan da artık millete Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Olabilir 4 20 Yorumla 19CMx 2 ay Sünnetsizi iyi değil abla tip olarak Yorumla 19CMx 2 ay Deri yani Yorumla Soran 2 ay hep sünnet olmak büyümeyi engelliyor mis 😀 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Yani Yorumla 19CMx 2 ay Alakası yok onun Yorumla Soran 2 ay Soru içinde soru o zaman neden bekarsin 😀 Yorumla Cevap sahibi 2 ay @19CMx sorun olur mu ki Yorumla 19CMx 2 ay Olur tabi Yorumla 19CMx 2 ay Yıldızlar bile sünnet oluyor Yorumla 19CMx 2 ay Sunnetsiz penis zevki azaltır hem kadında hem erkekte Yorumla Cevap sahibi 2 ay @19CMx ne sorun olur Yorumla 19CMx 2 ay Yani sünnetli 17 18 cm sizin için ideal ve zevki doruklara kadar yaşatır Reis sende sünnet ol korkma Yorumla 19CMx 2 ay Hem sünnet sağlık için Yorumla Cevap sahibi 2 ay @19CMx sünnet olunca ne olur Yorumla Soran 2 ay Ben sunnetliyim yanlış anlasilma olmasın 😀 Yorumla 19CMx 2 ay Abla y@z anlatim ya Yorumla Soran 2 ay Yasin 20 senden bilmem kaç yaş büyüğe anlatmak istiyorsun yapma uzerler seni aslan parçası 😀 Yorumla 19CMx 2 ay Hahah abi yaşa bakmaz bu işler ya tecrübeye bakar 💪 Yorumla 19CMx 2 ay Sen önce sünnet ol Yorumla Soran 2 ay Peki diyelim 😀 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Görüntüsü güzel değil be 1 19 Yorumla Soran 2 ay 😂😂😂 estetikte önemli o kubbe görünecek yalanacak Yorumla Cevap sahibi 2 ay Siz güzelliğine önem veriyosunuz da biz de verelim nolmuş 😂😂 Yorumla Soran 2 ay Verin tabi canım bizim içinde önemli mesela bende beğeniyorum kubbemi iştah açıyor 😀 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Hohlhkjkflxh Yorumla Soran 2 ay Mütevazı olmicam hiç 😀 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Olma olma kjk Yorumla Soran 2 ay Bu başarı hepimizin dermişim ☺️😂 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Tabii ki önemli Yorumla Cevap sahibi 2 ay Derisi sabit kalmıyor ki ayrıca uç kısmı daha güzel duruyor deri olmayınca Yorumla reısaga_55 2 ay Gizli kız Yorumla Soran 2 ay Yırtık döndan çıkar gibi her yoruma ne diye zipliyon ki mavili Yorumla reısaga_55 2 ay Kız yazsana alo yırtık donlu gizli kıskançlık yapma Yorumla reısaga_55 2 ay Soran erkek Yorumla Cevap sahibi 2 ay Neden atayım be istek Yorumla Soran 2 ay İstek atsa bana atar sana neden atsın değil mi 😘 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Sana niye atayımmmm Yorumla Soran 2 ay Bozma sende beni ya 😀 Yorumla Cevap sahibi 2 ay 😄😄tamam Yorumla Soran 2 ay anlaştık hemen bak 😀 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 19 , eic 99% 2 ay Hayır 1 12 Yorumla reısaga_55 2 ay Niye hayır dedin @sozsuzzaman Yorumla sozsuZzaman 2 ay Seni hiç ilgilendirmez Yorumla reısaga_55 2 ay Ben sünnetliyim öyle deme Yorumla reısaga_55 2 ay Malsef oldum olmam iyi mi Yorumla sozsuZzaman 2 ay Banane Yorumla sozsuZzaman 2 ay Sünnet olmayana adam denmez Yorumla reısaga_55 2 ay İnsan bir geçmiş olsun der vicdansız kız Yorumla reısaga_55 2 ay Sohbet edelim mi yaz bana Yorumla sozsuZzaman 2 ay Çok konuşuyorsun sus biraz Yorumla reısaga_55 2 ay Ya sünnet oldum zaten sende boş yapma yaz mesajdan az Yorumla sozsuZzaman 2 ay @reısaga_55 by by Yorumla siquinho 2 ay @reısaga_55 yazıp rahatsız etme kızı o benim kankim🩷🩷 Yorumla
siquinho Takip Et Xper 1 Yaş: 22 2 ay Müslümansa ama sünnet olmak zorunda ki? 0 3 Yorumla Soran 2 ay Değil nerede yazıyor bu Yorumla siquinho 2 ay Niye herkes oluyor o zaman Yorumla Soran 2 ay Herkes namazda kılmıyor namaz farz değil mi o zaman Yorumla
sadeceben__1 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 2 ay Öyle Müslümanlık mi olur hadi ordan gitsin 0 4 Yorumla Soran 2 ay Sünnet olmak adı üstünde sadece sunnettir 😀 Yorumla sadeceben__1 2 ay Araştır canım ergen Yorumla reısaga_55 2 ay Ben sünnet oldum malsef olmam iyi mi bayan @sadeceben__1 bayan görüşü lazım Yorumla reısaga_55 2 ay Sohbet edelim yaz bana @sadeceben__1 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Allah korusun 1 7 Yorumla Soran 2 ay Neden Yorumla Cevap sahibi 2 ay Demek ki yeterince inançlı değil Yorumla Soran 2 ay İnançla alaksi ne ki mesela namaz kilmiuoruz ama pek bakılmıyor oysa ki farz Yorumla Cevap sahibi 2 ay Sen kilmiyorsun demek ki ben namazina niyazina dikkat etmeyen biriyle zaten olmam Yorumla Soran 2 ay Genel anlamda söyledim bunu Yorumla Cevap sahibi 2 ay Anladık Yorumla Soran 2 ay Aferin sana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sünnet şart benin için olmalı. Dini ve toplumsal olaylar nedeniyle
Dinle alakası pek yok ama toplumla var evet
Toplumsal açıdan evet doğru dinsel açıdan da artık millete
Olabilir
Sünnetsizi iyi değil abla tip olarak
Deri yani
hep sünnet olmak büyümeyi engelliyor mis 😀
Yani
Alakası yok onun
Soru içinde soru o zaman neden bekarsin 😀
@19CMx sorun olur mu ki
Olur tabi
Yıldızlar bile sünnet oluyor
Sunnetsiz penis zevki azaltır hem kadında hem erkekte
@19CMx ne sorun olur
Yani sünnetli 17 18 cm sizin için ideal ve zevki doruklara kadar yaşatır
Reis sende sünnet ol korkma
Hem sünnet sağlık için
@19CMx sünnet olunca ne olur
Ben sunnetliyim yanlış anlasilma olmasın 😀
Abla y@z anlatim ya
Yasin 20 senden bilmem kaç yaş büyüğe anlatmak istiyorsun yapma uzerler seni aslan parçası 😀
Hahah abi yaşa bakmaz bu işler ya tecrübeye bakar 💪
Sen önce sünnet ol
Peki diyelim 😀
Görüntüsü güzel değil be
😂😂😂 estetikte önemli o kubbe görünecek yalanacak
Siz güzelliğine önem veriyosunuz da biz de verelim nolmuş 😂😂
Verin tabi canım bizim içinde önemli mesela bende beğeniyorum kubbemi iştah açıyor 😀
Hohlhkjkflxh
Mütevazı olmicam hiç 😀
Olma olma kjk
Bu başarı hepimizin dermişim ☺️😂
Tabii ki önemli
Derisi sabit kalmıyor ki ayrıca uç kısmı daha güzel duruyor deri olmayınca
Gizli kız
Yırtık döndan çıkar gibi her yoruma ne diye zipliyon ki mavili
Kız yazsana alo yırtık donlu gizli kıskançlık yapma
Soran erkek
Neden atayım be istek
İstek atsa bana atar sana neden atsın değil mi 😘
Sana niye atayımmmm
Bozma sende beni ya 😀
😄😄tamam
anlaştık hemen bak 😀
Hayır
Niye hayır dedin @sozsuzzaman
Seni hiç ilgilendirmez
Ben sünnetliyim öyle deme
Malsef oldum olmam iyi mi
Banane
Sünnet olmayana adam denmez
İnsan bir geçmiş olsun der vicdansız kız
Sohbet edelim mi yaz bana
Çok konuşuyorsun sus biraz
Ya sünnet oldum zaten sende boş yapma yaz mesajdan az
@reısaga_55 by by
@reısaga_55 yazıp rahatsız etme kızı o benim kankim🩷🩷
Müslümansa ama sünnet olmak zorunda ki?
Değil nerede yazıyor bu
Niye herkes oluyor o zaman
Herkes namazda kılmıyor namaz farz değil mi o zaman
Öyle Müslümanlık mi olur hadi ordan gitsin
Sünnet olmak adı üstünde sadece sunnettir 😀
Araştır canım ergen
Ben sünnet oldum malsef olmam iyi mi bayan @sadeceben__1 bayan görüşü lazım
Sohbet edelim yaz bana @sadeceben__1
Allah korusun
Neden
Demek ki yeterince inançlı değil
İnançla alaksi ne ki mesela namaz kilmiuoruz ama pek bakılmıyor oysa ki farz
Sen kilmiyorsun demek ki ben namazina niyazina dikkat etmeyen biriyle zaten olmam
Genel anlamda söyledim bunu
Anladık
Aferin sana