1 yılgörüyorumki bazı insanlar kızlar özellikle zannediyorki sünnetsiz daha iyi çünki o kesilen deride sinir varmış bide 70% zevk azaltıyormus
Zevk yeri peniste penisin başıdır sünnetliler aksine daha fazla zevk alır çünki başsını örten deri yok. evet penisin başında sinir var ama bunu korumak için ayrı bir deriğe ihtiyaç yok
bide diyenler var sünnet gerekli olsaydı sünnetli doğardık belki Allah sizi test ediyor uyucaklarmı yoksa sünnetsizmi kalcaklar
SÜNNETSİZ
şimdi sünnetsizden başlıyalım bazı sünnet olmuyan insanlarda deri çok sıkı olabiliyor ve deriyi aşşaga götüremiyorlar başını görmek zor oluyor ama sıkı olmuyan bir deride başı gözekebiliyor ve aşşaga rahatça indirilebiliyor deri. Şimdi asıl kötü olan kısım 1. Sünnetsizler çok daha hızlı boşalır çünki o deri sürekli penisin başına değiyor 70% konusu yalan peniste zevk noktası penisin başıdır sünnetliler başı açık olduğu için daha fazla zevk alırlar 2. kızlar bilirmi bilmem ama sünnetsizde sperm attığında dışarı çıkıyor evet fakat aynızamanda o derinin kapattığı bölgeyede sızıyor 5 dk sonra mantarlaşmayı deriyi açıp görebilirsiniz temiz değil. 3. Diğer kötü olan erkeğin sünnetsiz penise çok dikkatli olması lazım deriği açık unutamaz yoksa bakteri toplar (kuru olmadığı için) bide eyer uzun süre unutursa seks dışında o deri geri yukarı gitmez gidersede çok sıkı olur
SÜNNETLİ
sünnetlilerde 2 farklı model var 1 çok sıkı sünnet yani deriği ornatamıyon 2 normal olan sünnet deriği oynatabiliyorsun 1 olan kötü bişey elle tatmin etmesi çok zor 2 işe iyi her şekilde tatmin olur
sünnetliler başı açık ne temizliğe nede dikkatli olmak lazım endişelenmeye gerek yok. sperm geldiğinde hemen temizlebilir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çok haklısın, sünnet katliamdır, penise gereksiz yere iz oluşturuyor, ton farkı oluşturuyor, sünnet penisi çirkinleştirir, sünnetin faydası yoktur, gereksiz olsa o şekilde doğmazdık. Sünnetli erkek sakattır, sünnetli erkekle cinsellik yaşayan aslında gerçek doğal cinselliğin yaşayamıyor. Kayganlaştırıcı kullananlar penisleri sünnetli olduğu için kullanıyorlar, çoğu sünnetsiz penisim doğal Kayganlaştırıcı ürettiği bilgisine sahip değil, Tlc tugger gibi aletlerle o deri tekrar uzatılıyor fakat artık penis smegma üretemez, sünnetsiz haldeki gibi başı kaygan ve nemli olmaz. Benimkini bebekken doktor kesmiş, ağrılı işlemeden dolayı, aslında o deri küçük kesiyle genişletiliylr, tedavisi Sünnet değil aslında, ben sünnetli olduğuma çok üzülüyorum, Tlc tuggerla deriyi uzatacağı m.
11 Yorumla- 1 yıl
görüyorumki bazı insanlar kızlar özellikle zannediyorki sünnetsiz daha iyi çünki o kesilen deride sinir varmış bide 70% zevk azaltıyormus
Zevk yeri peniste penisin başıdır sünnetliler aksine daha fazla zevk alır çünki başsını örten deri yok. evet penisin başında sinir var ama bunu korumak için ayrı bir deriğe ihtiyaç yok
bide diyenler var sünnet gerekli olsaydı sünnetli doğardık belki Allah sizi test ediyor uyucaklarmı yoksa sünnetsizmi kalcaklar
SÜNNETSİZ
şimdi sünnetsizden başlıyalım bazı sünnet olmuyan insanlarda deri çok sıkı olabiliyor ve deriyi aşşaga götüremiyorlar başını görmek zor oluyor ama sıkı olmuyan bir deride başı gözekebiliyor ve aşşaga rahatça indirilebiliyor deri. Şimdi asıl kötü olan kısım 1. Sünnetsizler çok daha hızlı boşalır çünki o deri sürekli penisin başına değiyor 70% konusu yalan peniste zevk noktası penisin başıdır sünnetliler başı açık olduğu için daha fazla zevk alırlar 2. kızlar bilirmi bilmem ama sünnetsizde sperm attığında dışarı çıkıyor evet fakat aynızamanda o derinin kapattığı bölgeyede sızıyor 5 dk sonra mantarlaşmayı deriyi açıp görebilirsiniz temiz değil. 3. Diğer kötü olan erkeğin sünnetsiz penise çok dikkatli olması lazım deriği açık unutamaz yoksa bakteri toplar (kuru olmadığı için) bide eyer uzun süre unutursa seks dışında o deri geri yukarı gitmez gidersede çok sıkı olur
SÜNNETLİ
sünnetlilerde 2 farklı model var 1 çok sıkı sünnet yani deriği ornatamıyon 2 normal olan sünnet deriği oynatabiliyorsun 1 olan kötü bişey elle tatmin etmesi çok zor 2 işe iyi her şekilde tatmin olur
sünnetliler başı açık ne temizliğe nede dikkatli olmak lazım endişelenmeye gerek yok. sperm geldiğinde hemen temizlebilir
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bende bunun aksini iddia eden ve o kesilen parçanın hem cinsel yönden hemde hastalık yönden doktorlar tarafından yapılmış yazılmış yüzlerce makale yığabilirim sana. Bence iyi araştır.
15 Yorumla
Sünnet sünnettir farz değil diye biliyorum eğer o sünnet olmak istemiyorsa kısıntı yok ama sağlık açısından olunması lazım diye biliyorum yanlışım varsa bilen biri düzeltsin
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın sünnetine karşı çıkarlar ama erkeğe şart koşarlar. Sonra da sünnetsiz İtalyan erkeklerine sulanırlar. Türk kızını anlamak zor, beyin yok diye herhalde.
Sünnetin kökeninde zevkten mahrum etme var. Tamamen zararlı bir şey. Enfeksiyon riskini arttırıyor hatta. Tam tersini söylüyorlar, hepsi boş. Kuran'da falan da geçmez, açıp okuduğu yok ki yarım akıllıların. %100 çocuk istismarı.11 Yorumla- 1 yıl
görüyorumki bazı insanlar kızlar özellikle zannediyorki sünnetsiz daha iyi çünki o kesilen deride sinir varmış bide 70% zevk azaltıyormus
SÜNNETSİZ
SÜNNETLİ
Ben olmadım küçükken yapmamışlar bende büyüyünce utancımdan yapmadım aslında. şimdi 20 yaşıma geldim bu saatten sonrada olmam. hem araştırdım bir günahıda yokmuş bide mikrop , bakteri falan oluyor diyenler tamamen yalan a q. yok öyle bir şey
17 YorumlaSünnetli isterim daha hijyenik siz sünnetsizlerin ne problemler yaratdığını bilmiyosunuz aç bak penis kanserlerine sen biliyomusun kaç kişinin bu hastalık yüzünden pipisi kesiliyo kökünden daha biçok şeyvar sünnet önemli knk
14 Yorumla- +1 yıl
Meme kanseri var diye memeyi kestirmekle aynı şey bu
- +1 yıl
Haklısın Hela kız
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Trolsun demi koskoca allahın elçisi sünette yapıyor sen geeeksiz diyorsun he başka şeye gelince kuran da yaZıyor mu demeyi biliyorsunuz peygamberi örnek vermeyi biliyorsunuz hep işinize geldiği gibi konuşuyorsunuz
04 Yorumla- +1 yıl
Kuranda Yazıyor mu Sünnet? :)
- +1 yıl
Peygamberimiz sünnet olmadı ki. Zaten sünnetli doğdu.
+1 yılen yakın arkadaşım yabancı hristiyan ve sünnetsiz sanırım. tabi evlenirim onunla neden olmasın
31 Yorumla- +1 yıl
Sünnetsizin tadına baktın mı?
+1 yılEğer hastalık veya zorunluluk yok ise yaptırma çocuğuna. Ama bazı insanlara tıbbi nedenlerden dolayı gerekli.
Sadece yahudilik dininde var.11 Yorumla- +1 yıl
Bu arada Kuran zaten yeter ama sünni isen diye söyleyeim.
Bildiğim kadarı ile Hadis Rivayetlerindede Yazmıyor Sünnet.
+1 yılcanım benim o deri mikrop barındırıp bulaşıcı hastalık taşır ve sana bulaştırabilir. ispatlanmış bir gerçektir bu
13 Yorumla- +1 yıl
ama kaaplı deri. kulak gibi açık değil. üstelik her dakka nasıl temizlersin. sen oral için iyi olur diyemi di, yorsun
- +1 yıl
Açık olmasına gerek yok ki, o deri tamamen yapışık değil bir kaç el hareketi ile ortaya çıkıyor o an temizlersin işte. Aman neyse o deri olmayınca emin ol çok daha kötüleri oluyor. O deri senin penis başını koruyor o olmayınca savunmasız oluyor sürtünmelere karşı ve yavaş yavaş sinirlerin ölüyor. His azalıyor. Bunun gibi bir sürü zararlarını anlatan makale var.
Gizli Üye(18-24)+1 yılAhh kesmeyin dedim zararsız o dedim dinlemediler kestirdiler @mk cocuu bi de yamuk dikiş atmış yaaa biraz sola doğru bakıyorr. Ahh ben %70 zevkten mahrum mu kaldımm neysee ben kaldım oğlum kalmazz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Yani zaten evlenmeden yapmadıysan sünnetsiz olduğunu bilemezsin, evlenmeden yaptıysan da dini kaygıları çok dikkate almıyorsundur🤗 gibi geldi
10 YorumlaHayır günahkar olduğunu düşünürüm içim rahat etmez Müslüman olmadığını düşünürüm soğurum
11 Yorumla
+1 yılSünnet sağlıklı olduğu için kesiyorlar keyifden değil yabancılar bile yapıyor
04 Yorumla- +1 yıl
Sağlıklı olmasaydı kesmeler kötü deriyi kesip atıyorlar kesmezlerse ilerde hastalık olur hemde çok kötü hastalık gençlikte bir şey olmazsa yaşlılıkta hastalık başlar
- +1 yıl
Benimkini sırf o yüzden kestiler o deri hastalık bir konuda haklısın. Erkek orası kesilince erken boşalıyor
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ne kadar temizlenirse temizlensin, hijyen bakımından sıkıntılı bir durum... Bakteri kızım bunlar...
04 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok takılacak bir şey değil. İlk defa sünnet muhabbeti açan soru gördüm.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnk bu konu hakkında kesin bir bilgi yok biraz bu kişisel görüş oluyor. Sünnet etme konusunda çocuğuna birak isterse yapsın.
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa bence sünnet olmak daha iyi estetik açıdan hoş ve rahat gezersin içinde :)
Cevap sahibi+1 yılYa ben sünnet olmamaya karışı değilim ama acikcasi sünnetli halimle bu kadar zevk aliyorsam sunnetsize gerek yok abaza eder insani.
Cevap sahibi+1 yılAa acaba sunnetsizlerde az mı bu durum
Cevap sahibi+1 yılCidden şaşırdım alakasi var mı acaba ama bende is isten geçti : /
Cevap sahibi+1 yılBağımlısı olmamak daha iyi degilmi?
Cevap sahibi+1 yılBenimde demek istediğim sey bu tartışılır kesin bir açıklaması yok kişiye bağlı
Sünnet faydalı mı zararlı mı bilmiyorum ki
18 Yorumla
+1 yılArkadaşlar bende sünnetsizim bu deri vucuda gerekli olmasa yaratılmazdı zaten merak ettiğiniz soru varsa cevaplarım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı. Yanlışın var en çok zevki sünnetliler alır. Sünnetsizlerin başını deri kapattığı için bizim kadar zevk almıyolar. En çok zevki penisin başı alır kesilen deri değil.
00 YorumlaCinsellik için evlenmeyeceğim onun bedeniyle ilgili olan kişisel tercihleri de umrumda değil. Benim için sorun yok.
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkesinlikle katılıyorum ergenken sünet edildim aldığım zevk %80 azaldı.
113 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Gizem9633 14
Cevap sahibi+1 yıl@Gizem9633 mast
Cevap sahibi+1 yıl@Gizem9633 annemler kuzenler okuldan birkac kisi
Cevap sahibi+1 yıl@Gizem9633 evet evde kizlar yan odadaydi ama kapidan bakiyolardi
Cevap sahibi+1 yıl@Gizem9633 olurken kimleer vardi hatirlamiyom tektek ama olduktan sonra herkes acip bakti
Cevap sahibi+1 yıl@Gizem9633 masallah vs iyi ki daha da geciktirmediniz dediler
Cevap sahibi+1 yıl@Gizem9633 yok olmadi. sen cektin mi sunnet fotosu
Cevap sahibi+1 yıl@Gizem9633 20 25
Cevap sahibi+1 yıl@Gizem9633 erkek. keske seni de cagirsaydim o gun baya sorguladin
Cevap sahibi+1 yıl@Gizem9633 o gunden sonra ilk senle konustum
Cevap sahibi+1 yıl@Gizem9633 20 sen
Cevap sahibi+1 yıl@Gizem9633 bu ilgin ne zaman başladı sünnete
Cevap sahibi+1 yıl@Gizem9633 izledin mi kuzenini kesilirken
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. İyi sen sünnetsiz bul bence
14 Yorumla
+1 yılYüzde yüz boş yapıyorsun
00 Yorumla
+1 yılSünnetsiz olmak ayrıcalıktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe diyon ya boş konuşuyon
114 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@frankie34 konuşmuş
Cevap sahibi+1 yılEğer bizim dinimizde bir şey yapılması şartsa bunun olumsuz bir yanı olmaz. Ama senin fikrin ne diyebilirim
Cevap sahibi+1 yılDaha iyi araştırmanı öneririm: sünnetsiz adam 80 yaşında da müslüman olsa sünnet edilir.
Cevap sahibi+1 yılMüslüman olan her erkek sünnet olmak zorundadır
Cevap sahibi+1 yılPeygamber efendimiz bunu buyurmuş ona bakarsan namazın nasıl kılındığı da Kuran’da yazmıyor bence bu kadar dar bakma
Cevap sahibi+1 yılDiyorum ki demekki bazı şeyler açıl açık yazılmamış. Benim söyleyeceklerim bu kadar istediğine inanmakta özgürsün iyi gecelr
- +1 yıl
"Peygamber eFeNdİmİz bUnu bUyuRMuş onA bAkaRsAn nAmaZın NasIl kILındığı da Kuran’da yAzmıyor beNce bU kadAr daRR bAkma"
Dini konuda o kadar bilgilisinki Kuran okumamışsın.
Kuranda nasıl namaz kılınır, yazıyor. Hareketler: Kıyam (Ayakta Durma), Rüku (Eğilme), Secde (Yere kapanma)
Hani Biz, İbrahim’in (inşâ ve ihya etmesi) için bu İbadet Evi’nin yerini tesbit ettiğimiz zaman şöyle demiştik: “Bana hiçbir şeyi şirk koşmadığın gibi, Mabedimi de tavaf edecekler ve (ona doğru) kıyama durup rükû ve secdeye kapanacaklar için (şirkten) temiz tutacaksın!”
Hac Suresi 26. Ayet
iki saat şu siteyi aradım:
"kurandakidin kuranda namaz ibadeti nasil anlatilmaktadir" yaz nete. Link atamadım seviye yetmiyormuş.
Al ayetler ile. öbür türlü "boş" konuşma
Cevap sahibi+1 yıl@MutsuzBora anlamak istemiyorsun sanırım ben kılınışın ayrıntılarından bahsediyorum
Orda oluşacak mikrobu da araştırmışsındır o zaman.
02 YorumlaTüh böyle olduğunu bilsem sünnet olmazdım
10 Yorumla
6 aySunnetsizim ben
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmemelisiniz
00 Yorumla erkekle evlenmem
11 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler