AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
Ne kadar saçma insanlarsiniz, eğer evlenecegim kişi bakire değilse bunu düğün günü ogrensem bile terk ederim. Benim gözlerine bakmaya kiyamadigim kişi bir başkasıyla olunabilecek en pis şekilde beraber olacak ve benjm ilkim olmayacak? Asla! bırakın şu batılı düşünceleri çok saçma, kendinize gelin.. Bence bir kızın veya erkeğin evlenmeyecegi kişiyle yapmayı düşünmesi bile igrenc...
Sen kimin ilkisin acaba. Iste siz erkeklerin cogu boyle armut piş agzima dus misali efendim.
Anlamak çok kolay, doktor raporu. Eğer benimle doktora gelmeye ikna edemezsem, terk ederim. Ben bakirim.
hayır kesinlikle evlenmem kandırırım benim için bekaret önemli değil diyip işimi görürüm ama umut vermem. değil bir erkek isterse erkek sivri sinek becersin kabul etmem. ileride elalem biz bunun karısını zamanında becerdik falan demesin onu da gectim cocuğum olursa bu cocuğun anası ilk benle yattı gibi laflar adama cinnet gecirtir bunlara hic ihtimal vermemek lazım.
Iyide birader Allah katibda kadin erkek esittir sen zina yapmissin karsindaki kadindan ireniyorsun. Allah in ayeti bile var nur 3. Ayet Bakir olan bir erkek bakire olanla evlenebilir tersi haramdir birseyi istemeden once donde aynaya bak..
kızılık zarı sadece bayanların kadınsal hastalıklara daha erken yakalanmasını önler. kadınsal hastalıklara daha erken yakalanmayı tercih etmişse o kendi bileceği bişi
Hayatımı birleştirmeye kararlıysam bir sorun olmaz. Duygusal bekarete bakıyorum. Benden sonra bir başkasını sevebılr mı sadece ben mı olacagım.
ya geçmişinde öyle bi hata yapmış ve sana bunu anlatmış ve birbirinizede seviosunuz
Hata değil... Geçmişi ile işim yok ki. Sadece şu an ve gelecek var.
Geçmişiyle ilgili sıkıntım olsa sevmezdim.
ya zaten o kız sana gelirken bütün geçmişini silmiş
evlenmem diyenler büyük konuşmayın bende bakir olmayan erkekle evlenmem o zaman kızlara böyle bi durumda o* gözüyle bakıyorsanz bir çok kızda bakir olmayan erkeklere puşt gözüyle bakıyor bunuda unutmayın.
Ben bakirim ve sevdiğim kişinin bakire olması lazım yoksa anlamı yok...
evlenme tabi
namuslu erkek namuslu kadına namussuz erkek namussuz kadına layıktır
O bir kişi ile kaç kere beraber olmuş neler yapmış :D ben evlenmem bir kızı da bozarsam o kızla evlenirim
birlikte olmuş birlikte olmuşu hak ediyor bence. he birisi birlikte olmamış diğeri birlikte olmuşsa o zamanda seçim birlikte olmamışa kalıyor isterse beraber olur.
Seviyorsam evlenirim ki bir buçuk senedir beraber olduğum sözlümün bakire olmadığını benden önceki sevgilisiyle birlikte olmuş oldugunu öğrendim pişman olduğu her halinden belliydi bırakmadım seneye evleniyoruz çok mutluyuz
Mideniz çok geniş sanırım
ben evlenmeden önce her haltı yiyorsam karşımdakinden bakire olmasını beklemek pek adil olmaz..ayrıca sevdikten sonra böyle şeylerin hiç önemi yok..
bana göre eger birini sen patlattıysan zaten serefsizin önde gidenisin dostum zaten seninde bakire aramaya hakkın yok ama patlaksa siktiğin kız bana göre bakire ararım
hayatta işim olmaz öyle kızlarla kendine başka kapı bulsun
sevsende kabul etmezmisin
ciddi söylüyorum kabul etmem evlenmem...
anladım ...
Bu yaşına gelmişsin hala bakire kız arıyosan elini sikmeye devam et sen ;)
olabilir...seviyorsam saygı da duyarım...şimdi dünya kirlendi...
gerçi oda doğru bakire olmayıpta ne hatlar yiyenlerde var
tabi canım..kimse masum değil artık...
Ben bakireysem evlenmem
Ben bozuksam onunda bozukluğuna razı olurum olmamda gerekir çünkü onu hakediyon
dul ise evlenirim dulluk ayıp değil eşi ölmüştür ya da ayrılmıştır buna bişey diyemem
ama nikahsız onun bunun altına yatmış biriyle ASLA
çünkü alışmadık gotte don durmaz
namusun ne olduğunu bilmeyen cahillere bakıyorumda
NAMUS NİKAHTIR bunu bile bilmiyor
erkek olsun kadın olsun nikah kıydığı vakit bu nikah ilahi teraziye kaydedilir filanca filancanın zevcesidir diye yazılır ve kader çizgisi böyle sürer gider
nikahsız bir kişi erkek olsun kadın olsun biriyle düşüp kalkıyorsa O KİŞİ NAMUSSUZDUR..!
soruyu şöyle düzeltirsen cevapta ona göre gelir
NAMUSSUZ BİRİYLE EVLENİR MİYDİNİZ?
hayır kesinlikle evlenmem bakire olmayan bir kız benim gözümde pisliktir.Hele bakireliğim gitmesin diye anal seks yapan kız dünyanın en pislik kadınıdır.
Sen bu yaşa gelmişsin hala bakire arıyorsan anan sana köyden kız alsın, evlenmeyebilirsin ama kimseye hakaret etme hakkın yok, bana kalırsa pislik olan sensin.
eğer düzelecekse o ışığı farkettiysem evlenirim . . .
Düzelmekten kastım birçok ilişki yaşayanlar için . . .
ya hayır yani sadece 1 kişiyle birlikteli olmuş ve pişman biri diyelim
evlenirim bebede yaparım mutlu da olurum . . .
:))
ben bu yaşıma kadar gelen fırsatları tepiyim malımya ben bakire olmuyanla evleniyim
Allahina gurban
Gerçekten pismansa ve bir daha yapmayacaksa tövbe ettikten sonra başımın üstünde yeri var...
Erkek olsaydım evlenmezdim. Erkeklerin de bu durumda kabul etmemesi bana gayet doğal geliyor.
işte bu ya demekki hala namuslu kızlar var
O KIZLARIN NAMUSU paralı yakışklı bir adam buluncaya kadar emin ol
Kabul etmem. ben evlenene kadar bir kızla sevgili bile olmuyorsam yani bakire istemekte en doğal hakkımdır diye düşünüyorum.
eğer ona çok aşıksam evlenirim zaten evlenene kadar ondan önce bende bişiler yaşamışımdır ama çok aşık olmam lazım ve onunda çok aşık olması lazım
Seversem benim içinde farketmez.Bakire olup olmadığı.
ewt seviolarda birbirini
O zaman biyolojik bir farklılık sevgilerine engel olmasın.
ben bakirsem bakire olmayanla evlenmem ama bakir değilsem bakire aramaya hakkım yok.
Soru bıkkınlık getirdi kadınlar doğruyu söyleyin sizde bunu isteyen erkeklere bayılıyorsunuz. Yani ataerkil maço tipli erkeklere.
Ben isterim bakire arasın bn erkek olsam patlakla sadece yatardım evlenmezdim
@Busesevgi_akrep öyle olmuyor. Erkek farklı beybisi.
bakire aramıyorum diyenler çok samimiyetsiz prim peşindeler
aynen
Neyin primi? Burası partner bulma platformu değil ki. Kime ve neye prim yapacaklar. Kimse kimseyi tanımıyor bile
Hatasız İnsan Olmaz Yaptıgın Hatanın Farkındaysa Önemli Degil Önemli Olan Benleyken Başkasıyla Kırıştırmaması
sorunun senle ilgili olma ihtimali var mı?
erkek arkadaşının durumdan haberi yok galiba.
benle ilgili değil bi arkadaşım var onunla ilgili erkek arkadaşınında haberi var ama kızın hala bi korkusu var ilerde başıma kalkabilir die
Erkeklerin farklı kişilikleri var tabi, kimisi önemsemez, kimisi önemser, kimi önce önemsemez sonra önemsemeye karar verir vs vs bu sorunun cevabıı burada bulamasssın. tamamen erkeğin kişiliğine bağlı. Kişisel tercihimi sorarsan ben kabullenmezdim.
ben kesinlikle evlenmem.. ama bakire olmasa da saygı duyarım, her zaman arkadaş kalırım..
Evlenirim diyen erkekler genelde aynı haltı yedikleri için normal gelir onlara...
erkek olsaydım (: evlenirdim.kim hayatta seçimlerini dört dörtlük yapıyor veya yaşıyor ki.
ben erkek olsam evlenmem
++++++++++! namuslu kız
Ben evlennmem ama bilemeyiz ki olup olmadıgını bilmiyorsam ve evlendikten sonra öprenirsen evliliğimi bozmam!
Açıkcası hayır çünkü yaşamamışım tecrübeli biri pek istemem açıkcası bir kadın benden üstün olmamalı eşit şartlarda olmalıyız he bende onun şartlarında olursam dediğinde haklısın.
onların suçu ne ;) bakire olmayabilir bir sebepten dolayı ama kaşşarsa yapacak bişey yok bir mendil misali gelen geçen burnunu siler atar bir kenara... :)
Hayatta evlenmem. Gitsin millet ile fındıklar kırsın sonra bana gelsin hayatta evlenmem.
Eğer bu kişi sensen tövbe etmişssen samimi olarak pişmansan ben evlenirim ve kimse bunu bilmemeli...
Bu sorularda en çok primcileri seviyorum. Çok güldürüyorlar beni.
ewet evlenirim önce nikah masası sonra cinayet masası :))
Tecavüz sonucu olmuş ise evlenirim ama kendi isteği ile vermisse kandirir birde ben yaparım sonra çamaşır sepetine
Senin gibi pislige umarim anal yapmis bakire nasip olur
Evlenirim cünkü bende bakir degilim bakire birini hakettimiyorum
evlenmem. ben bakirim o da oyle olacak ama evlenmiş boşanmış ise söylediyse anlaşırsak olabilir
taliplerimi nevşehire bekliyorum
işim var kira da kalıyorum :D
gençler bu soruya tek kelimelik cevap vardır gerçekciliktir. türkiyeden olmaz ama bir rusla rahatlıkla evlenirim ;)
evlenmem sanırım aklımdan cıkmaz kendimi mal gibi hissederim sanırım evlenerim diyenlerede pek inanmıyorum
bakire olmayan kız analda yapmıs olabilir oralda ve sadece 1 kerede oldugunu zannetmiyorum
Bende bakire olmasam olabilirdi ama bakireysem evlenmem banane ya sen baskasinin ic camasirini giyer misin?
Erkekler bakire olmuyor yalniz biradeerim erkekler bakir oluyor
Yırtık paraşütle uçaktan atlamam ben
Ahaha :D
yaptığınız kıyas çok sacma. senin evlendiğin de yırtık paraşüt olacak önü açıldıktan sonra rasgelsin...
gördüğüm en iyi yorum şuana kadar
@aslıaslıydı her şeyde yorumun var hayırdır patlaksin içine mi sindiremiyorsun
Sana gelmeden once diktirir dert ettigim seye bak 🤣
bir insanın cinsel hayatı evliliği belirlememeli
ne belirlicekmiş küçük hanımnn
tamam o zaman ben gidiyim genel evden birini alıp evleniyim
@mamiavci senin evlendiğin 'bakire :)' kız o evi keraneye çevirir zaten sen merak etme. senin gibileri öyle kızlara layık. nasıl kızlara layık dersen söyleyeyim: zarını korumuş ama arka artezyen çukurunu her erkeğe kazdırmış kızlara. öyle bir kızla mutlu olursun sen , işten eve geldiğinde çok namuslu karın... neyse bu kadar yeter daha fazla yazmicam yazımın devamını da evlendikten sonra yaşayıp görürsün :)
Daha önce sikismis bir kızdan hayır gelmez kasardır
Bn kızlar ortalıkta erkekleri tahrik ettigi icin bole oldugunu dusunuorum yoksa seviscek olan gider oros.puyla yatar.(tabiki kendimi evlencegim kişiye saklamak daha guzel bişey
önemli olan kişiliğidir. gerisi sonra düşünülür.
Gercekten seven erkek kabul etmez, bence.
etmez edemez doğru düşünmüşsün bencedeeee
Ruhu bakire olsun dostum.. Bir atasozu soyleyim mi
söyle merak ettim
@azra3535
Ben ne davullar gordum her yerine tokmak degmis ama davul patlamamis
hayır tabi ki de gitsin o ilkiyle evlensin
Sizin dusunce biciminize tukureyim.
Sakin ol bebişim :)
evlenmem
neden?
benden önce biriyle olmuş. Başkasının koynuna gireni, başkasıyla cinsellik yaşayanı kabullenmem çok zor
çok seviosun ama
sevgime taş basabilirim. Baskın bir karaktere sahibim. Gerekirse acı çekerim.
ne deyim düşüncene saygı duyuyorum
ben o anları düşünerek kafayı yerim. Benim koynuma giriyor. İlişki zamanı aklıma gelir o zamanlar benim yerime başka biri varmış diye. Bu sefer sinirlenmeye başlarım.
haklısın tabi ama ilk beden olarak senn olmamış bana artık hem ruhen hemde bedenen senn olcak bu insanı birazda olsa sakinleştirr
son yazdığını tam anlayamadım
diyorumki ama artık ruhen seni düşünüo seni seviyor beden olarakta ömür boyu seninle kalacak yinede istemezmisin
her hatanın bir telafisi vardır ama kimi hatalar vardır affı olmaz, ömür boyu senle kalır.
çok aşıksam bunu sorun etmem.
ha ewet 2 side birbirini çok sevio ama ilerde eşi başına kalakarmı
karaktersiz bi erkek büyük kavgalarda bu konuyu açabilir.
ama gerçekten sevip üzülmesini istemezse aklına bile getirmez.
anladım teşekkür ederim
+1
Neden evleneyim ki kime bozdurduysa onagitsin
aynen.. evlenmeden ilişkiye giren nett OROSPUDIR.
@gulcinezberrr sende laf orospususun daha yazmayı bilmiyosun ilkokul kaçtan terksin?
@gulcinezberrr ağzına saglik
@gulcinezberrr dedi aslında deli gibi sevișmek isteyen ve kendini cahillikle bastıran kadın
Daha tecrübeli olursa sevinirim.
evlemem tabıkı de :))
dimi bencede:)
:)) mudur aynı kafadayız :))
Evlenmem
Ben nasılsam karşımdakini de öyle isterim.
Adil olmak en iyisi :)
hiç farketmez bakire olup olmaması