evet sorum gayet net ve açık, bakire olmayan bi kızla evlenmeye düşünürmüşünüz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilimden önce bir kişiyle birlikte olmustum , cocukluk askımla 15 yasında yaptıgım bir hataydı hayatımın en büyük pişmanlıgıdır ki zaten ben birlikte olmak istememistim acıkca söylym sadece ellesiyoduk ve snra olan oldu. her neyse soncta bahane bulamam buna ben kasındım ve oldu. ondan sonra kendime söz verdim kendime kmseyle birsey yasamamaya. simdi 20 yasındayım düzenli bi ilişkim var aileler tanıstı vs. erkek arkadasın bu durumu biliyormu diyeceksiniz evet biliyor ve cok zor gunler gecirdik bu yüzden. bana soyledigi sey , senin kızlık zarın benim umrumda değil, umrumda olan sen o cocugu unutabilcek misin , yoksa surekli aklına mı gelecek, umrumda olan sana dokunmaya kıyamadıgım halde baskasının dokunmus olması. bunu dedi. yoksa senin bakire olup olmaman zerre umrumda değil ben senin cocuk kalbini saflıgını iyiligini sevdim dedi. ve simdi 1bucuk yıl oldu o zor gunleri atlattık cok güzel bir ilişkimiz var cok mutluyuz ve evlilik düşünüyoruz
22 Yorumla- +1 yıl
senin aklın ilkinde şimdiki sevgilinin aklı da hep onda olacak bundan emin olabilirsin.
Cevap sahibi+1 yılhayır sadece aklımıza geldikce üzülüyorz ve tek bir gülüsümüzle tekrar unutuyoruz
En İyi Cevaplar
Bazilari evet evlenirim demis yaziklar olsun size cunku bu cevaplariniz bazi kizlarin bekaretini kolayca vermeye vesile olacak (ne de olsa evleniyorlarmis diye dusunecekler) ! Ben erkek olsam evlenmem, insan namusu serefi için yasar, o en kiymetli seyini sadece kocasi için saklamali bir bayan, ne o ya bizim turk erkekleri iyice bir avrupalasmislar nerdeeee o turk erkekleri yaaa namusa duskun !
103 Yorumla- +1 yıl
herkes kendi seçtiği hayatı yaşar beydaa. ben hiç ilişkiye girmedim girmemde kesinlikle. boşuna yok o evlilik denen şey. ben nasıl karıma temiz gideceksem o da temiz olmalı. başka biriyle ilişiye girmiş kadınla evlendiğinde ne kadar seversen sev insanın beynini kemirir bazı şeyler. eşine her dokunduğunda hep şüphe duyarsın bence. mutsuz olursun. benim düşüncem tabi.
- +1 yıl
Evet ama maalesef oyle bir hale gelmisiz ki herseye dogalmis gibi davranmamizi istiyorlar, bir kizin bakire olmamasi bazilari için hiç birsey ifade etmiyor cunku bizim orf adetlerimizi yok etmek istiyorlar hani NFK'in guzel bir sozu var "ISL�MIYET AVRUPADAN GELSE MÜSLÜMAN OLACAKSINIZ" diye !
+1 yılBedenin bakire olması mesele değil, ruhun fahişe olmasın sözüm ona...
Daha önce yapmıştır bişeyler ama pişman olmuştur, veya gerçekten salih olarak bana ömrünü adamayı seçmiştir, o zaman neden evlenmeyeyim...
Peygamberimiz zamanında, adamın birisi, Peygamberimiz'in yanına geliyor diyor ki:
-Ya Resulallah, ben zina ettim...
Peygamberimiz:
-Kapat konuyu diyor inanmıyor
Daha sonra yine geliyor adam ve diyor ki:
-Ya Resulallah, benim yaptığım zinadan bi çocuğum oldu, çok pişmanım Allah affeder mi diyor
Ashabtan birisi:
-Allah belanı versin, diyor
Bunun üzerine Peygamberimiz:
-Sen onun tövbesinin kabulünün senin bin kere töbene bedel olduğunu bilseydin, bunu demezdin diyor ashabtaki o kişiye...62 Yorumla
ben evlenmem. ben karıma temiz gideceğime göre onunda temz olmasını beklerim tabiki. hiç ilişkiye gimedim. uzun süreli ilişkim oldu ama ben evlendiğim insanla yaşama taraftarıyım o duyguları. o yuzden karşımdaki insanında benim gibi biri olması gerekiyor ki evlenebileyim onunla. tabiki kafalarında uyması şart.
50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
69Cevap
+1 yılErkekler evlenmeden ilişki yaşıyor bu yanlış tabii ama kadınlar da yaşarsa o toplum artık düzelmez, git gide bozulur, kadınlara hiçbir değer verilmez, evlilik diye bir şey kalmaz, çocukların babaları bilinmez...
Şu an evlilik varsa, kadınlara değer veriliyorsa bu temiz kadınlar var olduğu içindir.
Bakire olmayanlarla evlenirim diyen azınlıkları da etkiler diğerleri ve onlar da niçin evleneyim ki der kimse evlenmiyor, evlenmeden herkes istediğini yapıyor nasılsa...
Not: erkekler bakire olup da her haltı yiyenleri az çok tanıyor, duyuyor, soruyor, öğreniyor merak etmeyin..00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞuan için bakir olduğuma göre ki yaşıma göre ki 30 uma geliyorum =) bu yaş diliminde bakir bir erkek bulmak imkansız gibi birşey hele benim gibi albenili erkekler için imkansızken karşımdakininde bakire olmasını beklemek en büyük hakkım diye düşünüyorum.
91 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben erkeğim diyen adam geçmişte
başkalarının karısını becermesine dayanamaz. karısını çok sevsede bu gerçek onu çıldırtır. nasıl olur benim bakmaya kıyamadığım koklamaya doyamadığım kadınıma başkasının eli değer diye düşünür. ve üzülür düşünemiyorsa erkekliğinden şüphe etmek lazım. o adam erkeğim dememeli
o derece bana göre.
bakire olmayan bi kızı evlilik gibi mukaddes bi olaya bulaşmaması gereken bi leke olarak görüyorum giymesin o gelinliği. o beyaz gelinlik saflığı temizliği simgeler çünkü64 Yorumla- +1 yıl
sende bakir misin ? evlenmeyi hak ediyormusun cok merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılaslanlar gibi hakediyorum. erkek halimle üstelik. senin gibi değilim beni de kendine çekme. geç o ayakları
Ne olmus bakire degilse Analdan Milyon kere iliskiye girip bir zari ni korumussa ne anlami kaldi bunun mantikli olun beyler Tamam hatun kiz oglan kiz SENSE OKUZUN BIIRSIN ATIYYORUM 35 YASINDA EVLENDIN 18 20 YASLARINA BIR KIZLA KIZ GORMEMIS GECIRMEMIS SEN ISTEN EVE GELECEN KIRLI TERLI PIS CART CURT KARIN DIYEDE BELLI BI SURE SONRA KOTU DAVRANCAN ILGISIZLESCEN E BU KIZ HIC BIRSEY YASAMAMIS GOZU DISARIYA DONECEK GENC DELIKANLILARI ARZULAYACAK ALDATICAK OLAN SANA OLUCAK MANTIK NERDE MATIK HANI YOKMU BEYLER PEKI OZAMAN BU ARADA ZAR DEDIINIZ DAVA 500 LIRAYA DIKILIYOR AYRICA CINDEN OZEL KANLI MANLI PATLAYAYANIDA GETIRTILEBILIYOR BILGILERINIZE SUNARIM.AYRICA 5 DAKIKALIK BIR HATA YUZUNDEN KIZIN HAYATINA MAL EDILMEMELI RENCIDE ETMEYELIM KIZLARI SONUCTA ONLARI BU DURUMA DUSURUEN HEMCINSLERIMIZ SAYGILAR SEVGILER !
12 Yorumla
+1 yılbakire bir kızla evlenecek kadar geri zekalı değilim.
öpüşmesini bilmeyen, elleriyle sürekli pireler uçuşan bacak aralarını kapatan, hiçbir şeyden habersiz, erkeğini nasıl mutlu edeceğini bilmeyen o iğrenç acemi bakirelerle evleneceğime kendi hemcinslerimle ilgilenirim daha iyi.
bakire bir kız her türlü hakareti hak etmiş, korkak, cesur olmayan, bir inek gibi yaşayan, kocasının eline bakacak asalak ve parazitten başka bir şey değildir.
tüm bakirelerden iğreniyorum.
daha önce cinselliğini yaşamış bir kadın ise deneyimli, erkeğinin ne istediğinibilen, kendi vücudunu tanıyacak ve istediğini yapıp arkasında duracak kadar şereflidirler.
tüm samimiyetimle diyorum ki bakire olmayan bir kadın bakire olan kızdan çok daha namuslu ve haysiyet sahibidirler.
düz duvara tırmanıp sonra da namus edebiyatı yapan pis bakireler gibi samimiyetsiz değildirler.510 Yorumla- +1 yıl
Okadarda olmaz, sen hangi hakkla dinimizi muslimanlimizi hakkaretediyorsun? Sen kendine ne halt saniyorsun tammam O spular hosuna gidebilir, ama temiz insanlari hakaret etmenin hakkin yok.. Ben ancak senin gibileri serefsizleri namusuzlari, dinimizi hakkaret edeni insan yerine bil yokmam... Alah a karsina cikan insan chenedmde tez yakin zaman yanar insahallla, inshalla hayatin boyunca belarlarla yasarsin, Pislik serefsiz sen erkekmisin sen adamisin? senin erkeklini ancak supelerim...
- +1 yıl
öyle arkadan verip, ağza alıp sonra da bekaret çığlıkları atmayın.
biliyoruz nasıl bakire kaldığınızı... - +1 yıl
Alahim yarapim alah seni belani versin inshallah, Dunyadaki butun insanlar aynemi? cok merak ediyorum sizin istanbul kizlari hepsi bozuk oldi icin illede dunyanin her tarafi bozuk olicak bi sart mi var, benim hakkimde yorum yapicak son kisi sensin, herkes senin aylen kadar serefsiz degiler.
- +1 yıl
sen nerelisin bu nasıl bir dil ya?
ben o istanbul kızlarının kestiği tırnağa senin bütün vücudunu değişmem.
pirelerinizi temizleyin siz yürü hadi bakayım. bitlenmiştir bacak aralarınız. - +1 yıl
vallahi anlamıyorum yazdıklarını :)
- +1 yıl
Annen bakire olamasaydı baban belirsiz olurdu belki bugün kardeş
Herkez yazmış yine yok önemli olan beyin zarıdır yok namus iki bacak arasında değildir diye. Ben kızlarda bekareti önemsiyorum. Ama evleneceğim kızda tamamen iletişim önemlidir. Her frekansımız uyuşur ama sırf bakire değil diye bırakmak doğru değil.Kız seninle mutlu olmak istiyor hayatında yeni bir sayfa açmak ve geçmişi unutmak istiyor. Bende kızı seviyorum ve ona daha çok sahip çıkarım böyle bir durumda. Ancak dediğim gibi tamamen nasıl ilişkileri olduğuna bağlı. Birden fazla erkekle çıkmış hepsi ile de cinsellik yaşamış ise orda biraz durursun.Yani bunu yapmış bir kız ortalıkta namusluyum diye dolaşmasın bir zahmet. BEYNİ BAKİRE OLAN KIZIN İKİ BACAK ARASI ZATEN BAKİREDİR.
11 Yorumla- +1 yıl
sana katılıyorum zaten onunla bununla yatan kızın beyninde sorun vardır öncelikle. onun dısında cok asık oldugu için veya bir genclik hatasıysa, ruhu safsa, iyi bir insansa neden mutlu olacagınn bir hayatın önüne set cekeceksinki
Tabiki evlenirim seviyorsam. Bir kere cinselligi yaşamadan, doğru düzgün ilişkilerde bulunmadan evlenmek, tecrübesiz insanların beraberligi bana yanlış geliyor. Ten uyumu diye birsey var ornegin. Bir çift hiç sevişmeden evlenir ve evlendikten sonra sevişmelerden mutsuz olurlarsa, kadın la erkek cinsel olarak uyumsuz sa ne olacak? Bekareti bu kadar kafaya takmamak gerektigi kanısındayım.
31 YorumlaOnu bende yaptıysam o haltı bende yediysem elbette. Ama ben bakir isem kızında bakire olmasını isterim doğal olarak. Herkes ilişkiye girmeye geldi mi terminatör bi ona bi buna göz diker sonra gelir bakire kız ister. Davul dengi dengine kardeşim. Madem öyle yapmıcaksın.
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenirim diyen, erkekler ya cooooooooooooooook acik görüslü, yada o elindeki kadindan baskasina sahip olamama korkusu igle evet derler, HER ERKEGIN BIR BAKIR KADIN ister.
Burda evet degipte, kendinizi reklam yapmayin ! ...
Ayrica bazi kadinlarinda, bakir kelimesin nasil anliyorlar anlamiyorum.
Bakir demek o ufacik zarla alakali degildir.
Bir erkegin gözünde Bakirlik, Anal,Oral,Normal, Iliski yasamayan kadina deriz biz. o ufacik zara digil !50 Yorumlaerkeklerin çoğu el değmemiş koklanmamış bayan ister ondan sonra evlenincede sex hayatları monoton geçer, daha neyin ne olduğunu bilmeyen bir kızdan oral ister,anal ister fantazi ister. ama ne bulur hüsran. bakire bir kızla evlenen erkek çok sabır ve hoş görüyle ancak sexi zevke dönüştürebilir. buda çoğu erkekte yok. dışarıda her türlü zevki veren birini buluncada evlilil çatırdadı gitti.
24 Yorumla- +1 yıl
sen ne yaptın? onun bunun yanına gönderip tecrübe mi kazandırdın renkli bir seks hayatı için?
- +1 yıl
E sen de tutup anal istersen biter tabii... Anal ilişki istemek boşanma sebebidir...
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirçok mantıklı yorum var evet ama kaç tane asıl doğru var seçmek zor!Lafım yorum yapan erkeklere..
Madem bakirliği tercih ediyosunuz o zaman kızları ellemek için yada ihtiyaç için kullanmayınki, bakir kız alabilesiniz yada düşüncenize sahip çıkabilesiniz!
Hem siz bu haltı yiyosunuz hemde tercih etmiyosunuz!Hepsi üzerine alınmasın ama geneli öyle malesef60 Yorumla
+1 yılkendimi gizlemeden yazıyorum =)
kadın bekaretini zina ile kaybetmişse evlenmem.
namusuyla evlenmiş onuruyla boşanmışsa evlenirim.91 Yorumlabüyük konuşmayı sevmem ama çok aşık olursam gözüm kör olursa kızda iyiyse bir kere hatalığa mahsus olmuş tekrarlanmamışsa evlenirim ama bir kaç kere birlikte olmuşsa biriyle onu kaldıramam
32 Yorumla- +1 yıl
hah işte biz de onu diyoruz, kaç kişi ile yaptığını nerden bileceksin sayacı yok ki...
+1 yılinsanlarında kişiliği vardır ne bakireler gördüm... ne olmayanlar gördüm dirhem ile satan hani bi hataysa ve üzgünse kandırmaya kalkmıyorsa deli gibi seviyorsak birbirimizi ne yaşıyacağımız belli değil neden olmasın ki . ama orda burda cirit atmış anladın sen gerisini.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenmek istemem.
çünkü başkasının altında inleyen bi kadını eş olarak kabul edecek bi yapıda göremiyorum kendimi.150 Yorumlahiç bir kızın bakireliğini bozmayı düşünmediğim için bana geleninde bozdurmayı düşünmeyen biri olmalı asla evlenmem
34 Yorumla- +1 yıl
peki seni bozdularmı ? bayanın ilk kez ilişkiye girmesine "BOZULMAK" düşüncesine bakıyorsan kusura bakma ama kızlardaki tek fark bir zar yoksa erkeklerin cok daha bozuk oldugunu herkes biliyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden evleneyim ki bakire olmayan biriyle? Neden yatağımı evimi özelimi paylaşayım. Paramı verir fahişelerle seyyar takılırım ne fark eder? Biri bnun cevabını versin bana? Ha şimdi çocuk diyecekler ama onun çok çözümü var ;)
56 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok espirilisn. Bir fahişe emzireceğine GDO lu süt içiririm daha iyi :DDD
- +1 yıl
fahiseler para için baskalarıyla yatan, vücutlarını karsısındakiyle paylasırken duygusallık yasamayan insanlardır. ilişki yasamıs bir bayanla bir fahiseyi karsılastıramazsın . beyin yapısı kültürü anlayısı kendini gelistirmesi .. bunlar aynı değildir. evlenecegin kızda kisilikten önce bakireliğe bakarsan , ya bakire olan ama aslında herseyi yasamıs bir kıza denk gelirsin yada bakire ama seninle anlasamayan birine denk gelirsin.
- +1 yıl
evllilik askla olacak bisey ask da bakirelik falan dinlemez dinlememelidir de , eger daha once yasadıgı kisiyi hatırlar diyorsan sana sözüm yok ama sen diyorsan ki o kanı ben akıtıcam o zarı ben delicem böyle bir zar tutkun varsa önce kendi beynindeki zarlara bi bak sen
- +1 yıl
parayla seks yapan kadın daha şereflidir belki mecburiyetten yapıodur bi erkek belki bi fahişeyle evlenebilir ama önüne gelenle düşüp kalkan kendini kullandıran bi kızla hiçkimse evlilik düşünemez
Cevap sahibi+1 yıl"iippeekk92" kardeş:
Beynim zarlıysa eğer bu beynimin bile şerefli namuslu olduğunu gösterir, oysaki beyinde zar olmadığı herkesçe bilinen bişey! Sizler istediklerinize inanırsınız gerçeklere değil hayal dünyasında yaşamayın! Sadece bekarete baktığmı kim söyledi? Yaşın çok genç kafandaki ezber kalıpları boz bence, beyin zarını bozduğun gibi ;)
hayır düşünmem benden önceki erkek benden yiyse veya erkeklerden birisi ozaman ya nolacak insellik bir ihtiyaçtır neden bundan iyi olanı bulmayayım diyecektir bunu seviyorum onunlada dah iyi sevişiyorum derse diye düşünürüm. malum doğa kanunları acımasız bazısı bazısından üstündür.
21 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayır evlenmem... çünkü birisi ile yatan kadın o tadı aldıktan sonra evlense bile aldatmayı düşünebiliyor... işte bu beni ve diğer erkekleri çok korkutuyor... o yüzden evlenmem...
82 Yorumla- +1 yıl
öyle bir sey yok asık olan aldatmaz. bakireyle evlendin diyelim senle evlendikten sonra o tadı alacak yine aldatabilir
Cevap sahibi+1 yılHayır, "ipeeekk", kadın ilk ilişki yaşadığı kişiye duygusal anlamda bağlanıyor ondan başkasını gözü görmüyor o yüzden kadının ilki kocası olmalıdır.
Ama erkek bağlanmıyor aradaki fark bu..
Bakire olmayan kızlarla evlenirim diyenler genelde outletlara küçümser gözle bakanlar. umarım anlatabildim.
30 Yorumlaüzgünüm hayır neden diyecek olursak çünkü erkek her türlü kızla birlikte olur hatta her türlü kişi ile ama sıra evliliğe gelince kesin bakire bir kızla evlenmek ister. maalesef bu olguda toplumunda kusuru çok. afedersiniz sözüm ona kız bir kere biri ile yattımı çok afedersiniz toplum gözünde o* oluveriyor. halbuıki erkeğin yaptığıda aynı değişen ne ama yok bakire olacak .
31 Yorumla- +1 yıl
çünkü erkek egemen toplumda yasıyoruz keske erkeklerinde adı cıksa da o zaman görsek sizi
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuruma göre degisir,
öyle cok kisiyle yattiysa, hayatta evlenmem deli gibi sevsemde,
ama eger sadece bir kisi ise ve yaptigina pisman ise, bende deli gibi seviyorsam evlenirim.
Ama, suda bir sart ki, bana herseyi basdan aciklamasi lazim, aylar sonra, nisanlandiktan veya evlendikten sonra digil.10 Yorumla
+1 yılbakire olmıyan kızlara, o... muamelesi yapıldığı bü ülkede yaşıyoruz malesef
bunu bilerek sevmişsem sorun yok evlenirim, ama 3-5 yıl beraberlikten sonra söylerse oturur düşünürüm. sonuç olarak bakirelikten ziyade insanlığını yitirmemişse evlenebilirim.510 Yorumla- +1 yıl
yahu kınıyorsan kına, kınada yak çokta tın yani, sanki her gece sex yapıyomusum ve sen bu görüntüleri izliyormuş gibi tavır yapma bana, herkesin hayatı kendinedir, sende böyle insanlara ön yargılı davranarak çokta sevap işlemiyorsun, bununda farkına var derim çok namuslu.
- +1 yıl
bilgilendirmek değil seninkisi aşşalamak hor görmektir, çok meraklıysan başını kapat kendini insanlara ada akıl dağıt belki sevap işlersin, bu şekilde sen itilir saygı itibar görmessin onuda söliyim.
- +1 yıl
bilgilendirmeye bak, bakire olan olmuyan kızların muhabbetine gitmiş, bakire değilsen üzülme seni alan çıkar korkma.
- +1 yıl
midesizlere bekaretini vermicektin sende.
- +1 yıl
Alahim sukur, ellhamdullah muslimanim, kuranda yasaklandi seyleri ben yapmam, eyer cok merak ediyorsan eyer, ben her kiz gibi her önume gelenle birlikte olmam hayatimda ilkez bi sevgilim oldu o oglanda tam 4 sene pesime kostu ve hata simdi 20 yasinda bi kadinim evlenmeye bile dusuniyoruz ama elimi tutmasini bile izin vermiyorum, dinimizde haykir.
- +1 yıl
herkes kendi inançları peşinde devam eder ve herkes özgürdür, onun için bırak bu iyi görünüm olma durumlarını ve sevgiline elini tutturma.
namus 100 gr bir et parçasında değil benden önce hayatında bir şeyler yaşamamış biri arıyorum diyen zaten kendini kandırır tanıştıktan birliktelikten sonra sana ait olması önemli bence
23 Yorumla
+1 yıleğer seviyorsam bakireligi falan farketmez yeterki gozu benden baskasını gormesın aklı baskasında olmasın onemlı olan budur bakırelık degıl :)
40 Yorumla
+1 yılBekaretini başkasıyla bilerek ve isteyerek yaşadığı bir cinsel ilişki sonucu kaybetmişse asla düşünmem.
40 Yorumla
+1 yılgeçmişi hakkında bilgi sahibi olmak isterim. gerçekten sevmişsem ve masumiyetine inanıyorsam bekareti çok büyük problem değil benim için.
30 Yorumlaasla evlenmem kimle yapmıssa yaada kimlerle gitsin onlarla evlensin
30 Yorumla
+1 yılevet diyorum ben kimse kim ister bakire ister değil BAKİRE olmayanları öldürsünlermi yani bu aymazlıktır cehalettir biz demiyoruz herkez gitsin bakireliğini kaybetsin ama hata insanoğluna mahsus herkez hata yapar önemli olan ders çıkarmaktır pişman olmuşsa ben ederim arkadaş bu benim tercihim bakire değil diye o.bu mu yani alah allah
16 Yorumla- +1 yıl
HATA? öyle seyleri hatasi olunmiyor malesef, ne yani ayy pardon yanisikli girmis orami, evet eyer merak ediyorsan O olunmiyor ama namusuz serefsiz gurursuz oliyor.. Sizin gibi insalari yuzunde genc kizlarimi kötu örnek oliyorsunuz, ne yani aneler babalar sabah aksam yemeden icmeden calisinlar hayirli evltan buyutmek icin, sonra anesinin babasinin karsinca cik yaa baba k.b ben bu gun kiz olan kiz degilim kadin oldum? babalarda mutlaka kizlarinda gorur doyicak, bir dakikalik zevk icin okadar
- +1 yıl
ya bu kafa yapısındaki birinin fikri değişmez iyi o zaman sen çok namuslusun o namusuz böyle kıyaslamamı olur allah aşkına büyük konuşma başına gelir birgün pişman olursun
- +1 yıl
Alah askin? böyle konusan insan bide alahin ismide aliyor, cok biliyorsan dinimizde böyle seyleri gecerli degi... Hayatada basima böyle bi sey gelmez gelemzde, bi anlik nefsi icin serefimi bi iki gunluk erkek icin ayaklarimi altina almam.. Böyle erkelerde isim olmaz... Senin gibi böyle dusunen insanlar erkeligini supelinirim ancak!
- +1 yıl
şimdi derdimde ayıp olur sen kafanda bitirmişsin burada neyin hesabını tutuyor yapıyorsun çelişkidesin sorunların var...
evlilik ve sevgili hayatına karşı olan bir bakir erkek olarak.böyle doğdum böyle ölmek isterim.alemin bakir yada bakire olup olmaması kendi sorumluğundadır.
00 Yorumla
+1 yılolmazsa olmaz değil de olması tercih sebebidir diyelim. ama evlendiğim kız bakire olursa değeri 10 kat artar gözümde
30 Yorumlatabiki düşünürüm yeterki beyni bakire olsun sevdiğim kızın :)
31 YorumlaBakire olmayan kızla evlenmem, yok neymiş namus bacak arasındamıymış süslü püslü egzantrig sözcükler yazmasın kimse, sen git onla bunla sikiş sokuş sonra çık bu tezini savun.
10 YorumlaBakire olması onun namuslu oldugunun bir kanıtı değildir
anal ilişki vb şeyler yapıp yapmaması önemlidir benim için tek başına bakirelik değil
şayet bakire olmasa bile evlenmem ben10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurada evlenmem diyen at penislerine bakma, elleri çüklerinde gezen tipler.
102 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTamam hadi*git şimdi. Tipe bak amk.
Gizli Üye(36-45)+1 yılNamusu bacak arasında değilde kafada arayacaksın evleneceğim kız benden önce başka birini sevmiş ve onunla seks yapmış olabilir bunu diğer bir çok erkek gibi dert etmemek lazım evlenmeden kızlarla ilgili akıllarından her türlü fanteziyi kurarlar evlenincede ben bakire istiyorum derler
32 Yorumla- +1 yıl
namus ne dersen de bacak arasındadır cunkı namus beyındedır dıyorsan beyın kontrolu mumkun olmayan bır organdır eylemı kontrol edebılırsın ama beynı edemezsın seytanda sureklı beyne işler bu durumda senın deyımıne göre herkes namussuz olmus olur buda sana gore normalse o senın mıden
Cevap sahibi+1 yılBurda evlenmem diyenlerin çoğu eli cukunde gezen tipler. Her olaydan namussuz oluyorsanız bunun suçunu şeytana atma o zaman senin için fesat.
Ben nasıl yaptıysam evleneceğim kadının da yapmış olmasını yadırgamam.
30 Yorumlasevdiğim bir kızla evlenirim bud sorunun cevabı olur heralde
10 Yorumla
+1 yılbakire ya da bakir olması hepimizin tercihidir eminim. ama aşk öyle bi illet ki insanın gözü bibok görmüyo... :)
10 Yorumlaevet niçin olmasın bir kere yatınca hepsi aynı olmuyormu sevdikten sonra olur
10 YorumlaEvet. Bekaret bacak arasında değil ruhtadır. Ruhu fa... olduktan sonra bedeni bakire olsa da fayda etmez. Geçmiş geçmişte kalmalı. Zor ama imkansız değil. Aşıksam her haliyle kabul ederim.
20 YorumlaTurj erkeklerinin %75 i bakire bir kizla evlenmek ister.
32 Yorumla- +1 yıl
evet Turk erkeklerinin %75 degil %100 bunu ister... ama ufak bi sorun war gercekten bu devirde bekaretini koricak ve özene bezene onu evlendigi adama saklicak kac kız tanıdınız ben öyle birini bulsam 5 dk duşunmeden evlenirim onca yıl bekaretini koruyan bir ömur banada bakar kendinede...
- +1 yıl
neden bakirelik bakirlik kavramları var o zaman? herkes yüzlerce kişiyle yatıp evlensin. kısmet meselesi ama evlenmem ben. çünkü o ilk hiç bir zaman unutulmaz. neden o ilki başkasıyla yaşamış biriyle evleneyim?
Gizli Üye(30-35)+1 yılburdaki evetçilerin hepsş yalan söylüyor herkes işini kolaylaştırmak derdinde innamasın kimse bunlara
30 YorumlaEvet, çünkü onun yediği boku biz de yedik...
100 Yorumlayok biz herkesi becerelim ama bakire kız alalım deriz
50 Yorumla
+1 yılEvet evet evet ...Ya ben de hep aynısını söylüyorum eğer ruhu bakireyse bedenin bir önemi yoktur benim için.Fazla kişiyle mi birlikte olmuş?O zaman da çeker götürürüm farklı bi şehirde yaşarız olur biter.
22 Yorumla- +1 yıl
Aşk bazen herşeyi unutmayı gerektirebilir.SAnki herkes doğru kişiyi buluyor.Beeni bakire,gönlü fahi*e olmuş neye yarar?
+1 yılbenı sevmesı ve guven vermesı onemlı.bakıre olupta her haltı yıyende var sonu.ta
10 Yorumla
+1 yılevlenmek için , karşılıklı olmak şartı ile benim tek kriterim aşk ve sevgidir .aşk ve sevgi varsa , varsın bakire olmasın hiç önemli değil.soru çok açık ve net.cevabımda çok açık ve net.
32 Yorumla- +1 yıl
bakire olmayan her kadın fahişe (yada adı her neyse)değildir.öyle değilmi?ben bakire olmayan kadını sevebilirim dedim.fahişe bir kadını severim demedim.ayrıca bir kadının bakire olmaması önüne gelen her erkekle yattığı anlamınada gelmez.sorduğun soruyu tekrar okumanı tavsiye ederim.fahişe demedin,bakire olmayan dedin,
senin sevdiğin erkeğin yüzlerce kızla birlikte olmadığını nersen biliyorsun ?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayattan evlenmem.Ben bir tane bile kızın eline değmemişsem eşiminde öyle olmasını isterim.
30 Yorumlabence asıl önemli olan kızlık zarı değil beyin zarı
11 YorumlaÖnemli olan insanların birbirini sevmesi. Geçmiş olanlar geçmişte kalır. Önemli olan gelecekte ne olacağı.
10 Yorumlamümkünse bakire olmasın. İlk oldugum için her zaman hata yaptıgını düşünür.
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbir insan hayatta ne olursa olsun ilkini hicbir zaman unutamaz
sex yaparken bile aklına o gelir30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek evlenene kadar bin kızla yatmak ister ama bakire kız ister . Kızı gerçekten seviyorsam önemli olan evlendikten sonra bana ait olması
41 Yorumla- +1 yıl
işte sorun da orda ya, bir kaç kişiyle yatıp alışkanlık haline getirmişse ne olacak!...
+1 yılEvlenip boşandıysa olabilir. Diğer türlü:
Asla!20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bakirsem oda bakire olacak evlenmem...
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılasla ve katha nayır nolmaz no of corse bla bla bla... ;)))))
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakire kızlardan nefret ederim bakire olmasın evlenirim.
30 Yorumlauzun uzun yazmayacağım,evlenirim
50 Yorumlabüyük konuşmak istemiyorum, sadece düşünmüyorum
20 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri