• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Cinsellik

Erkekler bakire olmayan bir kızla evlenir misiniz?

saraAnder
saraAnder Takip Et
Yoda Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
evet sorum gayet net ve açık, bakire olmayan bi kızla evlenmeye düşünürmüşünüz?
Erkekler bakire olmayan bir kızla evlenir misiniz?
Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

sevgilimden önce bir kişiyle birlikte olmustum , cocukluk askımla 15 yasında yaptıgım bir hataydı hayatımın en büyük pişmanlıgıdır ki zaten ben birlikte olmak istememistim acıkca söylym sadece ellesiyoduk ve snra olan oldu. her neyse soncta bahane bulamam buna ben kasındım ve oldu. ondan sonra kendime söz verdim kendime kmseyle birsey yasamamaya. simdi 20 yasındayım düzenli bi ilişkim var aileler tanıstı vs. erkek arkadasın bu durumu biliyormu diyeceksiniz evet biliyor ve cok zor gunler gecirdik bu yüzden. bana soyledigi sey , senin kızlık zarın benim umrumda değil, umrumda olan sen o cocugu unutabilcek misin , yoksa surekli aklına mı gelecek, umrumda olan sana dokunmaya kıyamadıgım halde baskasının dokunmus olması. bunu dedi. yoksa senin bakire olup olmaman zerre umrumda değil ben senin cocuk kalbini saflıgını iyiligini sevdim dedi. ve simdi 1bucuk yıl oldu o zor gunleri atlattık cok güzel bir ilişkimiz var cok mutluyuz ve evlilik düşünüyoruz

2
    2 Yorumla
    • grandcannon
      grandcannon
      +1 yıl

senin aklın ilkinde şimdiki sevgilinin aklı da hep onda olacak bundan emin olabilirsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

hayır sadece aklımıza geldikce üzülüyorz ve tek bir gülüsümüzle tekrar unutuyoruz

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Beydaa
    Beydaa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38 , eic 53%
    +1 yıl

Bazilari evet evlenirim demis yaziklar olsun size cunku bu cevaplariniz bazi kizlarin bekaretini kolayca vermeye vesile olacak (ne de olsa evleniyorlarmis diye dusunecekler) ! Ben erkek olsam evlenmem, insan namusu serefi için yasar, o en kiymetli seyini sadece kocasi için saklamali bir bayan, ne o ya bizim turk erkekleri iyice bir avrupalasmislar nerdeeee o turk erkekleri yaaa namusa duskun !

10
    3 Yorumla
    • grafiker
      grafiker
      +1 yıl

o erkekler senin ayak tozuna kurban olsunlar düşünemiyor gerzekler namus şeref kavramını

Yorumla
    • Aslansan
      Aslansan
      +1 yıl

herkes kendi seçtiği hayatı yaşar beydaa. ben hiç ilişkiye girmedim girmemde kesinlikle. boşuna yok o evlilik denen şey. ben nasıl karıma temiz gideceksem o da temiz olmalı. başka biriyle ilişiye girmiş kadınla evlendiğinde ne kadar seversen sev insanın beynini kemirir bazı şeyler. eşine her dokunduğunda hep şüphe duyarsın bence. mutsuz olursun. benim düşüncem tabi.

Yorumla
    • Beydaa
      Beydaa
      +1 yıl

Evet ama maalesef oyle bir hale gelmisiz ki herseye dogalmis gibi davranmamizi istiyorlar, bir kizin bakire olmamasi bazilari için hiç birsey ifade etmiyor cunku bizim orf adetlerimizi yok etmek istiyorlar hani NFK'in guzel bir sozu var "ISL�MIYET AVRUPADAN GELSE MÜSLÜMAN OLACAKSINIZ" diye !

Yorumla
  • _AdamGibiAdam
    _AdamGibiAdam Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

Bedenin bakire olması mesele değil, ruhun fahişe olmasın sözüm ona...

Daha önce yapmıştır bişeyler ama pişman olmuştur, veya gerçekten salih olarak bana ömrünü adamayı seçmiştir, o zaman neden evlenmeyeyim...

Peygamberimiz zamanında, adamın birisi, Peygamberimiz'in yanına geliyor diyor ki:

-Ya Resulallah, ben zina ettim...

Peygamberimiz:

-Kapat konuyu diyor inanmıyor

Daha sonra yine geliyor adam ve diyor ki:

-Ya Resulallah, benim yaptığım zinadan bi çocuğum oldu, çok pişmanım Allah affeder mi diyor

Ashabtan birisi:

-Allah belanı versin, diyor

Bunun üzerine Peygamberimiz:

-Sen onun tövbesinin kabulünün senin bin kere töbene bedel olduğunu bilseydin, bunu demezdin diyor ashabtaki o kişiye...

6
    2 Yorumla
    • -ash-
      -ash-
      +1 yıl

" Ashabtan birisi "

bunu görünce üstüme alındım :/

Yorumla
    • grafiker
      grafiker
      +1 yıl

adam gibi adam olmadığına kesin kanaat ettim biliyorsan konuş bilmiyorsan sus baska bir konuda da sana nerde olman gerektiğini yazmıştım bir başka insanı yine günaha sürüklemişsin.

Yorumla
  • Aslansan
    Aslansan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 30%
    +1 yıl

ben evlenmem. ben karıma temiz gideceğime göre onunda temz olmasını beklerim tabiki. hiç ilişkiye gimedim. uzun süreli ilişkim oldu ama ben evlendiğim insanla yaşama taraftarıyım o duyguları. o yuzden karşımdaki insanında benim gibi biri olması gerekiyor ki evlenebileyim onunla. tabiki kafalarında uyması şart.

5
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

69

Cevap

• astalavistabebeğim
    astalavistabebeğim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46 , eic 34%
    +1 yıl

Erkekler evlenmeden ilişki yaşıyor bu yanlış tabii ama kadınlar da yaşarsa o toplum artık düzelmez, git gide bozulur, kadınlara hiçbir değer verilmez, evlilik diye bir şey kalmaz, çocukların babaları bilinmez...

Şu an evlilik varsa, kadınlara değer veriliyorsa bu temiz kadınlar var olduğu içindir.

Bakire olmayanlarla evlenirim diyen azınlıkları da etkiler diğerleri ve onlar da niçin evleneyim ki der kimse evlenmiyor, evlenmeden herkes istediğini yapıyor nasılsa...

Not: erkekler bakire olup da her haltı yiyenleri az çok tanıyor, duyuyor, soruyor, öğreniyor merak etmeyin..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Şuan için bakir olduğuma göre ki yaşıma göre ki 30 uma geliyorum =) bu yaş diliminde bakir bir erkek bulmak imkansız gibi birşey hele benim gibi albenili erkekler için imkansızken karşımdakininde bakire olmasını beklemek en büyük hakkım diye düşünüyorum.

9
    1 Yorumla
    • Knight
      Knight
      +1 yıl

32 yaşındayım bakirim.bunuda açıkca yazarım.kimsenin bakir yada bakire olmaması beni ilgilendirmez.evliliğe ve sevgili hayatına karşıyım nasıl geldiysem öyle gitmek niyetindeyim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

ben erkeğim diyen adam geçmişte

başkalarının karısını becermesine dayanamaz. karısını çok sevsede bu gerçek onu çıldırtır. nasıl olur benim bakmaya kıyamadığım koklamaya doyamadığım kadınıma başkasının eli değer diye düşünür. ve üzülür düşünemiyorsa erkekliğinden şüphe etmek lazım. o adam erkeğim dememeli

o derece bana göre.

bakire olmayan bi kızı evlilik gibi mukaddes bi olaya bulaşmaması gereken bi leke olarak görüyorum giymesin o gelinliği. o beyaz gelinlik saflığı temizliği simgeler çünkü

6
    4 Yorumla
    • Cinsadam
      Cinsadam
      +1 yıl

O kuşak birader. Kuşak bekareti temsil eder bağlamasınlar o kuşağı.

Yorumla
    • grafiker
      grafiker
      +1 yıl

de keşke gizli yazmasaydın da tebrik etseydik

Yorumla
    • iippeekk92
      iippeekk92
      +1 yıl

sende bakir misin ? evlenmeyi hak ediyormusun cok merak ediyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

aslanlar gibi hakediyorum. erkek halimle üstelik. senin gibi değilim beni de kendine çekme. geç o ayakları

Yorumla
  • TheDi
    TheDi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Ne olmus bakire degilse Analdan Milyon kere iliskiye girip bir zari ni korumussa ne anlami kaldi bunun mantikli olun beyler Tamam hatun kiz oglan kiz SENSE OKUZUN BIIRSIN ATIYYORUM 35 YASINDA EVLENDIN 18 20 YASLARINA BIR KIZLA KIZ GORMEMIS GECIRMEMIS SEN ISTEN EVE GELECEN KIRLI TERLI PIS CART CURT KARIN DIYEDE BELLI BI SURE SONRA KOTU DAVRANCAN ILGISIZLESCEN E BU KIZ HIC BIRSEY YASAMAMIS GOZU DISARIYA DONECEK GENC DELIKANLILARI ARZULAYACAK ALDATICAK OLAN SANA OLUCAK MANTIK NERDE MATIK HANI YOKMU BEYLER PEKI OZAMAN BU ARADA ZAR DEDIINIZ DAVA 500 LIRAYA DIKILIYOR AYRICA CINDEN OZEL KANLI MANLI PATLAYAYANIDA GETIRTILEBILIYOR BILGILERINIZE SUNARIM.AYRICA 5 DAKIKALIK BIR HATA YUZUNDEN KIZIN HAYATINA MAL EDILMEMELI RENCIDE ETMEYELIM KIZLARI SONUCTA ONLARI BU DURUMA DUSURUEN HEMCINSLERIMIZ SAYGILAR SEVGILER !

1
    2 Yorumla
    • Colonyo
      Colonyo
      +1 yıl

sakin ol şampiyon.

Yorumla
    • Azman
      Azman
      +1 yıl

Sanki her bakire kız anal yapıyo a.q.

Yorumla
  • glorysteel
    glorysteel Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

bakire bir kızla evlenecek kadar geri zekalı değilim.

öpüşmesini bilmeyen, elleriyle sürekli pireler uçuşan bacak aralarını kapatan, hiçbir şeyden habersiz, erkeğini nasıl mutlu edeceğini bilmeyen o iğrenç acemi bakirelerle evleneceğime kendi hemcinslerimle ilgilenirim daha iyi.

bakire bir kız her türlü hakareti hak etmiş, korkak, cesur olmayan, bir inek gibi yaşayan, kocasının eline bakacak asalak ve parazitten başka bir şey değildir.

tüm bakirelerden iğreniyorum.

daha önce cinselliğini yaşamış bir kadın ise deneyimli, erkeğinin ne istediğinibilen, kendi vücudunu tanıyacak ve istediğini yapıp arkasında duracak kadar şereflidirler.

tüm samimiyetimle diyorum ki bakire olmayan bir kadın bakire olan kızdan çok daha namuslu ve haysiyet sahibidirler.

düz duvara tırmanıp sonra da namus edebiyatı yapan pis bakireler gibi samimiyetsiz değildirler.

5
    10 Yorumla
    • _eris_
      _eris_
      +1 yıl

çok gaza gelmişsin.hayrolsun inşallah:(

Yorumla
    • saraAnder
      saraAnder
      +1 yıl

Okadarda olmaz, sen hangi hakkla dinimizi muslimanlimizi hakkaretediyorsun? Sen kendine ne halt saniyorsun tammam O spular hosuna gidebilir, ama temiz insanlari hakaret etmenin hakkin yok.. Ben ancak senin gibileri serefsizleri namusuzlari, dinimizi hakkaret edeni insan yerine bil yokmam... Alah a karsina cikan insan chenedmde tez yakin zaman yanar insahallla, inshalla hayatin boyunca belarlarla yasarsin, Pislik serefsiz sen erkekmisin sen adamisin? senin erkeklini ancak supelerim...

Yorumla
    • glorysteel
      glorysteel
      +1 yıl

öyle arkadan verip, ağza alıp sonra da bekaret çığlıkları atmayın.

biliyoruz nasıl bakire kaldığınızı...

Yorumla
    • saraAnder
      saraAnder
      +1 yıl

Alahim yarapim alah seni belani versin inshallah, Dunyadaki butun insanlar aynemi? cok merak ediyorum sizin istanbul kizlari hepsi bozuk oldi icin illede dunyanin her tarafi bozuk olicak bi sart mi var, benim hakkimde yorum yapicak son kisi sensin, herkes senin aylen kadar serefsiz degiler.

Yorumla
    • glorysteel
      glorysteel
      +1 yıl

sen nerelisin bu nasıl bir dil ya?

ben o istanbul kızlarının kestiği tırnağa senin bütün vücudunu değişmem.

pirelerinizi temizleyin siz yürü hadi bakayım. bitlenmiştir bacak aralarınız.

Yorumla
    • saraAnder
      saraAnder
      +1 yıl

Yok merak etme bitlenmeyiz sizin gibi insalari zaten Bittlinicek kadar bitlenmisiniz kirlinicek kadar iklenmisiniz... Ayyy cokta umrumda hani insan olsaydin neyse derdin, Hayvanlarla zaten isim olmaz merak etme.

Yorumla
    • saraAnder
      saraAnder
      +1 yıl

Senin erkelini bozuk

Yorumla
    • glorysteel
      glorysteel
      +1 yıl

vallahi anlamıyorum yazdıklarını :)

Yorumla
    • saraAnder
      saraAnder
      +1 yıl

dogru hayvan hayvanlarla konisiyor, unutum:

Yorumla
    • Ümitsixzzzz
      Ümitsixzzzz
      +1 yıl

Annen bakire olamasaydı baban belirsiz olurdu belki bugün kardeş

Yorumla
  • Azman
    Azman Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Herkez yazmış yine yok önemli olan beyin zarıdır yok namus iki bacak arasında değildir diye. Ben kızlarda bekareti önemsiyorum. Ama evleneceğim kızda tamamen iletişim önemlidir. Her frekansımız uyuşur ama sırf bakire değil diye bırakmak doğru değil.Kız seninle mutlu olmak istiyor hayatında yeni bir sayfa açmak ve geçmişi unutmak istiyor. Bende kızı seviyorum ve ona daha çok sahip çıkarım böyle bir durumda. Ancak dediğim gibi tamamen nasıl ilişkileri olduğuna bağlı. Birden fazla erkekle çıkmış hepsi ile de cinsellik yaşamış ise orda biraz durursun.Yani bunu yapmış bir kız ortalıkta namusluyum diye dolaşmasın bir zahmet. BEYNİ BAKİRE OLAN KIZIN İKİ BACAK ARASI ZATEN BAKİREDİR.

1
    1 Yorumla
    • iippeekk92
      iippeekk92
      +1 yıl

sana katılıyorum zaten onunla bununla yatan kızın beyninde sorun vardır öncelikle. onun dısında cok asık oldugu için veya bir genclik hatasıysa, ruhu safsa, iyi bir insansa neden mutlu olacagınn bir hayatın önüne set cekeceksinki

Yorumla
  • ganja
    ganja Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 36%
    +1 yıl

Tabiki evlenirim seviyorsam. Bir kere cinselligi yaşamadan, doğru düzgün ilişkilerde bulunmadan evlenmek, tecrübesiz insanların beraberligi bana yanlış geliyor. Ten uyumu diye birsey var ornegin. Bir çift hiç sevişmeden evlenir ve evlendikten sonra sevişmelerden mutsuz olurlarsa, kadın la erkek cinsel olarak uyumsuz sa ne olacak? Bekareti bu kadar kafaya takmamak gerektigi kanısındayım.

3
    1 Yorumla
    • grafiker
      grafiker
      +1 yıl

eyvallah evlendikten sonrada halledemediğin tecrübesizlikleri tecrübelilere götürürsün artık

la bişey yazarken bi oturun düşünün yaa lafım nereye gidiyor diye

Yorumla
  • Cinsadam
    Cinsadam Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Onu bende yaptıysam o haltı bende yediysem elbette. Ama ben bakir isem kızında bakire olmasını isterim doğal olarak. Herkes ilişkiye girmeye geldi mi terminatör bi ona bi buna göz diker sonra gelir bakire kız ister. Davul dengi dengine kardeşim. Madem öyle yapmıcaksın.

5
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Evlenirim diyen, erkekler ya cooooooooooooooook acik görüslü, yada o elindeki kadindan baskasina sahip olamama korkusu igle evet derler, HER ERKEGIN BIR BAKIR KADIN ister.

Burda evet degipte, kendinizi reklam yapmayin ! ...

Ayrica bazi kadinlarinda, bakir kelimesin nasil anliyorlar anlamiyorum.

Bakir demek o ufacik zarla alakali degildir.

Bir erkegin gözünde Bakirlik, Anal,Oral,Normal, Iliski yasamayan kadina deriz biz. o ufacik zara digil !

5
    0 Yorumla
  • gomanzi
    gomanzi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 55 , eic 35%
    +1 yıl

erkeklerin çoğu el değmemiş koklanmamış bayan ister ondan sonra evlenincede sex hayatları monoton geçer, daha neyin ne olduğunu bilmeyen bir kızdan oral ister,anal ister fantazi ister. ama ne bulur hüsran. bakire bir kızla evlenen erkek çok sabır ve hoş görüyle ancak sexi zevke dönüştürebilir. buda çoğu erkekte yok. dışarıda her türlü zevki veren birini buluncada evlilil çatırdadı gitti.

2
    4 Yorumla
    • onuncu_köy
      onuncu_köy
      +1 yıl

sen ne yaptın? onun bunun yanına gönderip tecrübe mi kazandırdın renkli bir seks hayatı için?

Yorumla
    • gomanzi
      gomanzi
      +1 yıl

hayır benimde hüsranla bitti

dua et seninkide bana benzemesin

Yorumla
    • grafiker
      grafiker
      +1 yıl

ha*rr

Yorumla
    • astalavistabebeğim
      astalavistabebeğim
      +1 yıl

E sen de tutup anal istersen biter tabii... Anal ilişki istemek boşanma sebebidir...

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Birçok mantıklı yorum var evet ama kaç tane asıl doğru var seçmek zor!Lafım yorum yapan erkeklere..

Madem bakirliği tercih ediyosunuz o zaman kızları ellemek için yada ihtiyaç için kullanmayınki, bakir kız alabilesiniz yada düşüncenize sahip çıkabilesiniz!

Hem siz bu haltı yiyosunuz hemde tercih etmiyosunuz!Hepsi üzerine alınmasın ama geneli öyle malesef

6
    0 Yorumla
  • onuncu_köy
    onuncu_köy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44
    +1 yıl

kendimi gizlemeden yazıyorum =)

kadın bekaretini zina ile kaybetmişse evlenmem.

namusuyla evlenmiş onuruyla boşanmışsa evlenirim.

9
    1 Yorumla
    • grafiker
      grafiker
      +1 yıl

köyüm olsaydı onbirinci köy sahibi olurdun

Yorumla
  • Draco
    Draco Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 40%
    +1 yıl

büyük konuşmayı sevmem ama çok aşık olursam gözüm kör olursa kızda iyiyse bir kere hatalığa mahsus olmuş tekrarlanmamışsa evlenirim ama bir kaç kere birlikte olmuşsa biriyle onu kaldıramam

3
    2 Yorumla
    • astalavistabebeğim
      astalavistabebeğim
      +1 yıl

hah işte biz de onu diyoruz, kaç kişi ile yaptığını nerden bileceksin sayacı yok ki...

Yorumla
    • Draco
      Draco
      +1 yıl

arkadaşım oda onun vicdanına kalmış bişey bana bir kere derse inanırım sonuçta aşık olmuşum hem yalancının mumu yatsıya kadar

Yorumla
  • StrongerKing
    StrongerKing Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37
    +1 yıl

insanlarında kişiliği vardır ne bakireler gördüm... ne olmayanlar gördüm dirhem ile satan hani bi hataysa ve üzgünse kandırmaya kalkmıyorsa deli gibi seviyorsak birbirimizi ne yaşıyacağımız belli değil neden olmasın ki . ama orda burda cirit atmış anladın sen gerisini.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

evlenmek istemem.

çünkü başkasının altında inleyen bi kadını eş olarak kabul edecek bi yapıda göremiyorum kendimi.

15
    0 Yorumla
  • kakko
    kakko Takip Et
    Xper 5 Yaş: 53
    +1 yıl

hiç bir kızın bakireliğini bozmayı düşünmediğim için bana geleninde bozdurmayı düşünmeyen biri olmalı asla evlenmem

3
    4 Yorumla
    • saraAnder
      saraAnder
      +1 yıl

Ne guzel gercek Turk erkeleri cikiyor ortada öburleri saymiyorum...

Yorumla
    • kakko
      kakko
      +1 yıl

teşekkür.benim başıma gelmesini istemediğimi başkasının başına benim getirmemem gerek diye düşünüyorum

Yorumla
    • iippeekk92
      iippeekk92
      +1 yıl

peki seni bozdularmı ? bayanın ilk kez ilişkiye girmesine "BOZULMAK" düşüncesine bakıyorsan kusura bakma ama kızlardaki tek fark bir zar yoksa erkeklerin cok daha bozuk oldugunu herkes biliyor.

Yorumla
    • kakko
      kakko
      +1 yıl

kusura bakma 1 aydır yokum cevabımdan anlamış olman lazımdı kendim için düşünmediğini bir başkası içinde düşünmüyorum ama senin anlayışın işte orası şüpheli

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Neden evleneyim ki bakire olmayan biriyle? Neden yatağımı evimi özelimi paylaşayım. Paramı verir fahişelerle seyyar takılırım ne fark eder? Biri bnun cevabını versin bana? Ha şimdi çocuk diyecekler ama onun çok çözümü var ;)

5
    6 Yorumla
    • Cinsadam
      Cinsadam
      +1 yıl

Evlat edinirsin birader yuvada çocuk mu yok :) Onuda geçtim taşıyıcı anneler var yani bi ricayla kendi cocuğunuda alırsın kucağına tabi kim emzirir bilemem :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çok espirilisn. Bir fahişe emzireceğine GDO lu süt içiririm daha iyi :DDD

Yorumla
    • iippeekk92
      iippeekk92
      +1 yıl

fahiseler para için baskalarıyla yatan, vücutlarını karsısındakiyle paylasırken duygusallık yasamayan insanlardır. ilişki yasamıs bir bayanla bir fahiseyi karsılastıramazsın . beyin yapısı kültürü anlayısı kendini gelistirmesi .. bunlar aynı değildir. evlenecegin kızda kisilikten önce bakireliğe bakarsan , ya bakire olan ama aslında herseyi yasamıs bir kıza denk gelirsin yada bakire ama seninle anlasamayan birine denk gelirsin.

Yorumla
    • iippeekk92
      iippeekk92
      +1 yıl

evllilik askla olacak bisey ask da bakirelik falan dinlemez dinlememelidir de , eger daha once yasadıgı kisiyi hatırlar diyorsan sana sözüm yok ama sen diyorsan ki o kanı ben akıtıcam o zarı ben delicem böyle bir zar tutkun varsa önce kendi beynindeki zarlara bi bak sen

Yorumla
    • esertepeli
      esertepeli
      +1 yıl

parayla seks yapan kadın daha şereflidir belki mecburiyetten yapıodur bi erkek belki bi fahişeyle evlenebilir ama önüne gelenle düşüp kalkan kendini kullandıran bi kızla hiçkimse evlilik düşünemez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

"iippeekk92" kardeş:

Beynim zarlıysa eğer bu beynimin bile şerefli namuslu olduğunu gösterir, oysaki beyinde zar olmadığı herkesçe bilinen bişey! Sizler istediklerinize inanırsınız gerçeklere değil hayal dünyasında yaşamayın! Sadece bekarete baktığmı kim söyledi? Yaşın çok genç kafandaki ezber kalıpları boz bence, beyin zarını bozduğun gibi ;)

Yorumla
  • adsızben
    adsızben Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

hayır düşünmem benden önceki erkek benden yiyse veya erkeklerden birisi ozaman ya nolacak insellik bir ihtiyaçtır neden bundan iyi olanı bulmayayım diyecektir bunu seviyorum onunlada dah iyi sevişiyorum derse diye düşünürüm. malum doğa kanunları acımasız bazısı bazısından üstündür.

2
    1 Yorumla
    • adsızben
      adsızben
      +1 yıl

tabi eklemekte fayda var sadece bekaretle olmuyor bu işler :D

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Hayır evlenmem... çünkü birisi ile yatan kadın o tadı aldıktan sonra evlense bile aldatmayı düşünebiliyor... işte bu beni ve diğer erkekleri çok korkutuyor... o yüzden evlenmem...

8
    2 Yorumla
    • iippeekk92
      iippeekk92
      +1 yıl

öyle bir sey yok asık olan aldatmaz. bakireyle evlendin diyelim senle evlendikten sonra o tadı alacak yine aldatabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayır, "ipeeekk", kadın ilk ilişki yaşadığı kişiye duygusal anlamda bağlanıyor ondan başkasını gözü görmüyor o yüzden kadının ilki kocası olmalıdır.

Ama erkek bağlanmıyor aradaki fark bu..

Yorumla
  • eferton
    eferton Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 33%
    +1 yıl

Bakire olmayan kızlarla evlenirim diyenler genelde outletlara küçümser gözle bakanlar. umarım anlatabildim.

3
    0 Yorumla
  • mert0707
    mert0707 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 49
    +1 yıl

üzgünüm hayır neden diyecek olursak çünkü erkek her türlü kızla birlikte olur hatta her türlü kişi ile ama sıra evliliğe gelince kesin bakire bir kızla evlenmek ister. maalesef bu olguda toplumunda kusuru çok. afedersiniz sözüm ona kız bir kere biri ile yattımı çok afedersiniz toplum gözünde o* oluveriyor. halbuıki erkeğin yaptığıda aynı değişen ne ama yok bakire olacak .

3
    1 Yorumla
    • iippeekk92
      iippeekk92
      +1 yıl

çünkü erkek egemen toplumda yasıyoruz keske erkeklerinde adı cıksa da o zaman görsek sizi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Duruma göre degisir,

öyle cok kisiyle yattiysa, hayatta evlenmem deli gibi sevsemde,

ama eger sadece bir kisi ise ve yaptigina pisman ise, bende deli gibi seviyorsam evlenirim.

Ama, suda bir sart ki, bana herseyi basdan aciklamasi lazim, aylar sonra, nisanlandiktan veya evlendikten sonra digil.

1
    0 Yorumla
  • BoşSuratlar
    BoşSuratlar Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    +1 yıl

bakire olmıyan kızlara, o... muamelesi yapıldığı bü ülkede yaşıyoruz malesef

bunu bilerek sevmişsem sorun yok evlenirim, ama 3-5 yıl beraberlikten sonra söylerse oturur düşünürüm. sonuç olarak bakirelikten ziyade insanlığını yitirmemişse evlenebilirim.

5
    10 Yorumla
    • saraAnder
      saraAnder
      +1 yıl

Peki, bide bi sey var biz muslimaniz, bizim dinimizde evlenmeden önce ilskiyi girmek gunah hata cooook buyuk gunah affetilmiyecek kadar buyuk, acaba yarin öburgun öbur dunyaya gitiz zaman alaha nasil hesap vericez... Hepinizi kiniyorum Namus dinimizde yazilan bisey..

Yorumla
    • BoşSuratlar
      BoşSuratlar
      +1 yıl

yahu kınıyorsan kına, kınada yak çokta tın yani, sanki her gece sex yapıyomusum ve sen bu görüntüleri izliyormuş gibi tavır yapma bana, herkesin hayatı kendinedir, sende böyle insanlara ön yargılı davranarak çokta sevap işlemiyorsun, bununda farkına var derim çok namuslu.

Yorumla
    • saraAnder
      saraAnder
      +1 yıl

ön yarkili davranmiyorum, sadece dogru olani söyliyorum! oda her muslimanin görevi bilmedigimi insanlari bilgilendirmek..

Yorumla
    • BoşSuratlar
      BoşSuratlar
      +1 yıl

bilgilendirmek değil seninkisi aşşalamak hor görmektir, çok meraklıysan başını kapat kendini insanlara ada akıl dağıt belki sevap işlersin, bu şekilde sen itilir saygı itibar görmessin onuda söliyim.

Yorumla
    • saraAnder
      saraAnder
      +1 yıl

Herkesin hayati kendine ben kimseyi terceleri icin horgörmem, nerden cikardin? KÖTU BI SEY MI DEDIM?, herkesin kendi terceleri var bende saygi duyarim... Ben sadece dedgimi gibi bilgilendirmek istedim, oda benim en buyuk hkkim...

Yorumla
    • BoşSuratlar
      BoşSuratlar
      +1 yıl

bilgilendirmeye bak, bakire olan olmuyan kızların muhabbetine gitmiş, bakire değilsen üzülme seni alan çıkar korkma.

Yorumla
    • saraAnder
      saraAnder
      +1 yıl

Merak etme benim isteklerim cok, ama en azinda sizin gibi middesiz degiler.

Yorumla
    • BoşSuratlar
      BoşSuratlar
      +1 yıl

midesizlere bekaretini vermicektin sende.

Yorumla
    • saraAnder
      saraAnder
      +1 yıl

Alahim sukur, ellhamdullah muslimanim, kuranda yasaklandi seyleri ben yapmam, eyer cok merak ediyorsan eyer, ben her kiz gibi her önume gelenle birlikte olmam hayatimda ilkez bi sevgilim oldu o oglanda tam 4 sene pesime kostu ve hata simdi 20 yasinda bi kadinim evlenmeye bile dusuniyoruz ama elimi tutmasini bile izin vermiyorum, dinimizde haykir.

Yorumla
    • BoşSuratlar
      BoşSuratlar
      +1 yıl

herkes kendi inançları peşinde devam eder ve herkes özgürdür, onun için bırak bu iyi görünüm olma durumlarını ve sevgiline elini tutturma.

Yorumla
  • goldenm75
    goldenm75 Takip Et
    Yoda Yaş: 50
    +1 yıl

namus 100 gr bir et parçasında değil benden önce hayatında bir şeyler yaşamamış biri arıyorum diyen zaten kendini kandırır tanıştıktan birliktelikten sonra sana ait olması önemli bence

2
    3 Yorumla
    • Ottawa
      Ottawa
      +1 yıl

haklısın kardeşim, bu günler tertemiz kız yok denecek kadar az

Yorumla
    • saraAnder
      saraAnder
      +1 yıl

Var, siz yeterki kendiniz temiz olun sonra karsinizdaki yargilan...

Yorumla
    • goldenm75
      goldenm75
      +1 yıl

yok dememiş arkadaşım yok denecek kadar AZ demiş

lütfen istisnalar kaideleri bozmaz

Yorumla
  • cumhurcetin
    cumhurcetin Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35 , eic 35%
    +1 yıl

eğer seviyorsam bakireligi falan farketmez yeterki gozu benden baskasını gormesın aklı baskasında olmasın onemlı olan budur bakırelık degıl :)

4
    0 Yorumla
  • Doyumsuz78
    Doyumsuz78 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 52
    +1 yıl

Bekaretini başkasıyla bilerek ve isteyerek yaşadığı bir cinsel ilişki sonucu kaybetmişse asla düşünmem.

4
    0 Yorumla
  • dafuqareutalkinbout
    dafuqareutalkinbout Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

geçmişi hakkında bilgi sahibi olmak isterim. gerçekten sevmişsem ve masumiyetine inanıyorsam bekareti çok büyük problem değil benim için.

3
    0 Yorumla
  • SlaYeRR
    SlaYeRR Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

asla evlenmem kimle yapmıssa yaada kimlerle gitsin onlarla evlensin

3
    0 Yorumla
  • esrarengizzz
    esrarengizzz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 46
    +1 yıl

evet diyorum ben kimse kim ister bakire ister değil BAKİRE olmayanları öldürsünlermi yani bu aymazlıktır cehalettir biz demiyoruz herkez gitsin bakireliğini kaybetsin ama hata insanoğluna mahsus herkez hata yapar önemli olan ders çıkarmaktır pişman olmuşsa ben ederim arkadaş bu benim tercihim bakire değil diye o.bu mu yani alah allah

1
    6 Yorumla
    • saraAnder
      saraAnder
      +1 yıl

HATA? öyle seyleri hatasi olunmiyor malesef, ne yani ayy pardon yanisikli girmis orami, evet eyer merak ediyorsan O olunmiyor ama namusuz serefsiz gurursuz oliyor.. Sizin gibi insalari yuzunde genc kizlarimi kötu örnek oliyorsunuz, ne yani aneler babalar sabah aksam yemeden icmeden calisinlar hayirli evltan buyutmek icin, sonra anesinin babasinin karsinca cik yaa baba k.b ben bu gun kiz olan kiz degilim kadin oldum? babalarda mutlaka kizlarinda gorur doyicak, bir dakikalik zevk icin okadar

Yorumla
    • saraAnder
      saraAnder
      +1 yıl

anesinin babasinin boyunu eyicek deyermi... Yazik degilmi analeri bablari hitc mi vicdaniz sizlanmiyor?

Yorumla
    • esrarengizzz
      esrarengizzz
      +1 yıl

ya bu kafa yapısındaki birinin fikri değişmez iyi o zaman sen çok namuslusun o namusuz böyle kıyaslamamı olur allah aşkına büyük konuşma başına gelir birgün pişman olursun

Yorumla
    • saraAnder
      saraAnder
      +1 yıl

Alah askin? böyle konusan insan bide alahin ismide aliyor, cok biliyorsan dinimizde böyle seyleri gecerli degi... Hayatada basima böyle bi sey gelmez gelemzde, bi anlik nefsi icin serefimi bi iki gunluk erkek icin ayaklarimi altina almam.. Böyle erkelerde isim olmaz... Senin gibi böyle dusunen insanlar erkeligini supelinirim ancak!

Yorumla
    • esrarengizzz
      esrarengizzz
      +1 yıl

şimdi derdimde ayıp olur sen kafanda bitirmişsin burada neyin hesabını tutuyor yapıyorsun çelişkidesin sorunların var...

Yorumla
    • saraAnder
      saraAnder
      +1 yıl

NEEEYYY? sornumu var? hee var burdaki ökuzleri aciyorum

Yorumla
  • Knight
    Knight Takip Et
    Xper 3 Yaş: 45
    +1 yıl

evlilik ve sevgili hayatına karşı olan bir bakir erkek olarak.böyle doğdum böyle ölmek isterim.alemin bakir yada bakire olup olmaması kendi sorumluğundadır.

0
    0 Yorumla
  • yenibirisi
    yenibirisi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44
    +1 yıl

olmazsa olmaz değil de olması tercih sebebidir diyelim. ama evlendiğim kız bakire olursa değeri 10 kat artar gözümde

3
    0 Yorumla
  • eduard2
    eduard2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47
    +1 yıl

tabiki düşünürüm yeterki beyni bakire olsun sevdiğim kızın :)

3
    1 Yorumla
    • saraAnder
      saraAnder
      +1 yıl

beyin nasil bakire oliyor?

Yorumla
  • Titero
    Titero Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl

Bakire olmayan kızla evlenmem, yok neymiş namus bacak arasındamıymış süslü püslü egzantrig sözcükler yazmasın kimse, sen git onla bunla sikiş sokuş sonra çık bu tezini savun.

1
    0 Yorumla
  • Latif
    Latif Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Bakire olması onun namuslu oldugunun bir kanıtı değildir

anal ilişki vb şeyler yapıp yapmaması önemlidir benim için tek başına bakirelik değil

şayet bakire olmasa bile evlenmem ben

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Burada evlenmem diyen at penislerine bakma, elleri çüklerinde gezen tipler.

10
    2 Yorumla
    • grafiker
      grafiker
      +1 yıl

sen gibilerinde eline çok vermişlikleri olmuştur sıkma canını karını kızını paylaşıyorsan git paylaş cehennemin dibine kadar yolunuz var ama senden farklı düşünenleride bu şeklide itham edemezssin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tamam hadi*git şimdi. Tipe bak amk.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Namusu bacak arasında değilde kafada arayacaksın evleneceğim kız benden önce başka birini sevmiş ve onunla seks yapmış olabilir bunu diğer bir çok erkek gibi dert etmemek lazım evlenmeden kızlarla ilgili akıllarından her türlü fanteziyi kurarlar evlenincede ben bakire istiyorum derler

3
    2 Yorumla
    • radyocu
      radyocu
      +1 yıl

namus ne dersen de bacak arasındadır cunkı namus beyındedır dıyorsan beyın kontrolu mumkun olmayan bır organdır eylemı kontrol edebılırsın ama beynı edemezsın seytanda sureklı beyne işler bu durumda senın deyımıne göre herkes namussuz olmus olur buda sana gore normalse o senın mıden

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Burda evlenmem diyenlerin çoğu eli cukunde gezen tipler. Her olaydan namussuz oluyorsanız bunun suçunu şeytana atma o zaman senin için fesat.

Yorumla
  • ozanbey
    ozanbey Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Ben nasıl yaptıysam evleneceğim kadının da yapmış olmasını yadırgamam.

3
    0 Yorumla
  • mlm90
    mlm90 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 47%
    +1 yıl

sevdiğim bir kızla evlenirim bud sorunun cevabı olur heralde

1
    0 Yorumla
  • rakı-balık
    rakı-balık Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 38%
    +1 yıl

bakire ya da bakir olması hepimizin tercihidir eminim. ama aşk öyle bi illet ki insanın gözü bibok görmüyo... :)

1
    0 Yorumla
  • hydranova
    hydranova Takip Et
    Xper 2 Yaş: 50 , eic 33%
    +1 yıl

evet niçin olmasın bir kere yatınca hepsi aynı olmuyormu sevdikten sonra olur

1
    0 Yorumla
  • giy0tin
    giy0tin Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Evet. Bekaret bacak arasında değil ruhtadır. Ruhu fa... olduktan sonra bedeni bakire olsa da fayda etmez. Geçmiş geçmişte kalmalı. Zor ama imkansız değil. Aşıksam her haliyle kabul ederim.

2
    0 Yorumla
  • Melow
    Melow Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Turj erkeklerinin %75 i bakire bir kizla evlenmek ister.

3
    2 Yorumla
    • kauy59
      kauy59
      +1 yıl

evet Turk erkeklerinin %75 degil %100 bunu ister... ama ufak bi sorun war gercekten bu devirde bekaretini koricak ve özene bezene onu evlendigi adama saklicak kac kız tanıdınız ben öyle birini bulsam 5 dk duşunmeden evlenirim onca yıl bekaretini koruyan bir ömur banada bakar kendinede...

Yorumla
    • grandcannon
      grandcannon
      +1 yıl

neden bakirelik bakirlik kavramları var o zaman? herkes yüzlerce kişiyle yatıp evlensin. kısmet meselesi ama evlenmem ben. çünkü o ilk hiç bir zaman unutulmaz. neden o ilki başkasıyla yaşamış biriyle evleneyim?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

burdaki evetçilerin hepsş yalan söylüyor herkes işini kolaylaştırmak derdinde innamasın kimse bunlara

3
    0 Yorumla
  • drfantezi
    drfantezi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44 , eic 33%
    +1 yıl

Evet, çünkü onun yediği boku biz de yedik...

10
    0 Yorumla
  • kanuni-07
    kanuni-07 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44
    +1 yıl

yok biz herkesi becerelim ama bakire kız alalım deriz

5
    0 Yorumla
  • endlessfury
    endlessfury Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

Evet evet evet ...Ya ben de hep aynısını söylüyorum eğer ruhu bakireyse bedenin bir önemi yoktur benim için.Fazla kişiyle mi birlikte olmuş?O zaman da çeker götürürüm farklı bi şehirde yaşarız olur biter.

2
    2 Yorumla
    • saraAnder
      saraAnder
      +1 yıl

Zaten baska erkelerin altina yaticak kadar yatmis bu durumda kabul etmisin niye baska sehire tasinicaksin ki?... Middesiz

Yorumla
    • endlessfury
      endlessfury
      +1 yıl

Aşk bazen herşeyi unutmayı gerektirebilir.SAnki herkes doğru kişiyi buluyor.Beeni bakire,gönlü fahi*e olmuş neye yarar?

Yorumla
  • weynekulek
    weynekulek Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

benı sevmesı ve guven vermesı onemlı.bakıre olupta her haltı yıyende var sonu.ta

1
    0 Yorumla
  • bireyseldegilim
    bireyseldegilim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48
    +1 yıl

evlenmek için , karşılıklı olmak şartı ile benim tek kriterim aşk ve sevgidir .aşk ve sevgi varsa , varsın bakire olmasın hiç önemli değil.soru çok açık ve net.cevabımda çok açık ve net.

3
    2 Yorumla
    • saraAnder
      saraAnder
      +1 yıl

Anladim yani baska erkelerin altina yatis bi kadin saygi sevgi duyuyorsun, cok ilginc. Seni gibilerin erkeklini supelenirim ancak...

Yorumla
    • bireyseldegilim
      bireyseldegilim
      +1 yıl

bakire olmayan her kadın fahişe (yada adı her neyse)değildir.öyle değilmi?ben bakire olmayan kadını sevebilirim dedim.fahişe bir kadını severim demedim.ayrıca bir kadının bakire olmaması önüne gelen her erkekle yattığı anlamınada gelmez.sorduğun soruyu tekrar okumanı tavsiye ederim.fahişe demedin,bakire olmayan dedin,

senin sevdiğin erkeğin yüzlerce kızla birlikte olmadığını nersen biliyorsun ?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Hayattan evlenmem.Ben bir tane bile kızın eline değmemişsem eşiminde öyle olmasını isterim.

3
    0 Yorumla
  • lumumba
    lumumba Takip Et
    Xper 2 Yaş: 50
    +1 yıl

bence asıl önemli olan kızlık zarı değil beyin zarı

1
    1 Yorumla
    • grafiker
      grafiker
      +1 yıl

beyin zarıymış yarında önemli olan bacak arası değil bilmem ne önemlidir dersin

Yorumla
  • learsek
    learsek Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Önemli olan insanların birbirini sevmesi. Geçmiş olanlar geçmişte kalır. Önemli olan gelecekte ne olacağı.

1
    0 Yorumla
  • kuazar
    kuazar Takip Et
    Xper 4 Yaş: 47
    +1 yıl

mümkünse bakire olmasın. İlk oldugum için her zaman hata yaptıgını düşünür.

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

bir insan hayatta ne olursa olsun ilkini hicbir zaman unutamaz

sex yaparken bile aklına o gelir

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Erkek evlenene kadar bin kızla yatmak ister ama bakire kız ister . Kızı gerçekten seviyorsam önemli olan evlendikten sonra bana ait olması

4
    1 Yorumla
    • astalavistabebeğim
      astalavistabebeğim
      +1 yıl

işte sorun da orda ya, bir kaç kişiyle yatıp alışkanlık haline getirmişse ne olacak!...

Yorumla
  • geciyordumugradım
    geciyordumugradım Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Evlenip boşandıysa olabilir. Diğer türlü:

Asla!

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

ben bakirsem oda bakire olacak evlenmem...

8
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

asla ve katha nayır nolmaz no of corse bla bla bla... ;)))))

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

bakire kızlardan nefret ederim bakire olmasın evlenirim.

3
    0 Yorumla
  • asdd722
    asdd722 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

uzun uzun yazmayacağım,evlenirim

5
    0 Yorumla
  • Ottawa
    Ottawa Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

büyük konuşmak istemiyorum, sadece düşünmüyorum

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsellik > Sorular > Erkekler bakire olmayan bir kızla evlenir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler, bakire olmayan kızla evlenir misiniz? 18 cevap verildi
Kızlar, bakir olmayan bir erkekle evlenir misiniz? 5 cevap verildi
Erkekler bakire olmayan bir kızla evlenir miydiniz? 22 cevap verildi
Bakire olmayan bir kızla evlenir misiniz? Sorum erkeklere. 141 cevap verildi
Bakir kızlara sorum. Bakir olmayan erkekle evlenir misiniz? 39 cevap verildi
Kızlar bakir olmayan biriyle evlenir misiniz? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bir giydiğini bir daha giyer misin?
  • Bir olay olduğunda bunu ilk kime anlatırsınız?
  • Nankör birine kapın açık mıdır?
  • Ölsem de unutamam diyebileceğiniz biri var mı?
  • Kadınların sevemediği hitap şekilleri nelerdir?
  • Duygusuz yaşanır mı?
  • Aşk mı, kariyer mi?
  • Kan değerleriniz nasıl?
  • Telefonunuz bir günlüğüne konuşabilseydi sizin hakkınızda ilk hangi sırrı patlatırdı?
  • Sen mi yola gelirsin, yol mu sana gelir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨