Gizli Üye(30-35)+1 yılben bakireyim ve sözlüm benden önce çok fazla şey yaşadı ben bunları biliyorum. ama benim içim önemli olan ben varken yaşamadıkları ve bir ilişkide geriye bakarsan asla mutlu olamazsın. ben yokken yaşadıkları beni ilgilendirmez bu konuda tek bir söz bile söylemek düşmez bana ben yanındayken gözünün ucuyla dahi başka bir kıza kadına bakmasın bu yeter. ona güvenmem gerek en önemlisi bu. ve sözlüme de güveniyorum :)
52 Yorumla
Soran+1 yılallah mesut etsin
Cevap sahibi+1 yılsağol :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakireyim. Bakir olmayan biriyle evlenirim ama illa bakire istiyorum diyen biriyle bakir olsa da olmasa da evlenmem. Cunku karsimdaki beni sevicekse ben oldugum icin sevmesini isterim. Ben bekaretimi sevdigim adama vermek icin sakliyorum rafta daha iyi bir secenek olayim diye degil. Kadin esya mi ki kullanilmisi 2. eli falan olsun
1116 Yorumla
Soran+1 yılevet malesef öyle
Cevap sahibi+1 yılHayir malesef senin zihniyetindeki gerizekalilardan bolca var. Umarim zari delmej disinda her seyi yasamis bir bakire (!) yle evlenirsin cunku kadinlari bu kadar basit goren biri anca bu kadar basit bir kadini hak eder
Soran+1 yılben eski sevgilisi olmayan biriyle evlenecegim. ihtimali olmayacak... bende umarım evde kalırsın sen. çünkü lanet okuyan kadından zararlı başka birşey yok...
Cevap sahibi+1 yılLanet degil. Dengini bulmani diledim sadece :) vermek icin sevgilisi olmasina gerek yok. Ayrica o tertemiz kiz seni niye istesin. Tipini falan bilmiyorum (ki anonimden sorduguna gore cok yakisikli olman mumkun degil) ama bu kisilikle kivanc tatlitug olsan evlenmezdim ben seninle. Hani mantiken o kiz da oyle hisseder. Hissetmezse de guzel ve bakire bir gerizekaliyla evlenmis olursun :) ne diyim senin is her turlu sakat. Gecmis olsun
Soran+1 yılDengim o mu? Ben bir kıza bakirim benimle evlen mi diyecegim yazmışım soruda? ahmaksın cidden.
Soran+1 yılokudugun şeyleri idrak etmeyi öğrendikden sonra sorulara yorum yapın lütfen.
Cevap sahibi+1 yılHayir gerizekali sen kadini zariyla yargilayan bir beyinsizsin. Sana da zari haric her seyi bozuk olan biri yakisir.
Soran+1 yıllütfen bakire olmadıgını bu kadar belli etme. başka kapıya. açta şu gizliligini bir engelleyim. böyle agzı bozuk ahmaklarla ilgilenmek istemiyorum. beyinsiz dedigin adam bir doktor ;)
Cevap sahibi+1 yılYa konusturma beni * harran tip mezunu cikcaksin aglicam surda. Bakireyim ama bu beni bakire olmayanlardan one ya da arkaya tasimaz. Bu dusunce tarzina kilim. Asik oldugum biri olmadi ben de bekaretimi kaybetmedim. Olsaydi yapardim. Senin gibi gerizekalilar da kendini akilli sansin doktorum diye hahhahah memlekette kac milyon doktor var. Kesin sen rn zekisi en akillisisindir :)))
Soran+1 yılharran değil. puanım 542 ydi. türkiyede ilk bindeydim.
Soran+1 yılyani fazla konuşma ;)
Cevap sahibi+1 yılBu zeki oldugunu gostermez ki? Inek oldugunu vs gosterir. Cunku surda gordugum kadariyla dusunme tarzin ya da algilaman vs cidden sorunlu. Bu arada ben ilk bine 32 kisi sokan bir okuldanim. Hani her sinif basina bir kisiden fazla dusuyo. O yuzden bence sus ve biraz insan olmaya calis :D
Soran+1 yılo yüzdenmiş. okulumu söyleyeyim sana kes istersen. ben burada tanınan birisiyim tam olarak söylemeyecegim ama ankara/izmir/istanbul fen lisesinden birisi ;) kıvır kıvır daha ne kadar kıvıracaksın
Soran+1 yılilk bine girmeyen öğrenciyi dövüyorlar bizde :D
Cevap sahibi+1 yılFen lisesinden ilk bine girmesen gerizekalisin zaten * o tempoda.
Soran+1 yılöyle gerizekalıyım dogru. fen lisesi mezunuyum tıptayım dogru. tamaaam :D yürü git be gerzek
Cinsellik konusunda 748 cevap paylaştı. img.donanimhaber.com/.../...aade-e0adf62db8ff.jpeg
Ben evlenmem. Adam kaşar kadın hanım ne iş. Gerçi bişey yapmadım diyen adamın doğruluğunu nasıl anlıycan.23 Yorumla
Soran+1 yılhacı hoş cevap vermişsin ama resmi anlamadım
Soran+1 yılhımm şu maklubeyi diyosun
+1 yılDoğan gereği değil canım, bakir değilim bakire de istememek durumundayım diyen beyler ne oluyor, doğasını mı inkar diyor. Egonu yen.
1190 Yorumla
Soran+1 yılego ile ne alakası var açıklayabilirmisin?
Soran+1 yıltamamen doğam gereği. en azından bakir olmayıpta bakirim diye evlenmeyecegim. çok kız var öyle yapan.
- +1 yıl
Empati yapman seni geliştirir.
Doğan gereği olan şudur, bakirim, bakire isterim.
Egon gereği olan şudur, bakir değilim, yine de bakire isterim. Çünkü o isteğe yeniliyorum. Tahammül edemiyorum. Ben güçsüzüm. Kendisi nasıl ise öyle bir kadını istemesi gerektiğini idrak etmiş erkek güçlü erkektir, kendini bilen erkektir.
Soran+1 yılBen güçsüzüm? Böyle diyen bir adam nasıl egoya sahip olabilir? Siz çelişkiye düştünüz.
Soran+1 yılBakir kızla evlenirim istiyorsa dünya çirkini olsun
- +1 yıl
Ego bunu asla söylemez. Ama bunun inkarını öyle bir gerçekleştirir ki daha da güçsüzleştirir, çökertir.
Soran+1 yılAnlamadım ama neyse. Sonuçta benim hakkım bakire kız istemek. O istemezse zorla evlenmeyeceğim ki.
- +1 yıl
Evlen, ya da iste. Ama "benim hakkım bu" deme. Çünkü öyle değil. Karşına bir hanım çıktığında, sen bakire değilsin, senle olmaz dediğinde egon seni yendi demektir. Çünkü empati yapmadı benliğin, o kadının penceresinden bakmadı, eşit olamadı. Aslında seni çökertti.
Soran+1 yılEyvallah der güle güle çekerim. Sonuçta başka bakir kız mı yok? bakirlik erkekte önemli olmadığını kızların çoğu biliyor. çoğu tecrübeli erkek istiyor.
- +1 yıl
Bakir erkeğin hakkı :) Senin değil.
Soran+1 yılsonuçta evlenmeden sonra yiyecegime bu haltı önce yeyip doyuyorum. kız için asla bu geçerli değil. kızlar duygusal varlıklar erkeklerden farkı bu. doğası gereği dediğim bu. aksi kızlar zaten sapık olanlar.
Soran+1 yılbenim hakkım. çünkü bakire olmayan bir kızında hakkı bakir bir erkekle evlenmek istemesi. ama bakir erkek bunu kabul ederse ;)
- +1 yıl
Bence hala egonuz bunu kabullenmek istemiyor.
Seks kötü bir şeyse sen de yapmayacaksın.
Seks kötü bir şey değilse yapana kızmayacaksın.
Soran+1 yılzaten zenginim işim gayet iyi. tip desen on numara. ben neden bakir olmayan bir kızla evleneyim değil mi:)
Soran+1 yılkızmıyorum anlamıyorsun ki. ben sadece bakire kız istiyorum diyorum. banane bakire olmayanlardan. onlara ne hakaret ettim ne başka birşey. yani evlenmek istemiyorum onlarla. bu en doğal hakkım.
- +1 yıl
Allah tekamülünüzü artırsın farkındalık sunsun ki gerçekleri görün, ne desem boş size, ne diyeyim.
- +1 yıl
İşte niçni evlenmek istemiyorsun? neden?
Soran+1 yılçünkü en başta ben aileme karşı herşeyi söyleyen bir insanım. kızın her durumunu söyleyim böyle bir kız böyle sevgilisi olmuş felan. ee en başta ailem istemez. ikinci olarak ben istemem çünkü mutlu olamayız. benim aklıma sürekli gelir. yani ben benden başkasının dokunduğu kızı istemiyorum. istememek en doğal hakkım
- +1 yıl
Ailen neden istemez, seks kötü bir şey mi?
Soran+1 yılee o zaman evlendikden sonra önüne gelenle seks yapsın iyi birşey
- +1 yıl
Evlendikten sonra sadece senle yapıyor.
Soran+1 yılvallahi olmaz. önyargı değil bu. başka birşey. aklımdan çıkmaz mesela bebegimi emzirirken o gögüsleri başkasının... yani.
- +1 yıl
Kötü bir şey yapmış yani.
Soran+1 yılben bebegimin tertemiz anne sütü içmesini istiyorum
- +1 yıl
Göğsünü başka birisi emince kirli oluyor öyle ise.
Soran+1 yıltemiz mi oluyor? onu kandırmış pisligin tekinin salyalarının anıları var orada
- +1 yıl
Kandırmış mı, belki kendi rızasıyla yaptı. Hem neden pislik, erkek de kadın da istemiş seks yapmışlar hepsi bu.
Soran+1 yılkandırmadan yaptıysa daha fena. demekki alışkanlık haline getirmiş. eğer sevseydide bırakmazdı yüzüstü. dul kadınla evlenirim ama evlenmeden bakireligini kaybetmişle asla. çünkü seks benim için bir kadının karakterini belli ediyor erkeğin değil.
- +1 yıl
Siz neden seks yapıyorsunuz.
Soran+1 yılkadınlar ve erkekler doğanın gereği başka düşüncelere sahip. normal bir kadın asla sevgi duymadığı biriyle seks yapmaz ama erkek yapar. yani buradan yola çıkarak evlenmeden bakire olmayan kızların normal olmadıgını çok rahatlıkla söyleyebilirim.
- +1 yıl
Sizin partnerlerinizin hepsi size aşıktı yani?
Soran+1 yılhayır aşık değildi. sevgili değildik.
Soran+1 yılhepsi anormal kategorideydi.
- +1 yıl
Bunu neye dayandırıyorsunuz Allah aşkına:) Kadın anatomşisini inkar etmemizgerekiyor. Kadın da seks ister ve isterse aşksız gayet de yapar. Bu toplumsal tahripelrinden ötürü tercih edilmiyor olabilir. Ama tercih ediliyorsa, bu normaldir. Sadece sıradışıdır Türk toplumu için.
Soran+1 yılKesinlikle bilimsel konuşuyorum. Eğer biraz tıp litaratürüyle ilgilenirseniz eğer gayet dediğimi anlarsınız. Kadın seks istemez demedim. Kadın güven ister onuda sevdiği kişide arar. Ama önüne gelenle seks yapan kadın anormaldir.
Soran+1 yılAslında isteğim gayet normal olmasına rağmen seni neden bu kadar üzdü anlamadım. Herhalde sende bakire değilsin ama seni yadırgamıyorum, senin gibi insanlarlada evlenecek erkek var. Ama benim en doğal hakkım istediğim gibi biriyle evlenmek.
- +1 yıl
Bu doğru. Kadın seks yapma konusundaki seçiminde erkekten daha ölçülü ve dikkatli. Bu sadece anatomik bir fark. Diyelim ki her önüne gelen erkek ile birlikte olan anormal kabul edilsin. Sevdiği erkekle yapan kadın normaldir öyle ise, ve onun bu yaptığı yanlış bir şey değildir.
- +1 yıl
Yargılamayın, beni tanımıyorsunuz. Ben söyleşmekten hoşlanıyorum. 4 saatlik uyku ile durmama karşın hala ekranı kapatmama sebebim bundan aldığım hazdır.
- +1 yıl
Bence isteğiniz normal değil. Ben normal olmadığını düşünüyorum. Çünkü karşımda kendi seksini normal gören, kadının seksini anormal gören, ama kendi seks yaptığı partneri de kadın olan bir erkek görüyorum. Ve o, bir kadınla seks yaparak kendisi ile çelişiyor. Erkek ile yapsa normal karşılardım.
Soran+1 yıltamam o normaldir ama dediğim gibi kandırılmıştır ve zeki değildir. ve ilerdede benimle evliyken başkası tarafından kandırılmama olasılığı yoktur bu yüzden kesinlikle istemem. dediğim gibi onu kandırmış bir pisligin salyalarının anısı olan gögüste bebegimi emzirtmek istemem.
- +1 yıl
Neden kandırılsın ki. Önce sevmişler, i sonra sevişmişler. Belki onlar için normaldi, bekarete önem vermeyen iki insandılar.
Soran+1 yılnesi anormal benim evlenecegim kızı seçmemin?
Soran+1 yılönem vermiyorlarsa benimde işim yok zaten. ben namusa önem vereni arıyorum.
- +1 yıl
Ama sen kadına meta olarak bakıyorsun. Hep senin menfaatine uyduğu müddetçe seçilen bir şey senin için. Seks istediğinde seks yapan bir fahişe, evlilik istediğinde seks yapmayan bir bakire. Bence sen eşliğin manasını bir daha sorgulamalısın. Bu iş birlik işidir. Hep benim istediğim olsun değildir.
- +1 yıl
Ama sen önem vermiyorsun. Erkeğin namusu yok diyorsun. Namusun kadına özgü olmasını ise kadının doğasında seks yapma isteğinin erkeğinki kadar olmaması ile ilişkilendiriyorsun. Bunun namus ile ilgisi yok ki. Sen de başka kadınla seks yapıyorsun.
Soran+1 yılevet menfatime göre davranıyorum. ama aslada saklamıyorum. evlilik birliktir evet ama ben bakire olmayan bir kadınla asla mutlu olamam. benim kalbim kabul etsede beynim kabul etmez ve boşanırız sonunda. ve mutlu olamayız.
- +1 yıl
Bana şunu açıklayabilmelisin:
Kadının yaptığı kötü bir şeyse sen neden yapıyorsun. Bence hala egonun buna tahammül edemediğini kendine itiraf etmedin. - +1 yıl
İşte bakire olmayan kız kötü şeyler yapmış olarak kodlamış zihnin. Yani seksiyi bir şey değil, onun seks yaptığı erkek ona kötü bir şeyler yapmış diye düşünüyor zihnin. Sen de erkeksin, sen de kadınla seks yapıyorsun. O zaman sen de o kadına kötü bir şeyler yapıyorsun. Ama kendi yaptığını normal görüyorsun, ihtiyacım diyorsun. İhtiyaçsa o erkeğin de ihtiyacı. Yok yanlışsa sen de yanlışsın.
Soran+1 yılkabul edelim ki erkekle kadının namus kavramları çok farklı. bunu ankette ne kadar çok kızın evet dedigini ve bakire olmayan kızların hayır dediğini görerek anlayabiliriz. eğer bunu bir kız sorsaydı ve ben bakire değilim bakir erkek istiyorum deseydi yüzde 90 hayır almassa bende bu bölümü bitiremeyim. o kadarda büyük konuşuyorum. namus bir kavramdır ve toplum tarafından algılanan genel kurallardır.
- +1 yıl
Bu son söylediğiniz, bizim toplumumuzun ataerkilliğinin bir sonucudur. Kabullerin doğruluğunun değil.
Soran+1 yılben evlenecegim kıza elimi sürmem. o erkeklerle beni karıştırmayın. ben evlenmeyecegim ve sevmedigim kızlarla seks yaptım. yani dedigin dogru. o erkekler kötüük yapıyor ama ben değil.
Soran+1 yılsonuçta bende bu toplumda yaşıyorum bu sonuçlara göre yaşamamın neresi anormal?
- +1 yıl
Kötülük birini kandırmak yarı yolda bırakmak değil burada. O ayrı bir mesele. Ben seks eyleminin kendisinden bahsediyorum. Şartlarından zamanından kimle olduğundan aşklı aşksızolduğundan değil. O eylemin kendisi kötü bir şey diyorsun çünkü karın yapamsın istiyorsun. ma aynı eylemi sen de (herhangi bir kadın da olsa) onunla yapıyorsun, eylem gerçekleşiyor. Demek ki bu eylem ihtiyaç, ya da normal bir şey işte. O erkeğin de yaptığı normal. Hata aşkla olanı diğerinden çok daha normal, en azından manalı.
- +1 yıl
Toplumun kuralları senin menfaatini besliyor ve kabul ediyorsun. Bizse şu an seni menfaatlerini sorguluyoruz. O hak değil ego diyoruz. Bakire kız isteyebilirsin, değilse evlenmiyorum kardeşimde diyebilirsin sana kim mani olabilir, ya da bakire olmayan bir hanımla seni kim evlendirebilir, kimse. Mesele bu değil. Sen diyorsun ki benim hakkım olan bu. Ben de diyorum ki bunu neye dayandırıyorsun. Anatomik farklılık bu haklılığa dayanak olamaz. İsteğim diyebilirsin. Hakkım diyebilmen için bunu ispatlaman gerekir.
Soran+1 yılbu sizin için normal. genele vuramassınız bunu. bu bir teori bile değil ama siz kanun gibi açıklamıssınız. çoğu türk erkeğine göre bırakın normali yüzüne bakılmayacak insanlar.
- +1 yıl
Aksi durumda bana haksızlık edildi diyebilmen gerekir. Sen ona ne sunuyorsun ki bakire olmayan hanım sana haksızlık ediyor?
- +1 yıl
Birçok Türk erkeği öyle bakıyor, baksın. Bu onların nazarımdaki empati yapamayan erkek modeli algılarını değiştirmeyecek.
Soran+1 yılsen bana egonun olmadıgını kanıtlayabilrimisin?
Soran+1 yılister ego de ister başka birşey asla bir kızın ilerde bebegini besleyecegi gögüslerini başkasına emzirmesine gerek yok.
- +1 yıl
Ego hepimizde var. Bazısı onu yener. Bazısı yenemez işte. Ben yenmediğni düşünüyorum, onun gücünü söylediğin cümlelerle bastırmaya çalıştığını görüyorum.
Son soruma yanıt vermedin...
Soran+1 yılne sormuştunuz inanın bir sürü kişiye cevap veriyorum
- +1 yıl
Hakkım diyebilmen için bunu ispatlaman gerekir. Aksi durumda "bu kadın bakire değil, bana haksızlık edildi" diyebilmen gerekir. Sen ona ne sunuyorsun ki bakire olmayan hanım sana haksızlık ediyor?
Soran+1 yılben ona doğruyu söylüyorum. bana bakire değilim derse ben istemiyorum diyorum en doğal hakkım bunu istememek. yani ona haksızlık yapmıyorum. onu kullanmıyorum. onu kandırmıyorum bakire değilsen seninle evlenecegim gel iki tur atalım diye kandırmıyorum. ondan faydalanmıyorum. direk doğruyu söylüyorum.
Soran+1 yılben ona doğruluğu sunuyorum.
- +1 yıl
Yalan söylüyorsun demedim ki. Kandırmıyorsun da, aldatmıyorsun da. Bunla zaten olması gereken şeylerdir, senin ona lütfun değildir.
Sen diyorsun ya bu benim hakkım. Nasıl hakkın, onu hak edecek ne yaptın.
? - +1 yıl
Doğruluk olması gerkeen şey, sürecin bir unsauru sadece. Ben sana dürüstüm, öyleyse sen de bakire olmak zorundasın diyorsun sen. Sence bu mantıklı mı? Sen ne fedakarlık ettin?
Soran+1 yıldaha öyle biri yok. olursa yaparım. peki o beni hakedecek ne yaptı? bağdaştıramadım sorunuzu. yani o senin için bakire kaldı ve borçlu kaldın gibi mi birşey demek istediniz?
Soran+1 yılbakire kalmasıda olması gereken birşey. fedakarlık değil.
- +1 yıl
Kadının en özel değerini sözünle satın aldığını iddia ediyorsun. Bu kadar değer farkı biçiyorsun. Kadını senden aşağıda görüyorsun.
- +1 yıl
İşte burada sen egona yeniliyorsun. Senin kibrin var, farkında mısın?
Soran+1 yılolsun ama ben memnunum bundan. kendimi aşağılamayı mı tercih edeyim?
Soran+1 yılve bu kibir değil bir istek. nasıl çirkin olan biride güzel biriyle evlenmek isterse buda öyle bir istek.
- +1 yıl
Bakire kalmasına olması gereken gözü ile bakabilmen için senin de aynı koşulu taşıyabilmen gerekir, ederi ederine. Senin doğruluğun bu ederi karşılayan bir şey değil, o çok sınırlı bir şey zaten. Senin başka bir değer sunman gerekiyor ona karşılık, o nerededir?
- +1 yıl
Bakire kızı hak ediyorum diyorsunuz ya. Nenizle hak ediyorsunuz onu soruyorum.
Soran+1 yılederim onu aldatmamak olabilir, çok yakışıklı ve sevimliyim o olabilir. kariyerim on numara o olabilir. karakterim düzgün oda olabilir. kibir dersin siz yine bunlara. ama gerçek olabilme ihtimalinde hiç durmassınız.
- +1 yıl
Bunların aynısı kızda da var. Kariyerin fiziğin gayet güzel olabilir, buna inanırım da. Ama bekaretin eder olan şey başka, sendeki o eder nedir? Neden hala göstermiyorsun?
- +1 yıl
Hala kibir görüyorum. Olması gerkeen şeylerle değerli bir şeyi kazanmaya çalışan birine ait. Hile yapıyor.
- +1 yıl
Bu arada seviyeni koruduğun için gerçekten teşekkür ederim. Ne sorsam yanıtlıyorsun, katılıyorum ya da katılmıyorum ama sohbet ediyoruz çok güzel. Başkası olsa bu kadar devam etmezdi sohbet.
Soran+1 yılsen haketme konusu diyorsunda olay haketme konusu değil. istek konusu. sen çirkinsin diyelim ve çirkinim diye çirkin birisiyle evlenirmisin?
Soran+1 yılbunun cevabını ver ilk önce.
Soran+1 yılönemli değil her düşünceye saygım var sadece fikir almak için sordum
- +1 yıl
Hak etme konusudur. Çünkü bu benim en doğal hakkım dedin. Nereden hakkın bunu ispatla bana. Deki bu bu var, o da böyle olmalı. Tartınca böyle geliyor de.
Bunda benim iradem yoktur. Çirkin olmakta.
Ve başkasına göre çirkin olan bana göre güzel olabilir.
Soran+1 yıltamam haketme konusu diyelim. şuanda sevgilim bakire ve ben ona diyorum ki bakir değilim. oda önemli değil diyor. bende diyorumki seni haketmiyorum evlenmeyecegim ne kadar saçma değil mi? haketme değil istek konusudur evlenmek.
Haketme konusu mantık evliligidir. Sizin mantık evliligini değil aşk evliligini savundugunuz düşüncesindeyim.
Ama bunun terside normal. Onada sözüm yok. İllakide bakire olmayan kızla evlenecegim diyen erkekde olur ben saygı duyarım ama ben yapmam.
Mesela bir soruda karşılaşmıştım. Tecrübeli erkek mi yoksa tercrübesiz erkek mi? diye. soruda inanın yüzde 80ninden fazlası tecrübeli erkek yazmıştı. neden? çünkü kadında erkekde serseriligi seviyor. değişik yargıları var kadınların. bende anlamakta zorluk çekiyorum.
şu örnekte doğru olabilir mesela.
bir kadın var ve illakide bakir erkek istiyorum bakir olmayanı istemiyorum diyor. bunada hakveriyorum normal bir istek.
bir insan hakettigi için mi evlenir sevdiği için mi?- +1 yıl
İşte sevdiği için evlenir bence de. Ama sen dedin kardeş, bu benim en doğal hakkım dedin. Ama ısrarla sormama rağmen, o sorduğum ederi göstermedin. Yoksa yok mu? Vasa göstermelisin. Yoksa cesurca "yok hak edecek bir şey yok ama ben tahammül edemediğim için yine öyle istiyorum" demelisin.
Soran+1 yılhakkım olan kız değil istegim.
Soran+1 yılbunu demek istemiştim en başından beri.
- +1 yıl
Ama o zaman bu benim en doğal hakkım demedin mi?
Soran+1 yılevet bu benim en doğal hakkım bakir biriyle evlenme istegim :)
Soran+1 yılen iyi cevap seçeyim o kadar konuştuk :D
- +1 yıl
İstemek farklı bir şey hak etmek farklı bir şey bunu sen de kabul etmişsin zaten:)) çünkü o ederin olmadığını sen de söyledin. bakir olmayan bir erkeğin, bakire bir kızı hak edecek bir ederi gösteremediğini, olsa olsa isteyebileceğini, bunun onun kendisinin itiraf ettiğini görmüş olduk.
teşekkürler sohbetin için:))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evlenirim tamam sorun yok da zamaninda her halti yiyip sonra evlenecegim kadin bakire olsun diyen erkekle imkansiz. Bu karakterde biriyle arkadas bile olmam ben.
70 Yorumla
+1 yılAslında o da öyle olsun isterim ama anlamam pek mümkün değil. Umarım öyle olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılumarım kalbindeki gibi biriyle evlenirsin.
+1 yılBende bakire değilim derdim sanırım. O kabul ederse o zaman olur.
21 Yorumla
Soran+1 yılgüzel fikir
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkegin dogasi mi? Ben de doktorum ve bir doktor olarak kizlarda da libidove dürtüler oldugunu biliyorsunuzdur eminim. Toplumun erkeklere verdigi rahatligi erkek adam yapar diyerek sıgınamazsınız bu bayan dürtülerine hakim olabiliyorsa bir erkek de olabilir
84 Yorumla
Soran+1 yılolamaz demiyorum ama doğası bu. benim gibi soru soran bakir olmayan erkek yok denecek kadar az neden? çünkü önemli değil.
Cevap sahibi+1 yılbenim meslektaşlarım olan erkeklerin hemen hepsi bakir bence siz bulyndugunuz cevreyi sorgulamalisiniz
Soran+1 yılizmir.
Soran+1 yılve genelde tıpçılar çirkin oluyor. ondan olabilir
Tipone o kadar çok güveniyorsun bslli. At fotoğrafını görelim.
19 Yorumla
Soran+1 yılgizliyi açarsan sadece profilimi gösterebilirim. profilde var zaten.
Soran+1 yılmalesef. sadece kısa bir selam yazarım o kadar. sarkan bir tip degilim.
Soran+1 yılmesaj kısmın kapalı
Soran+1 yılprofilden hesap ayarlarına gir orda gizlilik ayarlarındaki ikinci butona tıkla
Soran+1 yılyapamadın galiba :D
Aşık olduktan sonra iki taraf içinde bir önem teşkil etmez
21 Yorumla
Soran+1 yılevet belki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende onun ilkiysem oda benim ilkim olmalı derim ben :-)
41 Yorumla
Soran+1 yılnormal düşünce
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu yatılan bayanlar bu değersizliklerini bile bile mi yatıyorlar?
24 Yorumla
Soran+1 yılben yattıgım kızlara seni seviyorum demedim ki. fuckbuddy gibi
Cevap sahibi+1 yılbakire biri ile yatmadınız mı?
Soran+1 yılyok hayır
Cevap sahibi+1 yıleleştirme amaçlı sormuyorum.
erkek yattığı halde neden bakire- temiz kızla evlenmek ister, nedir mantığı?
Sana şu sözle cevap veriyorum: Eğitim cehaleti alır, eşeklik baki kalır.
89 Yorumla
Soran+1 yılsenin bakire olmadıgını hatırlıyorum bazı sorularda. sorum size değil.
Soran+1 yılben bebegimi emziren kadının gögüslerinin temiz olmasını isterim.
Soran+1 yılpenisimle bebegimin ne alakası var? ben temiz bir anne istiyorum. anneler temiz olmalı.
Soran+1 yılmüslüman değilim teşekkürler.
Soran+1 yılsize de iyi akşamlar ama neden ki?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakir olan erkek var mi kuzum? Hiic sanmiyorum canim. Siz bakire istersiniz ama vi sozum var erkegin o.. kancin o.. sundan daha beterdir.
37 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söze ne hacet. ama kimsenin günahına girmedim erkegin oro. spusu oldugumu düşünmüyorum.
Cevap sahibi+1 yılBunu kiz arkadasin bilir. kisi kendini hic bir zaman tam bilemez.
Soran+1 yıldoğru. ama şuana kadar hiç bakirmisin diye soran bakire kız arkadaşım olmadı. ama ben soruyorum dolaylı yoldan
Cevap sahibi+1 yılBn sordum sevgilime. Eylukde dugunum vr. Ve oda bakir değil gercktn ilk duydumda yanina yklsmadim. Icimde bir ates oldu sinir hsyal kirikli sevdin kisiye bunu yakistiramiyosun. Tm kndini o yola dusurmuslerle birlikte olsanzda bakire olan bze bu agir glio
Soran+1 yıltabiki ağır gelecek ama bakir olan erkek yok inan. var ama onlarda utangaclıgından. benim kuzenimi babası götürmüş geneleve düşün... o kadarda değiliz
Cevap sahibi+1 yılAynen utangaclar oyle. of ya hatirladim yine ve yine dusundukce kiskanclik duyuyor insan bunlari bil ona gore soyle. o zmnda ben yoktum beni ilgilendirmeyen birsey ama sevdigin kisiyi baska kadinlarla oldunu dusunmek kiskanclik hatta daha garip bir duyguya itiyor. Sevgilimi bunu duydumda defalarca tokatladimi hatta yumruk tekme attmi hayal ettim. snr boyle bsy
Soran+1 yıldoğrudur. ama elimizden birşey gelmez. giden gitmiş.
+1 yılKız icin farketmez. yeterki guven versin erkek bide gecmisini durtr durup anlatmasn
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla adamsa önceden söyler ben değilim diye olmayıp bakirim diyebilir Benim bakire olup olmadığımı sorgulamasin soğuyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence fark etmez ama zampara olmamalı onların işi belli olmaz, başkasının ahını alanla evlenmek istemem.
12 Yorumla
Soran+1 yılyok kesinlikle ahını almadım. hiçbiriyle sevgili olmadık. sadece fuckbuddy olayı. hiçbirine seni seviyorum seni alacagım gibi kelimeler kullanmadım. yani en ufak bir vicdani rahatsızlıgım yok o yönden
Cevap sahibi+1 yılo zaman sıkıntı yokkı , bunlar olagan seyler ,
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir buyuk konusmayayim ama olmaz. herkes dengine gore kardesim. a
32 Yorumla
Soran+1 yılo zaman adriana limayı bulun bana. bu tip ve kariyerle benim dengim o kardeşim.
Cevap sahibi+1 yılAhahaha tabi bul. d
+1 yılHayır. Başkasının dokunduğu tene dokunmam ben.
31 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum
+1 yılİçim rahat etmez açıkçası orası kesin..
212 Yorumla
Soran+1 yılorayı biliyorum. ama hiçbiriyle sevgi anlamında en ufak birşey olmadı ve hiçbirini kandırmadım. seninle ömürlük düşünüyorum seni seviyorum diye kelimeler kullanmadım. fuckbuddy olayı gibi. yani kimsenin günahını almadım. ondan dolayı kandıranlara göre daha iyi oldugumu düşünüyorum.
- +1 yıl
Onlardan daha iyisin ama sadece...
Soran+1 yılama kötüde oldugumu düşünmüyorum. benim tipimde biri olsa emin ol bakir kalamazdı.
- +1 yıl
Ne alaka? Başka bir erkek bakir kalabiliyorsa, sende kalabilirdin. Bence irade meselesi bu
Soran+1 yılirade değil. hangi erkek şurdan dönebilir mesela. ilk bakirligimi 20 yasımda kaybettim 21im şuan. kız bizim eve geldi. imam hatip lisesi mezunu ilahiyat okuyor. kitap vermek için eğildim arkamı döndügümde soyunmus yataga girmişti. gel uykum var uyuyalım demişti. buradan hiçbir erkek dönemez
- +1 yıl
Bahane uydurmayın lütfen ya. Beni ilgilendirmez gerçi. Birlikte olucağın kıza söylersin..
Soran+1 yılbahane değil gerçek.
- +1 yıl
Bilmiyorum abi ya. Ben kendime hakim oluyorsam, eşimde olsun isterim. O kadar..
Soran+1 yılevet bakirseniz normal. ama ben kesinlikle evlenmem bakire olmayan kadınla. dul kadın bile daha mantıklı bana göre.
- +1 yıl
Ama siz kendinizi böyle kabullenebilmişseniz karşınızdakinide kabulleniyor olmanız gerekir. Ama yinede herkesin kendi kararı sonuçta. Hayırlısı..
Soran+1 yılmesela siz çirkinsiniz diyelim. siz gönlünüze güzel gelen biriyle evlenmek istemezmisiniz? yoksa ben çirkinim ve çirkin mi olsun dersiniz?
- +1 yıl
Tabiki herşey gönül gözüyle olmalı. Ben size zaten böyle birşey isteyemezsiniz demedim ama sizin gibi olan birinide kabullenebilirsiniz dedim çünkü onu en iyi siz anlarsınız. Ama herşeyde rağmen en önemlisi siz ve karşınızdaki insanın birbirinizi kabullenmiş olmanız, gerisi önemli değil.
Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. demekki sitede bakir hatun yok :)
12 Yorumla
Soran+1 yılbakire var hacı :D
Hayır evlnmek istemem o konuda kesinlikle esit olunmali kusura bakma ama sende zamanında kasar ama sonradan akli basina gelmis bir kzla evlenmelisin bncee
215 Yorumla
Soran+1 yılneden? böyle diyenlerin şunuda düşünmesi gerekiyor madem herşey eşit benim adriana limayla evlenmem gerekiyor. hem maddi hem tip olarak. ee? sonuçta bazı şeyleri düşünmeden yazıyorsunuz... genelde sizin gibilerde bakire olmuyor.
- +1 yıl
Oyleyim ki bu seni ilgilendirmez hayir yakışıklı olman coook guzel bir bayanla evlenmeni gerektirmez bakirligin esit olmasi gerek çünki özel bir sey kusrw bkma ama sen sordun bn oyledim kizlarin hepsini elden gecirip sonrada tertemiz bir kizla evlenmek haksızlık sen soru sorduysan bnde cevapladiysam saygi duymalisin senide becermislerdir diyorsun acik acik nerden biliyrsun acba? benim aile yapim bu değil Üzgünüm
Soran+1 yılneden işine gelen eşit ve işine gelmeyen eşit değil?
tertemiz bir kızla evlmem nesi haksızlık? Ben onu dövmeyecegim görmeyecegim. evlenecegim. kullanmayacagım.
genele vurdum. böyle aile yapısı derken?- +1 yıl
Bna senbozuksun kullanmslar seni gbi birsey ima ettin bnde karsilik verdim ya bu benim fikrim bnce ikitarafda bunu ilk kez yaşadığı zaman cok degisk özel ve güzel olur :) bakire olup bozuk erkeklerle evlenmek isteyen de var bilmiyorum ya bazilari hak ister esitlik ister bazilari icin başka şeyler degerlidir :)
Soran+1 yılbenim için hak ve eşitlik kadının bakire olmasıdır. bu benim düşüncem
Soran+1 yılçünkü bebegini temiz gögüsleriyle beslemesi lazım.
Soran+1 yılhakkın değil demedim. ama benimde hakkım çünkü isteklerim bunlar. insan herşeyi isteyebilir sonuçta senin çirkin oldugunu varsayalım çirkin biriyle evlenmek istermisin? hayır. senin hakkın diye birşey yok. senin isteklerin var. bunu anlaman gerekir.
Soran+1 yılöpmek istersin ama öpersinde. bende evlenmek istiyorum evlenirimde. olay bu kadar basit.
Soran+1 yılyorumlarıma bakarsan gayet sakince karşılıyorum. yani herkes farklı düşünebilir. ama bana sen bunu haketmiyorsun illakide evlenme diyene saygılı değilim mesela yorumlarda. ama kendilerine göre düşüncelerini söyleyenlere en ufak bir sözüm yok.
Soran+1 yılevet öyle. ama evlenmelisin diyerek birazcık kızdırdın beni :) sonuçta kimse zorunlu değil ki istemedigi biriyle evlenmek
muzo bıkmadın şu konudan bir ya
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D:D
bos iş artk bakir diye bisey kalmadı türkiyede herkez patlak.
10 Yorumlaevet
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür cevap iiçin
Doktorsan bana özelden yazsana. Konuşalım.
02 Yorumla
Soran+1 yılneden ki
Asla evlenmem
11 Yorumla
Soran+1 yılneden pekii
tabii neden olmasın
11 Yorumla
Soran+1 yılgüzel bir kız dedi bunu sevindim
+1 yılhala aynı soru mu soruluyor ya
21 Yorumla
Soran+1 yılne soralım bir öneri ver
Evlenirim
15 Yorumla
Soran+1 yılbegenmeyen bir kız bakire değil :D
Soran+1 yılbaşkalarının cevabına yorum atmayın. burdan sarkıyorlar sinir oluyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yıltek iliskisi eliyle olmali biz onu bile yapmiyoken az kendilerine sahip ciksinlar
25 Yorumla
Soran+1 yılböyle düşünenle işim olmaz zaten
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi esim adriana lima olmaliydi diyen kendini begenmis insanlarla asla isim olmaz merak etme
Soran+1 yıldengim o. ama öyle istiyorum demiyorum. işin olmazsa çirkinsindir.
Cevap sahibi+1 yılzihniyetine sicim.
Soran+1 yılsenin ne bozuk bir ağzın var. senin gibi biriyle kimse evlenmez.
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlilik seks mi
11 Yorumla
Soran+1 yılevlilik
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bakirim ve bakire kız isterim aynı şeyi kızın istemesi de normal bence
22 Yorumla
Soran+1 yılkardeş tipsizlikten veya utangaçlıktan bakir kalıyor çoğu erkek. acı ama gerçek.
Cevap sahibi+1 yıliyide bakir olmak kötü bir şey mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk kızlarının cogu oro. spu maalesef bakire olanlar cok az. En namuslusu kürt kızlarıdır.
01 Yorumla
Soran+1 yılçok kürt kızıylada beraber oldum. ırka bakmıyor
+1 yılEvlenirim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnerden anlıcam olup olmadığını
12 Yorumla
Soran+1 yılben söylerim. ama söylemeyende yoktur erkeklerde. çünkü önemli diye bakmıyorlar
Soran+1 yılhatta çoğu övünür
+1 yılEvet
10 Yorumla
+1 yılhayır..
16 Yorumla
Soran+1 yılbakirmisiniz?
Soran+1 yılolsanız bile öyle bir fotograf koyan bir kızla evlenmem zaten :)
- +1 yıl
ay canım nedeen. nolur benimle evlen. şu önyargılarınızın...
Soran+1 yılönyargı değil. en doğal isteğim. başkasının dokundugu kızı istemiyorum olay bu kadar basit.
- +1 yıl
bunu istemen normal. benim nişanlımda öyle ve bende öyleyim. evliliğmizi bekliyoruz. önyargı derken fotografıma yaptıgın yorumdan bahsettim. herneyse iyi geceler arkadaşım.
Soran+1 yılbence kaldır cok abaza mesaj atar. öyle biri oldugunuzu düşünmemiştim
hak eden hak edene.
22 Yorumla
Soran+1 yılöyleyse ben adriana limayı hakediyorum bu tip ve karakterle. bul getir bana.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar