Bakırlik sızın için ne kadar önemli
Evlenirim
Evlenmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Meralllllalal sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
hayır evlenmem sebeplerimde aşağıda yazıyor bunlar benim fikirlerim duygularım ve düşüncelerim
1-ben birinin partnerlerinden biri olmak istemiyorum ilk ve tek olmak istiyorum.
2-benim ahlak anlayışıma uymuyor.
3-bana özel bir şeyi kalmamış oluyor benim görüp dokunduğum ne varsa daha önce başkası da aynılarını belki daha beterlerini yapmış.
4-benim için aşkın özünde sahiplenme var ama kalkıp daha önce başkasının olmuş birini sahiplenemem
5-daha benim yaşım kaç başım kaç ki benim birlikte olacağım insanın kaç olsun daha bu kadar genç yaşta böyle işler yapan birine herşeyi bırak karar verme yeteneği, nefis kontrolü, irade gibi konularda da güvenmiyorum, fevri karar veren, anlık yaşayan, bu tarz şeyleri özel görmeyen, lay lay lom biri olduğunu düşünürüm.
6-başkasını öpüp bilem ne yaptığı ağızla ne beni ne çocuklarımı öpmesini isterim, ya da kim bilir kimlerin ne yaptığı göğüslere ne kendi ağzımı ne de çocuklarımın ağzını sürmesini isterim ve kesinlikle başkalarının cinsel organının değdiği bir yere ne kendi organımı ne de elimi ağzımı değdirmek isterim alınan alınsın ama bu bende tiksinti yaratıyor.
7-anlamıyacak ne var bunlarda sevdiğim insan sadece benim olsun olmuş olsun istiyorum kim bilir kimle ne halt etmiş birini istemiyorum yahu sen alacak olsan 2. 3. el araba mı alırsın (araba yakıştırması hoş değil ama temel aynı) fabrikadan yeni çıkmış olanını mı fiyat aynı olsa.
8-bu tarz şeyleri bol yaşayan biri bunu önemsizleştirmiştir diğer partnerlerinden ne farkın olacak ki istediğin kadar zevk ver et eyle senle aldığı kadarın yarısı kadar bile olmasa dahi başkasıyla da az bile olsa zevk aldı yine ne ben onun için özelim ne de o benim için özel seksi anlamsız hale getirdi (zevksiz demedim anlamsız dedim)
9-yahu ben huylu adamım biriyle tokalaşırken bile acaba nereye dokundu bu herif diyorum içimden başkasıyla aynı bardaktan su içmeyi bile mümkün mertebe yapmıyorum (bunlar ilişkide oral falan yapmam anlamında değil genel anlamda titizliğim tutuyo bir de başka bir pislik erkek bedenin kim bilir ne yaptığı vücutla haşır neşir olmak istemiyorum).
@Casual5 yahu arkadaş herkesin seçimi kendineyse bende bunu seçiyorum kim napıyosa yapsın bana ne ama kendim birlikte olacağım insan için seçme hakkım varsa ki herkesin vardır bende bunları yapmamış birinden yana kullanıyorum tercih hakkımı sen yapmış istiyosan veya dert etmiyosan bu da senin tercihin benle alakası yok ama kalkıpta tanımadığın birine hasta demek hakkın değil.
Evet ben yaşadım oda yaşamış olabilir eşitlik den yanayım. Düğün yaparken ve ev eşyalarını alırken aynı eşitliği beklerim bana altın tak düğünü sen yap ev eşyalarını sen al diyen kadınla olmaz madem cinsellik konusunda eşitiz yapılan tüm masrafların yarısını eşit bir şekilde ödeyelim
Önemli olan anlaşabilmek. Allah korkusu, Sevgi, saygı, güven, sâdakat. Bunlar olduğu sürece başka bir şeyin önemi yok. Dış güzellik deseniz kilo deseniz değişen bir şey bunlara fazla takılmamak lazım. Herkesin görüşü düşüncesi farklıdır tabiki. Her insan aynı değildir.
Bakire bir kadın ariyorsa bir erkek kendisi de bakir olmalı. Ama her şey bakirelik değil ki olabilir belki kişi evlendi ayrıldı bakireliği yok veya bir ilişki yaşadı bakireliği yok eğer bunlara çok önem veriyorsan kendine de bakıp ona gore davranmalısın.
yeter ki beyni bakire olsun yüreği bakire olsun ruhu bakire olsun
bakire arayan erkek bence kendine olan güven eksikliğinden kaynaklanıyordur, baktım yorumlara evet haklıyım
Ben erkek erkeğe birlikte oldum. Sen 30 geçmiş kadın olmalısın. 30 sonra kizlar bozula patlar. YirtilmaZ zar kalınlaşır.
Hiç sorun değil benim nişanlım benden önce yüzlerce kişi ile birlikte olmuş gayet normal bir durum bu 2 ay sonra düğünümüz var
Aslanım
Ben bakirim bakire isterim kusura bakmasin kimse bakire olmayan erkek bakire arayamaz
Bakirenin neden bakire olmadigi önemli sadece çok sevip verdiyse evlenmem
evlenirim... evlenmem diyenle arkadaşlık da yapmam.
Yani demi
Aslaevlenmem sizsizolunasla evlenmeyin erkekler bakire kiz bulun aklinizi toplayin
Geçmişi şu ya da bu sebepten kirli olabilir ki; benim de geçmişim kirli. Önemli olan geleceği kirletmemek...
Hatasından pişman olduysa karsılıklı seversek neden olmasın
istemem de arıtk ortalık çakma bakire kaynıyor ya da diktiren. O yüzden bahtımıza ne çıkarsa artık
Daha önce evlendim, yine olsa fark etmez benim için.
bakire olmayan mı kalmış bu devirde , herkes bozulmuş
Evet
Tabikide noooo
Bakire ile evlenmemm
Evlenirim
Evettttt