13, 14 yaşlarında bakirelik kavramını bile bilmeden internette görüp mastürbasyon yaptım ancak bakireliğim gitti. Parmaklarımı ve bir kalem kullandım. Sonrasında da kendimi tatmin ettim bu yaşa kadar. Şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı. Bir erkekle ilişki yaşamadım oturup çay bile içmedim. Böyle birini kabul eder misiniz? Bunu evleneceğim kişiye nasıl açıklayacağım. Yemin edebilirim kimseyle bir şey yaşamadığıma ama bunu nasıl anlatırım ne kadar inanırlar bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yemin edip kendini inandırmaya çalışmamalısın. Her insan hata veya cahillikle bir şeyler yapabilir. Bir çok erkek ve kız da bunu yapıyor. Bakireliği yerinde olup tüm her yeri ile sevişenlerde var. Sen söylersin karşındakinin sana olan güvenine kalır her şey eğer inanmıyor ve sorguluyorsa zaten o kişiyle de bir ilişki yaşama derim.
05 Yorumla
Soran+1 yılÇevremiz muhafazakar olduğu için öğrenilirse hayatım tehlikeye girebilir o yüzden korkuyorum
Soran+1 yılİnanmazlar diye
Soran+1 yılBilemiyorum işte kimin nasıl biri olduğu belli olmuyor.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenir, saçmalamayın. Kadın istediği zaman sks yapar, erkekte. Sadece kabul edilebilme meselesi var. Evlenen bir çok kadın, belki farklı deneyimler yaşadıktan sonra evleniyor. Özellikle Z kuşağında çok fazla olduğunu düşünüyorum. Çünkü ilişkiler artık açık, sevgili olunca önceden az çok çevreden sakınılırdı, kim ne der, nasıl evlenmeden dolaşılır falan. Bence deneyim yaşayın, tecrübe kazanın sonra beğendiğiniz bir erkek ile devam edip evlenin.
05 Yorumla
Soran+1 yılMuhafazakar bir çevrem ve ailem var çok mümkün değil dediğiniz. Gelecekten de o yüzden korkuyorum duyurursa inanmazlar
Cevap sahibi+1 yılBenimde çevremde böyleydi, açıkçası üniversiteye bile kayıt yaparken sürekli belli çevrelerde kaldım. Sonuç büyük bir gerileme oldu. Askerden sonra değiştim. Siz daha gençsiniz, üniversiteye gidince evleneceğiniz bir adam bulursunuz, direkt nikah düğün yapıp mutlu olursunuz. Belki cinsel deneyim çok uçuk sizin için şuanlık. En güzel metot kendi kendinize tatmin olmak, erken evlenmeye bakın hem sizin için güzel olur hemde yaşamınız düzene girer.
Soran+1 yıl24 yaşındayım ben küçük değilim o kadar da. Çevre işte her şeyi mahveden. Umarım dediğiniz gibi olur
Soran+1 yılÜniversite de aynı çevreye maruz kaldığım için kimseyle görüşmedim
Cevap sahibi+1 yılTecrübe edinmişsiniz, ben 20 zannettim. Çevrenize bakıp kadar vermeyin bu yaşlarda yoksa acayip pişman oluyorsunuz, bazı şeyler ters anlaşılır. Diskoya, bar veya gece mekanları gidin diyemem tabi, öyle iyi yerlerde değil zaten. Bir sevgiliniz olursa, çok güzel olur tabi. Hem yükünüzü paylaşacak bir kişi olur. Tek kalmak ayrı bir yıpratma çevreye ek olarak. Spor salonuna yazılın, kulüplere yazılın, dans kulübü veya tiyatro kulübü vs. Bir çok insan için hem yeni bir alan hemde tanışma fırsatı hemde çevreden az da olsa uzaklaşıyorsunuz.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBilinçsizce yapmışsın ama nasıl yapabildin yapabildin canın acımadı mi keşke az şeylerle yetinebilseydin. Doktoruna danış bence. yinede gitmiş. Umarım trol değilsindir. Diktiredebilirsin ama gerek Yok. Biriyle yaşamadığın için diktirebilirsin diyorum yoksa öyle kalsın.
03 Yorumla
Soran+1 yılDoktora gitmedim hiç çekindim. Sonra bu yaşıma kadar kendimi tatmin ettim dokunarak nasıl olsa gitti diye ama kimseyle olmadım. İşte gelecek korkutuyor o yüzden bunu nasıl anlatabilirim veya bana inanmazlarsa duyurursa diye
Cevap sahibi+1 yılCinsel terapi ve iyi bir kadın doktoruna gitmelisin bir baktır belki tam bozulmamistir.
Cevap sahibi+1 yılİlişkiye girmiş olsan daha rahat anlatırsın valla. İnansa bile güler insan yani o yaşta ne bu istek diye bu yüzden belli etmemek lazım. Yani yaptığını bilmemesi lazım da neyse olan olmuş geçmiş olsun umarım inanır dediğim gibi uzmana danis artık olan olmus
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
28Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sen bir erkege ait degilsin sen kendini bir erkege de saklamıyorsun sen kadınsın bir erkek için kendin için varsın... bunu böyle bil böyle davran
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Ben böyle biriyle evlenirim ama benim de bir şartım var bana gerçekten tüm olanı kendisi anlatmalı, eğer başkasından duyarsan bırakırım evlenmem
05 Yorumla
Soran+1 yılTüm olan yazdığım kadar zaten
Soran+1 yılHayır çevrem muhafazakar zaten.
Bir kalem ve bir parmak bekareti kaybettirmez. Daha başka bir şey kullanmadıysan ilişkide yine bozulacaksın. O yüzden fazla kasma kendini.
00 YorumlaBir kalemle kaldıysa daha yırtılması zar vardır, aleti büyük biri girerse kanama olabilir, şansın açık olsun
00 Yorumla
+1 yılBir çoğumuzun dediği gibi kucaktan kucağa hoplayan birisi değilse kazara ya da istemeyerek olduysa hiç sorun değil huyu güzelse de evlenilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBakir olmayan birisi zaten bu yönle reddedemez kadını ama benim gibileri yani bakir olanlar evlenmez.
00 Yorumla
+1 yılSenin ki biraz zor bi durum karşında ki inansa da hep içinde bi süper kalır
03 Yorumla
Soran+1 yılBeni zorlayan da kardeşim daha
Soran+1 yıl*çocuk idim
- +1 yıl
Nasıl yanı anlatmak isterden yazabilirsin istek atarak
Gizli Üye(25-29)+1 yılO özel anı ilk kez bi kalemle yaşamış olmak nasıl bi duygu
34 Yorumla- +1 yıl
Sesli güldüm
Soran+1 yılÇocuk yaşta biri için sadece korkutucu çünkü bilmiyordum bir şey
Cevap sahibi+1 yılKorkutucuysa yapmasaydın Kalemin tecavüz edecek hali mi vardı sanki sana
Cevap sahibi+1 yılHoş ben hikayeyi de yemedim de neyse
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekler içine hiç girilmemiş vajinayı tanırlar görünüş olarak anlarlar ve içine ilk girerken de bunu hisseder çoğu tecrübeli erkek
14 Yorumla
Soran+1 yılMuhtemelen muhafazakar biri ile evleneceğim genel görüşe göre kanaması gerek ilk gece. Benim korkum o aslında
Cevap sahibi+1 yılmuhafazakar erkekler takıntılıdır bekaret konusuna, mutlaka kanamasını beklerler, birazsabit fikirli olyorlar illa kanamalı, kanamazsa kız bakire değildir derler, aslında kızlık zarı çok çeşitleri var ve bazıları çok aşırı esnek olabiliyor ve ilişkiyle yırtılmayabiliyor, ayrıca kanamamasının sadece kızla alakası da yok, afedersin belki erkeğin penisi kısa ve kızlık zarını delemeyecek kadar da zar esnektir, kanama olmadı diye o kız bakire sayılmaz, elinden tutup muayeneye götürenler bile vardır. sen açıklasan kendim bozdum yanlışlıkla desen bile ikna olsa bile illaki bunu kafana kakar ilerde erkek. ilk ilişki zaten başlı başına kızlar için oldukça zor bir süreç, bir de böyle kanarmı kanamazmı gibi yersiz gerginliklerle daha da gerilir ilk ilişki daha da zorlaşır, benim şahsen çok zorlu geçmişti çok zorlanmıştım, kızlara bu konuda anlayış göstermeli erkekler, sonuçta sen güvenip anlaşıp hayat ortağın olarak kabul ediyorsan artık o kıza güvenip hayatını yaşarsın, kanadı kanamadı bu gibi şeylere takmazsın.
Soran+1 yılBenim de korkum o işte hem öncesinde anlatsam inanmayıp aileye gitse olay veya ilk gece kanamayınca olaylar olsa. Bu çocukken yanlışlıkla yaptığım bir şey daha bir erkeğin elini bile tutmadım bu konuda iftiraya uğramak istemiyorum veya rezil olmak. Diktirmeyi araştırıyorum ama o da çok pahalı elimde yok para. Başıma kakılmasını istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum aday yok henüz şükür
Cevap sahibi+1 yılhaklısın, rezil olmak çook kötü olur, yaşın reşit ise yani 18 i geçmişsen bence öncelikle gidip bekaret muayenesi ol net olarak öğren kızlık zarın bozulmuş mu bozulmamış mı ilk ilişkide kanar mı kanamaz mı bunları net olarak söyler doktor, sonuca göre sonra düşünürsün ne yapacağını, küçük yaşta yapmışsın belki de bozulmamıştır, kalem ve parmak sokmuşsun tamamen bozulmamışsa yine de kanama olur bence çünkü penis kalın oluyor zorluyor girerken.. bence ayrıca bir kızın bakire olup olmadığı ilk geceki hal ve hareketlerinden içine ilk girerkenki vücut tepkilerinden veya ilk kez penis gördüğünde verdiği tepkiden de anlaşılır, ve en önemlisi o kızın yaşantısı aile hayatı kültürü düşünce yapısı da o kızın gerçekten erkeklerle işi olmadığını gösterir, sen muhafazakar bir ailenin kızıysan seninle evlenen erkek bence şüphe etmez senin bekaretinden. ben erkek olsam böyle düşünürdüm
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Biriyle yatmadıktan sonra sıkıntı yok. Benim için bakiresindir.
00 YorumlaBişiy açıklamak zorunda değilsin. Beğenmiyorsa tekmeyi basarsın.
00 Yorumla
+1 yılEvlenir niye evlenmesin önceden yasamisligin olsa bile o kişi için kendinden sonrası önemli
00 Yorumla
+1 yılEvlendiğin zaman yine kan gelir açıklamana gerek yok parmak ve kalem bı penis kadar etkili değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBakirelik çok önemli değil bence sevgi güven sadakat çok daha önemli benim için
00 Yorumla
+1 yılGitmemiş tir o endişelenme. Unut bunu. Hayatına bak.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSamimiyet güven ve sevgi olunca inanır ve hiç yapmadığını da anlayabilir böyle birini kabul ederim
00 Yorumla
+1 yılkalem önemli bir alet ama bakireliğini bozmaya yetmez, jinekoloğa gidip muayene oldun mu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten dürüstse kazayla ya da tecavüz maduruysa evlenirim kucatktan kucağa gezen biriyse hsyır
00 Yorumla Hıyar mu soktun nasıl oldu bozuldu
23 Yorumla- +1 yıl
2.5 litrelik Coca-Cola şişesi sokmuş 😂😂
- +1 yıl
Tam itfaiye hortumu sokacakken aklı başına gelmiş
Evlenir niye evlenmesin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Seven erkek bekarete bakmaz.
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle düşünmüyorum ben ileride ben seni o halde kabul ettim diye başıma kakmasından veya aileme söylemekle tehdit edilmekten korkuyorum
- +1 yıl
O pis yüzünüzü evlendikten sonra gösteriyorsunuz zaten kadınlara.
Soran+1 yılNerden bilebilirim ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer samimiyetine ve dürüst olduğuna inanıyorsam kabul ederdim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Evlenir merak etme.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. seversem evlenirim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanama vs oldu mu sonrasında kontrole mi gittiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl13 mü daha neler
00 Yorumla
+1 yılGüzel masal
00 Yorumla
+1 yılsen bakiresin uzulme
00 Yorumla
+1 yılBen evlenmem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEVLENİLİR
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Tabiki bir alan olur
00 YorumlaYasi kac ki
00 Yorumla