Erkek arkadaşlar lütfen genel soruyorum ne olur yardımcı olabilir misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsellik konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen evlenirim sevdiğim kadının geçmişine bakmam ama genel konuşursam Bu sorunun cevabı, erkeğin bireysel tercihlerine ve inançlarına bağlıdır. Bazı erkekler, bakire olmayan bir kadınla evlenmek istemezken, bazıları bu konuda daha esnek olabilir. Kültürel ve dini faktörler de bu konuda önemli bir rol oynayabilir. Bazı kültürlerde ve dinlerde, bakirelik, evlilik için önemli bir kriter olarak görülür. Bu nedenle, bu kültürlerde ve dinlerde yetişen erkekler, bakire olmayan bir kadınla evlenmek istemeyebilir. Evlenme tercihleri kişiden kişiye büyük ölçüde değişebilir ve bu tercihler toplumdan topluma farklılık gösterebilir. Bir erkek bakire olmayan bir genç kadınla evlenip evlenmeyeceği, onun kişisel tercihlerine ve değerlerine bağlıdır. Ancak, günümüzde, bakireliğin evlilik için gerekli bir kriter olduğu fikri giderek daha fazla sorgulanmaktadır. Birçok erkek, bakirelik yerine, kadının karakterini, kişiliğini ve değerlerini daha önemli bulmaktadır. Genel olarak, bir erkek bakire olmayan genç bir kadınla evlenir mi sorusunun cevabı, erkeğin bireysel tercihlerine ve inançlarına bağlıdır. İşte bu konuda bazı faktörler: Geleneksel veya dini inançlarına sahip olan bazı insanlar bakirelik konusunu önemser ve bakire bir eş arayabilirler. Ancak günümüzde pek çok insan, partnerlerinin geçmiş ilişkileri veya cinsel deneyimleri konusunda daha toleranslıdır ve bu faktörlerin bir ilişkinin başarısı veya mutluluğu üzerindeki etkilerini daha az önemserler. Erkeğin bireysel tercihleri: Bazı erkekler, bakire olmayan bir kadınla evlenmeyi tercih ederken, bazıları bu konuda daha esnek olabilir. Kültürel ve dini faktörler: Bazı kültürlerde ve dinlerde, bakirelik, evlilik için önemli bir kriter olarak görülür. Erkeğin bakireliğe verdiği önem: Bazı erkekler, bakireliği çok önemli bulurken, bazıları bu konuda daha az önem verebilir. Kadınla olan ilişkisinin yoğunluğu: Erkek, kadınla uzun süreli bir ilişki içindeyse ve ona aşıksa, bakireliği daha az önemli görebilir.
Kadınla olan uyumu: Erkek, kadınla uyumlu olduğunu ve onunla mutlu olacağını düşünüyorsa, bakireliği daha az önemli görebilir.
Sonuç olarak, bir erkek bakire olmayan genç bir kadınla evlenir mi sorusunun cevabı, erkeğin bireysel tercihlerine ve inançlarına bağlıdır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi bu konuda birden fazla yorum yapmak isterim ama insanlar tarafından linç yemek istemiyorum her ne kadar kabul etmese de insanlar yani özellikle evlendiği kadın bakire olmasına dikkat ediyor çünkü ne yazık ki bizim Türk toplumunda erkek yaptığın zaman problem olmaz, bugün ne yazık ki diyorum keşke erkekler yaptığın zaman da bunun problem haline getirsek çünkü erkek yaptığı zaman erkek adam oluyor kadın yaptığın zaman başka bir şey oluyor.
Dolayısıyla şöyle bir şey söylemek isterim ki özellikle geçmişi cinsel hayatıyla dolu flört etmeyi seven ya da rahat bir şekilde cinsellik yaşayan birisiyle kimse evlenmek istemez erkeklik gururu diye bir şey vardır yani siz istediğiniz kadar kabul etmeyin istemez ama niye kaynaklanıyor diyeceksiniz çünkü toplumun bakış açısı böyle hiçbir ailede oğlanın evleneceği kadının geçmişinde birden fazla kişiliği cinsel ilişki yaşamış aman geçmişe önemli değil problem değil diyerek kabul etmez.
Hatta ben burada bununla ilgili bir soru okumuştum adam evleniyor evlendiği gece eşinin hamile olduğunu öğreniyor yani siz olsanız evlenir misiniz kadınlar sadece olayı kadınlık yönünden bakıyor ama biz yapınca kötü oluyoruz erkekler bize aşağılıyor diyor ama kadınlar erkek olsaydı o itiraz edenler onlar da kabul etmezdi çünkü insan Hayat kuracağı insanın geçmişini temiz olmasını ister öyle filan bir sevgili olaylarıydı onlara bir şey demiyorum herkes de var ama cinsel birliktelik çok da bambaşka bir şey yani mesela geçmişte ilişkiye girmiş erkeği ve kadın da istemeyebilir ama şöyle söyleyelim aileler işin içinde olduğu zaman hiçbir aile geçmiş bu şekilde olan kadına oğlunu almak istemez evlenip boşanmak ayrı bir şey sonuçta evlenmiş anlaşamamış boşanmış ama evlilik evlilik ya da boşanma değil sevgilisiyle veya önüne geleni cinsel birliktelik yaşamış kişiyle Ben de şahsen evlenmek istemem çünkü ben de geçmişimde ilişki yaşamıyorum üstelik bedensel engelliyim istemem02 Yorumla- +1 yıl
"""ne yazık ki bizim Türk toplumunda erkek yaptığın zaman problem olmaz, bugün ne yazık ki diyorum keşke erkekler yaptığın zaman da bunun problem haline getirsek çünkü erkek yaptığı zaman erkek adam oluyor kadın yaptığın zaman başka bir şey oluyor.""" Mesele böyle değil ve yabancı toplumlarda bile bunlar görülüyor. Sadece Tr ye ait bir şey değil. Bu konuda araştırmalar var. Bakirelik gerçekten önemli birşeymiş Olayların perde arkasında yıllardan tarihten beri gelinen tecrübe edilmiş acı deneyimler var ki toplum bunu önemli bir şey olarak görmüş Avrupada bile bir dönem bekaret kemeri icat etmişler kadınlar için. Bu gün kü sosyalojik çalışmalar. Bakireliğini erken yaşta kaybetmiş veya Çokca cinsellik yaşamış kadınların Yüksek aldatma oranlarına sahip olduklarını Gösteriyor. İşin arka planında PAİRBOUNDİNG zihinde çift eşleşmesi yani Aidiyet duygusunun zayıflaması ve kaybedilmesinden kaynaklanıyor. Erkekler neden tepki görmemiş dersen oda burada yatıyor çünkü Erkekler bu durumu pek yaşamıyor zira Cinsellikle Duygusallığı ayırabilirken Kadın için ikisi bir arada oluyor:Bu yüzden de Alfa dul sendromu kadınlarda çok görülen bir şey Bu aidiyet duygusu zarar gördüğünden bağlanma proglemleri yaşıyorlar Aldatmaya devam veya bağlanamama sonucu terk etme Bir bilgi daha var ki Oda erkek sperminin kadın vucudunda ve beyninde etkileşimlere neden olduğu. Özetle toplum bu kadınların evlilikte sorunlar yaşadığını tecrübe ettiği için bunu önemli hale getirmiştir.
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen müstakbel kocanı boş ver müstakbel evladını düşün ileride evlenirsen onun yüzüne nasıl bakacaksın? şahsen benim annem babamdan önce evlilik dışı bir ilişki yaşamış olsaydı ve bunu öğrenseydim Dünyam karardı bakire olmadan evlendiğini düşündüğüm zaman Hele ki erkek çocukları annesine çok daha büyük bir anlam yükler ve kıskanır
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@aslıı_449 Esas mesele söyleyemeyeceği şeyi neden yapıyor söyleyemiyorsan Demek ki utanç verici bir şey. Utanç verici bir şeyse neden önem veren insanlara Mağara Adamı diyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
68Cevap
+1 yılNeden evlenmesin ki Bülent ablanız bile genç buldu bu yaşta ki illa her şey bakirelikten mi geçiyor belki kendi bozdu ya da o kadar istekliydi dayanamadı ya da başka şeyler oldu anlatırsa durumu olur ki kaç kişiyle olduğu da önemli ama eskort lar bile evleniyor oda evlenir
00 Yorumla
+1 yılEvlenebilir neden olmasın? Bekaret artık önemsiz bir olay
14 Yorumla
Soran+1 yılBen de böyle düşünüyorum soruyu bu yüzden sormuştum
- +1 yıl
Doğru mantık 👍🏼
- +1 yıl
Asıl sorun artık hiç bakire olup olamasında değil. Yok diye bir şey yok var bakire olan var fakat Bakirelik sanıldığının aksine çok daha ciddi bir mesele Kadınlar zaten bakire aramazlar İç güdüsel olarak bunu çokta sorun görmezler Ama erkek içten içe rahatsızlık ve tiksinti duyar Fakat bu boşuna değildir. Erken yaşta bakireliğini kaybetmiş veya çokca cinsellik yaşamış kadınların Aldatma oranları çok yüksek Sebebi Kadınların Cinsellikle Duygusallığı bir olarak yaşarken Erkeklerin Bu iki şeyi zihinde ayırabilmesinden başlıyan sebepler neticesinde oluyor. Pairbounding yani aidiyet duygusu ve Zihinde çift eşleşmesi bozuluyor Kadında öyle olduğu için Ya aldatmaya devam ediyor ya da Bağlanma sorunu yaşadığı için terk ediyor İstatiklerde bunu gösteriyor. Bu kadınlarda bu oranlar çok yüksek Bir şey daha var:Erkek spermi Kadın vucudunda ve beyninde Etkileşimlere neden oluyor ayrıca böyle bir durumda mevcut Yine aynı şekilde Erkek tabi doğal olarak kadından vucuduna bir şey almıyor. Toplum bunları tarih boyunca deneyimlediği için bakirellik kavramı önemli hale gelmiştir. Yıllar süren acı tecrübeler ışığında Bu gün işte öğrenilmiş iç güdüsel o rahatsızlık tepkisinin kaynağıda budur.
- +1 yıl
Bakirelik sanıldığının aksine çok daha ciddi bir mesele Kadınlar zaten bakire aramazlar İç güdüsel olarak bunu çokta sorun görmezler Ama erkek içten içe rahatsızlık ve tiksinti duyar Fakat bu boşuna değildir. Erken yaşta bakireliğini kaybetmiş veya çokca cinsellik yaşamış kadınların Aldatma oranları çok yüksek Sebebi Kadınların Cinsellikle Duygusallığı bir olarak yaşarken Erkeklerin Bu iki şeyi zihinde ayırabilmesinden başlıyan sebepler neticesinde oluyor. Pairbounding yani aidiyet duygusu ve Zihinde çift eşleşmesi bozuluyor Kadında öyle olduğu için Ya aldatmaya devam ediyor ya da Bağlanma sorunu yaşadığı için terk ediyor İstatiklerde bunu gösteriyor. Bu kadınlarda bu oranlar çok yüksek Bir şey daha var:Erkek spermi Kadın vucudunda ve beyninde Etkileşimlere neden oluyor ayrıca böyle bir durumda mevcut Yine aynı şekilde Erkek tabi doğal olarak kadından vucuduna bir şey almıyor. Toplum bunları tarih boyunca deneyimlediği için bakirellik kavramı önemli hale gelmiştir. Yıllar süren acı tecrübeler ışığında Bu gün işte öğrenilmiş iç güdüsel o rahatsızlık tepkisinin kaynağıda budur.
- Cinsellik konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılDinci ve yobaz zihniyete sahip kişiler evlenmez çünkü onlar bekârete önem verirler
12 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç sevmem yobaz ve kültürsüz, eğitimsiz , cahil insanları
- +1 yıl
Maalesef sayıları milyonlarca
+1 yılTercih meselesi herkesin hayata bakışı farklı.
16 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok haklısınız..
- +1 yıl
Mütevazı olamayacağım genelde öyle derler.
Soran+1 yılAma ben şeyden korkuyorum mesela. Hoşuma giden bir adamla yapsam simdi benden o tadı aldıktan sonra çeker gider ve beni bir daha aramaz diye.. yani hani bir kadını kullanıp atmak tabiri var ya tabiri caizse..
İşte o durum başıma gelsin istemiyorum yaşadıktan sonra- +1 yıl
Hayatta hiçbir şeyi garanti altına alamazsınız evlenseniz de boşanabilirsiniz sadece seksi meşrulaştırmış olursunuz. Bir kadın olarak sizin düşüncenizi anlıyorum ama bu endişeyi yüksek tutarak kendinize zarar vermiş olursunuz bence.
Soran+1 yılYani peki ne yapmamı önerirsiniz gerçekten
- +1 yıl
Yani benden hayatınızı direkt etkileyebilecek bir şey söylememi bekliyorsunuz. Çok ağır bir yük bu yani ne diyebilirim ki?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirkaç faktör var emin olmam gereken.
1- Bakire olmadığını kimler biliyor?
2- Daha önce beraber olduğu kişi veya kişiler karşıma çıkıp, huzur kaçıran davranışlarda bulunur mu?
3- Daha öncekilerle kıyaslamaya girip, başkalarına meğil edip sadakatsizlik yapar mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben bakireyim sevgilim daha önce evlenmiş boşanmış birisi çocuğu yok ben bu tür konuları takmıyosam onun da benim bekaretimle ilgilenmemesidir doğru olan
33 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bir kadının bekaretiyle ilgilenmemeli zaten erkek onu olduğu gibi her şeyiyle kabul edip saygı duymalı ve sevmeli
Cevap sahibi+1 yılçünkü ondan öncesi onu ilgilendirmez
Soran+1 yılÇok çok haklısınız kesinlikle..
+1 yılBen evlendim yani aşk sevgi önemli zaten mutlu değilse boşanıyor insanlar mutsuz bir evliliktense mutlu bir yuva kurmak önemli geri kalan şeyler hikaye...
00 Yorumla
+1 yılEskiden çok büyük bir yüktü ama şimdiki kızların çoğu evlenmeden veriyor bebeğem 😏 yani seçenek çok az olduğu için pek sorun olmuyor 😏
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru söylüyorsunuz biliyor musunuz bu yoruma kesinlikle katılıyorum
- +1 yıl
Kadınlarda bakir aramıyor şimdi zaten bebeğem 😏
Soran+1 yılEvet kesinlikle zaten bakir erkekte pek yok:)
- +1 yıl
Bence kadınlar daha fena 😂😂
- +1 yıl
Asıl sorun artık bakire olup olamasında değil. Yok diye bir şey yok var bakire olan fakat Bakirelik sanıldığının aksine çok daha ciddi bir mesele Kadınlar zaten bakire aramazlar İç güdüsel olarak bunu çokta sorun görmezler Ama erkek içten içe rahatsızlık ve tiksinti duyar Fakat bu boşuna değildir. Erken yaşta bakireliğini kaybetmiş veya çokca cinsellik yaşamış kadınların Aldatma oranları çok yüksek Sebebi Kadınların Cinsellikle Duygusallığı bir olarak yaşarken Erkeklerin Bu iki şeyi zihinde ayırabilmesinden başlıyan sebepler neticesinde oluyor. Pairbounding yani aidiyet duygusu ve Zihinde çift eşleşmesi bozuluyor Kadında öyle olduğu için Ya aldatmaya devam ediyor ya da Bağlanma sorunu yaşadığı için terk ediyor İstatiklerde bunu gösteriyor. Bu kadınlarda bu oranlar çok yüksek Bir şey daha var:Erkek spermi Kadın vucudunda ve beyninde Etkileşimlere neden oluyor ayrıca böyle bir durumda mevcut Yine aynı şekilde Erkek tabi doğal olarak kadından vucuduna bir şey almıyor. Toplum bunları tarih boyunca deneyimlediği için bakirellik kavramı önemli hale gelmiştir. Yıllar süren acı tecrübeler ışığında Bu gün işte öğrenilmiş iç güdüsel o rahatsızlık tepkisinin kaynağıda budur.
+1 yılEvlilik başlı başına korkunç geliyor bana maalesef. Hani bakire olup olmaması değil mevzu paranoyak olması daha büyük sıkıntı karşı tarafın...
00 Yorumla
+1 yılturkiyenin toplumsal yapısı hızla degisiyiyir özellikler 30 yas altı nüfusun ciddi biri kismi artık bakirelige bakmıyor ben evlenmezdim şahsen
00 YorumlaNiye evlenmesin? Bekareti için mi evleniyor insanlar? Mesele kafada bitiyor, anlaşıyorsak ve uyum varsa gerisi hiç bir şey. Takma kafana :)
00 Yorumlasen evli bir erkekle evlenirsen, erkekte bakire olmayan kızla evlenir. yani oranlar %50-%50 bu noktada...
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıltam tersi bakire biriyle evlenmek istemem. kaç yanına gelmiş insanların birde çocukmu büyüteceğiz
114 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız
- +1 yıl
Bakirelik sanıldığının aksine çok daha ciddi bir mesele Kadınlar zaten bakire aramazlar İç güdüsel olarak bunu çokta sorun görmezler Ama erkek içten içe rahatsızlık ve tiksinti duyar Fakat bu boşuna değildir. Erken yaşta bakireliğini kaybetmiş veya çokca cinsellik yaşamış kadınların Aldatma oranları çok yüksek Sebebi Kadınların Cinsellikle Duygusallığı bir olarak yaşarken Erkeklerin Bu iki şeyi zihinde ayırabilmesinden başlıyan sebepler neticesinde oluyor. Pairbounding yani aidiyet duygusu ve Zihinde çift eşleşmesi bozuluyor Kadında öyle olduğu için Ya aldatmaya devam ediyor ya da Bağlanma sorunu yaşadığı için terk ediyor İstatiklerde bunu gösteriyor. Bu kadınlarda bu oranlar çok yüksek Bir şey daha var:Erkek spermi Kadın vucudunda ve beyninde Etkileşimlere neden oluyor ayrıca böyle bir durumda mevcut Yine aynı şekilde Erkek tabi doğal olarak kadından vucuduna bir şey almıyor. Toplum bunları tarih boyunca deneyimlediği için bakirellik kavramı önemli hale gelmiştir. Yıllar süren acı tecrübeler ışığında Bu gün işte öğrenilmiş iç güdüsel o rahatsızlık tepkisinin kaynağıda budur.
- +1 yıl
@Milabeni söylediklerinin çoğuna katılmıyorum. özellikle rahatsızlık tiskinti kısmına. bu kadınlara bir mal gözüyle bakan erkekler için olaiblir. insan gözüyle bakan böyle bir şey hissetmez.
kadınların bağlanmasıda bedenden ziyade duygusaldır. sperm vajina kanalından dışarı çıkmaz. ya orada ortamın asiditesi yüzünden ölür, ya da fallop tüpünden ilerleyerek yumurtaya ulaşır. ha yinede bunla ilgili bir düzgün bilimsel makale varsa okumak isterim - +1 yıl
"özellikle rahatsızlık tiskinti kısmına. bu kadınlara bir mal gözüyle bakan erkekler için olaiblir"Bunun sebebi tarihsel süreçte İç güdüye dönüşmüş olan Bir çeşit öğrenilmiş Çaresizlikten kaynaklanır Erkeğin mal gözüyle bakmasından dolayı değil İlk önce bunu açıklayayım Sana Avrupada bile bekaret kemeri uygulaması olmuş bir dönem Yani bu sadece Tr ye özgü bir durum değil. Çoğu kişi İşte toplumsal baskı deyip Durumu geçiştirsede mesele bu kadar basit Değil biz genelde tarihi incelerken Savaşlara ve Liderlere büyük gelişim içeren olaylara odaklanırız. Ancak çok az Erkek ve Kadın ilişkileri ve Dinamikleri üzerine bakarız. Yani bu bakirelik meselesi Toplumsal baskı diye geçiştiriyor Fakat anlamadıkları şey Toplum pek çok şeyi Bİr taraflarından icat etmez Uydurmaz. orada da bahsettim Pairbounding aidiyet duygusu kaybı Bağlanma sorunları Ve istatiksel olarak Yüksek aldatma oranı bunlara bağlı olarak Tarih boyunca bu kadınların Evliliklerinde ve İlişkilerinde sorunlar yaşadılar proglemler meydana geldi Erkek için böyle bir durum meydana gelmiyordu. Toplumda bunun üzerine bakireliği önemli bir şey olarak görmeye başladı. Yani toplumsal baskı diye Görmezden gelinen ve" Sanki bir gurup insan bi araya Gelmiş Millet gelin biz şimdi sebep felan yokken afedersin, Kı, çımızdan bir şey uyduralım Ne olsun Hadi lan bakirelik önemli diyek" şeklinde gelişmiş bir şey gibi önemsizleştirilmeye çalışılıyor bir Gurupda gelip Bakireliği önemseyen erkek özgüvensizdir Söyleminde bulunuyor. Öncelikle bu erkeğin kendine güveniyle değil Kadına olan güveniyle alakalı bir şey
- +1 yıl
Ve bunu bakireliğin Önemini hazmedemeyen kadınlar yapar. Bak burada da yine kadın doğasının bir yansıması vardır. Verdiğim bu bilgiyi kadınlar üzerinde de gözlemle doğru söylediğimi göreceksin Rollo thomassi derki Kadınlarla tartışmayın mutlaka ama mutlaka işi duygusallığa çekip shaming Yani utandırma manupilasyonu yapacaktır. Kadınlar her zaman Mantıklı argümanlarınıza mantıkla değil Olayı duygusallaştırarak yaklaşır. Bunu tartışmalarında gözlemle Misal bakirelik önemli tartışması versem mutlaka şuna benzer bir yaklaşım olacak "Yazık seni kim üzdü yoksa sevgilinin seni boynuzladığını öğrendinde o yüzden mi bunu yapıyorsun şeklinde"Olayın ne benimle nede bu olayı yaşamış olmamla alakası yok Zaten yaşamadım başımada gelmedi. Fakat bakirelikle ilgili bütün mantıklı istatiksel piskolojik veriyi bir kenara attı İşi utandırma ve duygusal manupilasyona vurdu. Olurda bi kadınla tartışırken bu dediklerimi hatırla göreceksin. Şİmdi Erkek beynini kadın vucudunda ve beyninde etkileşime gelelim
www.newscientist.com/.../ burada da gördüğün üzere incelemeler mevcut - +1 yıl
@Milabeni tekrar diyorum söylediklerin yaşadığım tüm tecrübelere ters ve dalga geçilesi bir açıdan yaklaşıyor konuya.. zira avrupadan bekaret kemeri uygulaması varken (ki bu sadece kısa bir dönem ve dar bir toplum kısmında gerçekleşti) türk ve müslüman toplumunda aldatmak zina gibi şeyler kesin ölüm demekti. günümüzde ise psikologlar tarafından bunun tamamen bir özgüven problemi olduğu ortaya dökülmüş durumda.. özellikle erkeğin aldatmasının. kadının aldatması ise duygusal sorunlardır. daha önce biriyle sevişip sevişmemesi değil. tabiki bunların istisnası vardır. ama istisnalar kaideyi bozmaz. avrupa vs diyorsun ben 17 ülke gezdim bazılarında yaşadım bazılarında tatil yaptım en kısası 6-7 aylık dönemlerden bahsediyoruz. bizim toplumumuz özellikle müslüman toplum kadar bekareti önemseyen hiç bir toplum görmedim.. zaten adetlerimizde bunu göreiblirsin.. hangi avrupa toplumunda gerdek gecesinden snra kanlı çarşafı dışarı asma adeti var :)) polis alır götürür manyakmısın sen diye.. ve gönderdiğin siteyide araştırdım tek bir yerden bile kaynak gösteremeyen reklam geliri alan bir site.. ben sana spermin vagina kanalı hariç canlı kalamayacağı ile ilgili ilk okul biyoloji kitaplarından bile kaynak gösterebilirim mesela :)
- +1 yıl
Bu örneği vermemin sebebi olayın Erkeğin olduğu heryerde Cerayan etmesi Yazıklarımın çoğunu okumadığını düşünüyorum Çünkü orada da bahsettiğim Utandırma ile bastırma yapılıyor. Bu avrupa ülkelerinde çoktandır yapıldığı için Erkek bunu önemsediğinden bahsedemiyor bile fakat Oralarda yapılan anketlerde bile bu durumdan müslüman olsun olmasın Tiksinti duyduğu ve rahatsızlık duyduğunu yoğun şekilde ifade etmişler. Buda yine temel iç güdüden kaynaklanan bir durum. Ama evet bizim ülkemizde dini gerekçelerden dolayıda ayrıca bir hassasiyet olduğundan halen önemi sürüyor. Fakat avrupa toplumlarında baktığın zaman yine evlilikler düşük Adam çıkıpta bakire olmamasına güvenemediğim için evlenmiyorum demiyor Fakat içten içe raharsızlık duyuyor O yüzdende evliliğe orada da yanaşan yok Sorun yok daha bunun gibi bir sürü makale var. Male semen attractive Woman brain Yazarsan farklı farklı yerlerden makale görebilirsin. Neyse Ben anlatıcağımı anlattım tartışma yaratmak veya kendi sözlerimi illa kabul ettirmek derdinde değilim:Kaldı ki bu konuda Türkiyede sorunlar yaşamaya başladı zaten Bakirelik azaldıkça bahsettiğim sebeplerden ötürü Kadınlarda Aldatmaya dayalı boşanmalar git gide artıyor. İşin özeti seçim sana kalmış Umarım önemli olup olmadığını başına geldiğinde anlamak zorunda kalmassın
- +1 yıl
@Milabeni arkadaşım ben kaç tane ülkeye gittim sayısını karıştırıyorum bazen. hala daha yurtdışında yaşıyorum. ne rahatsız olması. bir erkek gelipte acaba bakiremi diye düşünmez bile. hatta bakire olduğunu düşündüğü kadınlardan başıma iş mi alacağım diye uzak duruyor. evlenmemenin bekaret ile bir alakası yok. insanlar artık buna ihtiyaç duymuyor. evliliğin insana kazandırdığı şeyler artık evlenmeden de mümkün. Ayrıca artık kadınlarda kendilerini evlilik ile kısıtlamak istemiyor. kendilerininde ekonomik özgürlükleri var artık. "Male semen attractive Woman brain " terimiyle ilgili çok yazı var internette çoğu aynı birbirinin kopyalanmış hali ve hiç biri bir litaratür sayılacak sitelerde değil. twitter bozması sitelerde var. spermin yaşaması için vagina sıcaklığı ve vaginadaki enzimler gereklidir. dışarıda ölürler. genetik materyalide bir virüs gibi bir hücreye aktarma yetenekleride yoktur. sadece yumurta ile oda onunla birlikte evrimleştiği için geçerlidir. başıma gelecek bir durum yok ben uzun zamandır evliyim eşim beni aldatacaksa bu benim hatamdan dolayı olur. zira dünyanın sonuda değil ayrılırız gider
- +1 yıl
Sen çok fazla Feminen propaganda altına girmişsin "Beni aldatacaksa bu benim hatamdan dolayı olur"gibi bir önermeye şaşırmadım.🤣Diğer bahsettiğin hususlarda yine aynı sosyal koşullandırma düşüncelerden ileri geliyor. Dediğim gibi ben sadece anlatmak istedim İlla kabul ettirmek gibi bir derdim yok herkes istediğine inanmakta özgür sonuçta Şunu bil aksine bende o anlattıklarına inanmak çok istedim Hatta onların doğru olmasını ben senden daha çok isterim fakat gerçek hayat maalesef sürekli aksini gösterip duruyor. Yukarda şayet okuduysan örneklerinden de bahsettim araştırarak ulaşabilirsin diğer konularıda Umarım sen haklı çıkarsın kendi hayatın için
- +1 yıl
@Milabeni yazdıklarının hepsini kelime kelime okudum. ve benim hayatımdada tamamen tam terslerini gördüm. kocasını aldatan tanıdığım kadınların hepsinin kocası safkan öküzdü. ve tam tersi kocası insan olan kimsenin aldattığını görmedim. senin etrafındaki kadınların hayata bakış açısı farklı olabilir tabi.
feminen probaganda altında kalmak? :D dostum sadece gülüyorum :) karşında türlü milletten türlü eğitim düzeyinde fazlasıyla kadınla beraber olmuş biri var :) yaş olarakta zaten fazlayım. tecrübe kısmına girmem komik olur :) o yüzden güldürme kendine. insan yaptığını görür. eğer aldatılıyorsan bir sebebi vardır. bunun bakire olmayla önceden başkasıyla sevişmiş olmasıyla bir alakasını kuruyor olman sadece bahanedir. bir tane bile bilimsel dayanağı olan bir şey sunamadın ve spermin kadınlarda beyin yapısında aidiyet duygusunda değişiklik yarattığını söylüyorsun. neye dayanarak? 15 dakkada hazırlayabileceğim sitelere bakarak.. neyse dediğin gibi kimsenin bir şey ispatlamaya gereksinimi yok. herkesin doğruları hayat tecrübesi kendine :) - +1 yıl
Söylemlerin her zaman gülüyorum resmen komik buluyorum Tarzında bu küçümseme manipulasyonuna işarettir. Tartışmalarda iddasını ispat edemeyen insanların yoğun şekilde baş vurduğu yöntemdir. Gösterdiğim kaynakları ile paylaştığım şeyleri Basite indirgeyerek Bu kopya şu reklam almış gibi söylemlerle Çürütmeye çalışıyorsun Cidden burada komik olan şey hangisi Argümana belgeye belgeyle cevap yok Küçünseme ve Basitleştirme Manupilatif açıklamalarla Dolu Asıl komik olanda bu ya Hani bir laf var"1 delille 40 alimi ikna ettimde 40 delille 1 deliyi ikna edemedim"Resmen buraya cuk diye oturuyor.🤣 Ve kendi hayatından bahsettiğin şeyler Öznel ve Doğruluğundan ispatından emin olunamayacak argümanlar. Her türlü milletten kadınla beraber olduğunu ifade etmen Bende aynı şeyi söyledim. Farklı ülkelerde bu kavramın iç güdüsel olarak meydana geldiğini sorduğunda zaten Adamın ben bakire olmadığı için rahatsızlık duydum o yüzden evlenmedim demiyeceğini bunu dürtüsel olarak Kabul etmeyeceğini söyledim Ki bana dediklerini kelimesi kelimesine okudum demene rağmen söylem baıznda yanıt verdin. Buda kendi gözlem ve deneyimlerinde Uydurmaya gittiğin inancını pekiştirdi Bende"""eşim beni aldatacaksa bu benim hatamdan dolayı olur""Bu düşünce zaten kafada feminenleştiğinin göstergesi Aldatma bahanesi olmayan ve karşı tarafında eksik veya suçuna binayen Yapılmasında Hak olarak görebileceği bir eylem değildir. Benim suçum gibi bir önerme apta, llıktan öteye geçemez. Zira Aldatma dediğin olay zaten doğası gereği Gizli örtülü açık olmayan şekilde gerçekleşir. Madem ki Birisi aldatıyor öbürüde suçlu bunu hak etmiş Neden gizli yapıyor. Gizli yapmasına saklamasına gerek yok nede olsa bu ona karşı tarafın suçu yüzünden tanınmış Bir meşru hak ya Hani 🤣
- +1 yıl
çıksın desin ben başkasıyla yatıyorum Sen böyle yaptığın için desin o zaman Eylemini gizleme sebebi zaten kendisininde bunun yanlış olduğunun farkında olması O yüzden Doğru olan karşı tarafın hatası suçu varsa Bunu ifade edip İlişkiyi bitirmek sonra eğer başka biriyle ilişki kurmak isterse yaşamaktır. Cidden zavallılık kokan bir önerme Bakirelik kaybı yaşıyan kadınların aldatma meyilini açıkladım ama yeterli olmamış Olayın iç dinamiklerinde Erkeklerin Cinsellikle Duygusallığı birbirinden ayırabilen canlılar olurken Kadınlar için bunların iç içe geçmeside Meselenin piskolojik yandan bağımlılığını meydana geiriyor. Bu yüzden son zamanlarda ALFA DUL sendromu yaşıyan bir sürü kadın görüyoruz. Hatta geçenlerde biride paylaştı burada Kızın eski sevgisiyle sevi, şirkenki görüntülerini bulmuş telefonda adam diye süreklide eski sevgilisinden bahsedip duruyordu diye. Şaşırdık mı elbette hayır.🤣Bunun gibi yüzlerce örnek gördüm buralarda Hem bedensel faktörler hemde piskolojik faktörler yüzünden birazda Kadınlarda ki solipsizm yüzünden Eskiyi benliğinden atamazlar bir sonraki ilişkilerine taşırlar.
- +1 yıl
+1 yılevlnırım derler ama evlenmezler gönul eglendırırler
30 Yorumla
+1 yılYani baştan bunlar konusulursa neden evlenmesin yeterki ilerdeki hayatında guvenebilsin
00 YorumlaCinsellik konusunda 610 cevap paylaştı. Evlenir tabi ne saçma bir soru bu? Evlenmeyip ne yapacak pardon?
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenir elbette, eğer o kadını sevmişse evlenir. Nokta.
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim. Kendimi korumasam beni alırlar mı diye endişe ediyosun sanırım
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmasın çok var böyle evlilik çünkü bakire biraz az bulunuyor
00 Yorumla Ondan önce bakılacak çok şey var bence. Gönlü temiz olsun yav
00 Yorumla
+1 yılEvlenir. genel olarak böyle galiba. ya da bi 5 10 yıla böyle olur
00 Yorumla
+1 yılEvlenmiş boşanmışsa evlenirim ama evlenmeden sevgili yapmış ilişki yaşamışsa evlenmem
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılKimse profesör değil ki anlasın. Güvenmek zorundayız sözüne
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama dürüst birisiyse her şeyi söyler başından
- +1 yıl
Bu devirde kime nasıl güvenebiliriz
Gizli Üye(30-35)+1 yılYatağa atana kadar evlenir ama işi bitince vaz geçer. 70 yaşında dedeler bile evlenmek için bakire kız istiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseviyorsa evlenir. sen baya guzel biseysin cilveli biriysende sana kimse hayir demez
02 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsunuz baya güzel bisey olduğumu
Cevap sahibi+1 yılhala dis kliniginde misin
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmem Alfa dul sendromu tehlikesi taşıyor bu kadınlar
00 YorumlaBir insanı geçmişine göre yargılamak çok yanlış.
00 YorumlaCinsellik konusunda 4,4b cevap paylaştı. İlk tercihi olmaz ama evlenir videosu olan kızlar bile evlendi
00 Yorumla
+1 yılben evlenırım
10 YorumlaCinsellik konusunda 733 cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir.
02 Yorumla
Soran+1 yılKişilik meselesi diyorsunuz yani
Cinsellik konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ne kadar çok taktınız şu bakireliğe yahuu
04 Yorumla
Soran+1 yılAslında ben gerçekten takmadım. Soruyu öyle genel sordum. Erkekler ne düşünüyor genel anlamda diye öğrenmek istedim
Soran+1 yılKeşke yorumun alnı olsa da öpsem ahahaha
- +1 yıl
Ben ne bakire kızlar gördüm yüzüne tükürmezsin tükürüğüme yazık dersin. Ne bakire olmayanlar gördüm önünde önünü ilikler saygı duruşuna geçersin. Şimdi birisinin iğrenç karakterini bakireliği yüceltecek. Diğerinin saygın kişiliğini bakire olmayışı alçatcak mı? Bana çok saçma geliyor :)
+1 yılEvlenirim çok isterim tecrübeli olmasını
00 Yorumla
+1 yılEvlenir kimse artık bakmıyor bakirelik konusuna
00 YorumlaCinsellik konusunda 970 cevap paylaştı. Bu zamana kadar neden yaşamadın ki
02 Yorumlaevlenir niye evlenmesin ya
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGünümüzde bunları düşünen mi kaldı artık :)
00 Yorumla Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tabiki ben evlendim
00 Yorumla
+1 yılEvlenen de olur evlenmeyende
00 Yorumla
+1 yılBakirelik benim için kriter değil.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılBenim için bekâretin bir önemi yok.
00 Yorumla
+1 yılseviyorsa evlenir
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. evlenebilir
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evlenir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen evlenirim. Özelden yazdım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPatlak karıyı KİMSE istemez.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen bakir olduğum için bakire isterim
00 YorumlaCinsellik konusunda 2,6b cevap paylaştı. evlenecek erkek çok
00 YorumlaEvlenir neden olmasın
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılduruma bağlı.
00 Yorumla
+1 yılEvlenir
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladımmm,
Çok iyi
+1 yılAşıksa evlenir
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet, buna ben de katılıyorum.
- +1 yıl
Aşk varsa geçmiş önem arz etmez
+1 yılEvlenir
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılevlenr tabiki
00 Yorumla
+1 yılSeverse evlenir neden evlenmesin kaldı mı öylesi
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenir
00 Yorumla
+1 yılEvlenebilir
00 YorumlaCinsellik konusunda 672 cevap paylaştı. Evet evlenir
00 YorumlaEvlenirim evet..
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHem evet hem hayır.
00 Yorumla
+1 yılben evlenmem
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?