Gizli Üye(18-24)10 ay3 yıllık ilişkim bu yüzden bitti. Ciddi düşünüyorsa erkek, beklemesi lazım. Sevgilim çok ısrar etmişti ayrılmadan önce evine esc çağırdım. Umarım erkekler karşılarındaki kişinin bir kadın olduğunu ve saygılı olmak zorunda olduklarının farkına bir gün varırlar.
11 Yorumla
Soran10 ayHayırlısı olsun, 28 yaşındayım, bunu başından belirtmek istedim çünkü bu yaşıma kadar kendimi evleneceğim kişiye sakladım. Belki evleneceğim kişi birçok kişiyle olmuştur, o onun geçmişi, benim ilgilendirmez. Ben benden sonraki haline bakarım ve hayatımda sadece tek kişi dokunsun istedim bana. Bu konuda da kendimi cok şanslı buluyorum kendimi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bekler, aksine beklemeyenle çoğu en fazla eğlenir ama evlenmez. Belki Ekmek düşer diye aksini idaa eder çoğu ama Samimi değiller
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 ayEvet beklememi isterse beklerim fiziksel bir sevgi aramam
010 Yorumla
Soran10 ayEvlilik düşünmeyen insanda mi bekler
Cevap sahibi10 ayBekler eger saygısı varsa
Soran10 ayBana dediki beklerim opulmemis dudakların cevizin olur helalim olarak öperim gibi birsey dedi
Cevap sahibi10 ayNe güzel evlenmeyi düşünmüş o güne kadar da beklerim demiş
Soran10 ayKendisiyle tesadüfen tanıştık. Ben en başında "Senin gibi kişilerle konuşmam, bana göre değilsin." dedim. "Önyargılı olma." dedi. Tek bir dövme, estetik ve çıplaklık yok, çok hoşuma gitti vs. dedi. Ben de dedim ki, "Beni belki sığ beyinli olarak görürsün ama ben sosyal medyadan konuşmayı doğru bulmuyorum, bu tarz şeyleri günah olarak görüyorum." Sosyal medya dışında da. O da dedi, "Evlilik düşünüyor musun?" Sonra 1 gün konuştuk, ben konuşmayı kesmek istedim, durgunlaştım, yanlış gibi geldi yaptığım. O da zaman ver, şans ver dedi. 3 gün konuşuyoruz. Ben de başından benden beklentisi varsa uzaklaşsın diye açık ve net bir şekilde hepsini belirttim.
Cevap sahibi10 ayCiddi olabilir veya çok iyi rol yapan biri
Soran10 ayOnuda zamanla buluşmalarda bana yaklasimlarindan anlarım ama buluşma konusunda bile bekliyor
Cevap sahibi10 ayEvet
Enin de sonunda rol yapıyorsa zaten ortaya çıkıyor
Soran10 ayHenüz yüz yüze görüşmedik, buluşmak istiyor. Ben de erken buluyorum, biraz daha konuşarak tanımaya çalışıyorum.
Cevap sahibi10 ayEvet karakter analizi önemli
Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Beklerizde bir zaman sonra cani ceker yapmasi Lazım
04 Yorumla
Soran10 ayEvlenir o zaman canı cekerse
Soran10 ayZorla yapacak degil ben istemedigim müddetçe
- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
10 ayNe kadar süre beklemek gerekiyor ki
07 Yorumla
Soran10 ayO evlenmek isteyene kadar yani evlilik olunca kişiye bağlı yani
- 10 ay
Beklenir beklenmez değil tabiki ama normal tanıdığın kadar cinsel olarakta tanıyıp bilinmesi gerekiyor sonra evlenip istediği hazzı zevki alamayan çok kişi var bu kadın içinde erkek içinde böyle bir taraf isteksiz olunca o evlilik çok uzun süreli yürümüyor
Soran10 ayKonuşulur yaşanmasına gerek yok bence
- 10 ay
Tabiki ama konuşuluncada illaki bi istek oluyor
Soran10 ayEvet maalesef o yuzden cok uzatmak istemiyorum kimseyle
- 10 ay
O zaman senin yapacağın çok uzatmadan evlenmek olmalı bu şekildede tanıyabildiğin kadarıyla evlenmiş olursun
Soran10 ayEvet bend3 oyle düşünüyorum
10 ayGerçekten seviyorsa bekler ve saygı duyar
01 Yorumla
Soran10 ayBana dediki beklerim opulmemis dudakların cevizin olur helalim olarak öperim gibi birsey dedi. tesadüfen tanıştık. Ben en başında "Senin gibi kişilerle konuşmam, bana göre değilsin." dedim. "Önyargılı olma." dedi. Tek bir dövme, estetik ve çıplaklık yok, çok hoşuma gitti vs. dedi. Ben de dedim ki, "Beni belki sığ beyinli olarak görürsün ama ben sosyal medyadan konuşmayı doğru bulmuyorum, bu tarz şeyleri günah olarak görüyorum." Sosyal medya dışında da. O da dedi, "Evlilik düşünüyor musun?" Sonra 1 gün konuştuk, ben konuşmayı kesmek istedim, durgunlaştım, yanlış gibi geldi yaptığım. O da zaman ver, şans ver dedi. 3 gün konuşuyoruz. Ben de başından benden beklentisi varsa uzaklaşsın diye açık ve net bir şekilde hepsini belirttim.
10 ayElbette beklerim. Sınırlarına saygı duyarım...
04 Yorumla
Soran10 ayBana dediki beklerim opulmemis dudakların cevizin olur helalim olarak öperim gibi birsey dedi. tesadüfen tanıştık. Ben en başında "Senin gibi kişilerle konuşmam, bana göre değilsin." dedim. "Önyargılı olma." dedi. Tek bir dövme, estetik ve çıplaklık yok, çok hoşuma gitti vs. dedi. Ben de dedim ki, "Beni belki sığ beyinli olarak görürsün ama ben sosyal medyadan konuşmayı doğru bulmuyorum, bu tarz şeyleri günah olarak görüyorum." Sosyal medya dışında da. O da dedi, "Evlilik düşünüyor musun?" Sonra 1 gün konuştuk, ben konuşmayı kesmek istedim, durgunlaştım, yanlış gibi geldi yaptığım. O da zaman ver, şans ver dedi. 3 gün konuşuyoruz. Ben de başından benden beklentisi varsa uzaklaşsın diye açık ve net bir şekilde hepsini belirttim.
- 10 ay
İyi yapmışsın. Bunları dediyse düzgün biridir zaten. Kaçırma derim. Mutluluklar...
Soran10 ayTesekkur ederim 😌
Soran10 ayPeki neden ısrarla buluşmak istiyor. Amaa her şeyin kesinlik kazanması için malum buluşmak yan yana gelmek gerekk sanalda her konuyu konuşmak kolayy 🫠 yazdi
Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Nne kadar beklenecekmiş
014 Yorumla
Soran10 ayEvlenen kadar
Soran10 ayO ne zaman evlenmek isterse
Soran10 aySevgilim, tesadüfen tanıştık. Ben en başında "Senin gibi kişilerle konuşmam, bana göre değilsin." dedim. "Önyargılı olma." dedi. Tek bir dövme, estetik ve çıplaklık yok, çok hoşuma gitti vs. dedi. Ben de dedim ki, "Beni belki sığ beyinli olarak görürsün ama ben sosyal medyadan konuşmayı doğru bulmuyorum, bu tarz şeyleri günah olarak görüyorum." Sosyal medya dışında da. O da dedi, "Evlilik düşünüyor musun?" Sonra 1 gün konuştuk, ben konuşmayı kesmek istedim, durgunlaştım, yanlış gibi geldi yaptığım. O da zaman ver, şans ver dedi. 3 gün konuşuyoruz. Ben de başından benden beklentisi varsa uzaklaşsın diye açık ve net bir şekilde hepsini belirttim.
Soran10 ayHayır, görüşmek istiyor, ben de henüz erken dedim. Ama ikimizin fotoğrafları var, sosyal medyada benim hikayelerde var, onun da post olarak. Bir de tesadüf oldu her şey.
Soran10 ay28 yasindayim 32 yasinda
Soran10 ayInstagram'da bir yorumumu görmüş. Çok fazla açık giyime karşı yorum yapmıştım. Beğenmiş, dikkatini çekmiş. Bu zamanda senin gibi düşünen çok yok diye düşünmüş.
Soran10 ayBen konuşmayı kesmek istedim, o beni ikna etmeye çalıştı. Senin gibi birini bulup bırakmak ahmaklık olur dedi.
Soran10 ayBiraz senin düşüncelerini de merak ediyorum. Muhakkak sen yaşamışsındır hayatında olan kişilerle bir yakınlık vs. Benim düşünceme katılıyor musun yoksa sadece saygı mı duyuyorsun, merak ettim. 😌 diye sordum oda dediki Bunun düşünceyle alakası yok. Bu zaten baştan yanlış ve yapılmaması gereken, haram kılınmış bir şeyBenim için dikkat etmek, yapmak ve yapmamaktan ibaret dedi
Soran10 ayEe öpülmemiş dudakların da bir çeyiz nihayetinde 😊Çeyizinle gelir helalim olursun :) pekiHiç merak etme. Dediğim gibi sen nasıl arzu edersen 😊Peki en azından yanına geldiğimde ve yanından ayrılırken sarılmak? Bu konu hakkında düşüncen nedirBu önemli. Enerji uyumu içinBakk aldım ama izni? Fakat ilk sen tutmak istersen yine bekleyebilirim? :) Harika 😊 öyleyse o ilk heyecanı da ben yaşatmış olacağım! Sevindim 🫶🏻 yazdı
10 ayBen beklerim ama temiz kız ise yaşın kaç
010 Yorumla
Soran10 ay28 yaşındayım, ilk kişi işte, elini dahi tutacağım tek kişi ama ilerisini istemiyorum, öpüşme gibi.
- 10 ay
Yani öpüşme elleşme şart ufaktan ya hani onları yap sevgilinin yaşı kaç kaoalımısın
Soran10 ayHayir acik biriyim ama ufak olarak görünen seylerden basliyor hersey
Soran10 aySadece sarılıp elimi tutabilir o kadar
- 10 ay
Biraz yani ellet soğumasın ya cidden yaşı kaç adamın peki
Soran10 ay32 yaşında, banane, bu sebepten soğuyacaksa soğusun. Evlenince yaklaştırmayacağım demiyorum ki, kendimi bu yaşıma kadar eşime sakladım.
- 10 ay
Haklısın canım orası öylr ama işte ihtiyaç ya bu şey esc ye gide şimdilik kaö aylık sevgilin
Soran10 ayPeki neden ısrarla buluşmak istiyor. Amaa her şeyin kesinlik kazanması için malum buluşmak yan yana gelmek gerekk sanalda her konuyu konuşmak kolayy 🫠 yazdi
- 10 ay
Bence haklı ama temas etmeye gerek yokki ya illa temas şart mı
Soran10 ayO konuda sadece elini tutayım, yanından ayrıldığımda sarılayım dedi ama ya beni beğenmezse? Görüştüğümüzde, yani fotoğrafımı gördü ama efektli, bakımsız değilim de. Ya beğenmezse diye de düşündüm.
Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Sevgi herşeyin üstündedir..
03 Yorumla
Soran10 ayPeki bir erkeğin niyeti evlilik olmasa bilemi bekler
Soran10 ayCunku evlenmeden yakinlasmayacagini söylüyor
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
10 ayHayır, hayatta başarılar derim engel olmam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayEvet uygunsa tanismayi isterim
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayBende istemem ki istediğim bu zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
10 ayAyrılırım.
02 Yorumla- 10 ay
İlişkinin evliliğe gideceğinin garantisi yok, bu bir... Evliliğe gidecekse nikah ne zaman olur belirsiz, bu iki... Cinsel gücünün zirvesinde bir erkek neden belirsiz bir süre seksten uzak kalsın? Bu da üç.
Soran10 ayBana dediki beklerim opulmemis dudakların cevizin olur helalim olarak öperim gibi birsey dedi. Tesadüfen tanıştık. Ben en başında "Senin gibi kişilerle konuşmam, bana göre değilsin." dedim. "Önyargılı olma." dedi. Tek bir dövme, estetik ve çıplaklık yok, çok hoşuma gitti vs. dedi. Ben de dedim ki, "Beni belki sığ beyinli olarak görürsün ama ben sosyal medyadan konuşmayı doğru bulmuyorum, bu tarz şeyleri günah olarak görüyorum." Sosyal medya dışında da. O da dedi, "Evlilik düşünüyor musun?" Sonra 1 gün konuştuk, ben konuşmayı kesmek istedim, durgunlaştım, yanlış gibi geldi yaptığım. O da zaman ver, şans ver dedi. 3 gün konuşuyoruz. Ben de başından benden beklentisi varsa uzaklaşsın diye açık ve net bir şekilde hepsini belirttim.
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Beklerim
01 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı.
10 ayŞimdikiler beklemez
01 Yorumla
Soran10 ayBekleyecegini soyledi
Normali bu değil mi
017 Yorumla
Soran10 ayEvet ama şimdi evlenmeden her şey yaşanıyor ve normal olanlar anormalleşti, anormal olan şeyler ise normalleştiği için insan basinda belirtmek durumunda kaliyor
Soran10 ayEvet bende bunu söyledim ona benden yakinlasma gibi beklentin olmasin dedim
Soran10 aySaygı duyarım dedi
Soran10 aytesadüfen tanıştık. Ben en başında "Senin gibi kişilerle konuşmam, bana göre değilsin." dedim. "Önyargılı olma." dedi. Tek bir dövme, estetik ve çıplaklık yok, çok hoşuma gitti vs. dedi. Ben de dedim ki, "Beni belki sığ beyinli olarak görürsün ama ben sosyal medyadan konuşmayı doğru bulmuyorum, bu tarz şeyleri günah olarak görüyorum." Sosyal medya dışında da. O da dedi, "Evlilik düşünüyor musun?" Sonra 1 gün konuştuk, ben konuşmayı kesmek istedim, durgunlaştım, yanlış gibi geldi yaptığım. O da zaman ver, şans ver dedi. 3 gün konuşuyoruz. Ben de başından benden beklentisi varsa uzaklaşsın diye açık ve net bir şekilde hepsini belirttim.
Soran10 ayBen hemen istemiyorum ki zamanla dedim yavaş ve sindire sindire
Soran10 ayEe öpülmemiş dudakların da bir çeyiz nihayetinde Çeyizinle gelir helalim olursun pekiHiç merak etme. Dediğim gibi sen nasıl arzu edersen Peki en azından yanına geldiğimde ve yanından ayrılırken sarılmak? Bu konu hakkında düşüncen nedirBu önemli. Enerji uyumu içinBakk aldım ama izni? Fakat ilk sen tutmak istersen yine bekleyebilirim? Harika öyleyse o ilk heyecanı da ben yaşatmış olacağım! Sevindim 🫶 boyle konusuyor cok çözemiyorum
Soran10 ayPeki neden ısrarla buluşmak istiyor. Amaa her şeyin kesinlik kazanması için malum buluşmak yan yana gelmek gerekk 🥰 sanalda her konuyu konuşmak kolayy 🫠 yazdi
Soran10 ayBenim mi onun mu
Soran10 ayAslında bekliyordu, görüntülü konuşmak istedi, çekindim. O da neden dedi, "Engelin mi var?" diye sordu. "Yok," dedim, çekiniyorum. O da bir şey saklıyorum zannetti galiba, ben de "Buluşalım," dedim.
Soran10 ayBaşta o söyledi. Ama her şeyin kesinlik kazanması için malum, buluşmak, yan yana gelmek gerek. Sanalda her konuyu konuşmak kolay dedi ama hemen buluşalım demedi. Sonra görüntülü konuşmak istedi, ben de istemedim. Neden diye sorguladı, ben de buluşuruz dedim.
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
10 ayBeklerim nabicam.
04 Yorumla
Soran10 ayBana dediki beklerim opulmemis dudakların cevizin olur helalim olarak öperim gibi birsey dedi
- 10 ay
Eee?
Soran10 ayEee si bu kadar
Soran10 ayPeki en azından yanına geldiğimde ve yanından ayrılırken sarılmak? Dedi olur dedim
10 ayhak veririm
07 Yorumla
Soran10 ayEvlenmeyi düşünmeyen bekler mi
- 10 ay
yani degisir insandan insana
- 10 ay
evlenip seviselim diyo
Soran10 ayÇapkın biri olsa bilemi bekler
- 10 ay
oyle dedigine gore bekler heralde
Soran10 aytesadüfen tanıştık. Ben en başında "Senin gibi kişilerle konuşmam, bana göre değilsin." dedim. "Önyargılı olma." dedi. Tek bir dövme, estetik ve çıplaklık yok, çok hoşuma gitti vs. dedi. Ben de dedim ki, "Beni belki sığ beyinli olarak görürsün ama ben sosyal medyadan konuşmayı doğru bulmuyorum, bu tarz şeyleri günah olarak görüyorum." Sosyal medya dışında da. O da dedi, "Evlilik düşünüyor musun?" Sonra 1 gün konuştuk, ben konuşmayı kesmek istedim, durgunlaştım, yanlış gibi geldi yaptığım. O da zaman ver, şans ver dedi. 3 gün konuşuyoruz. Ben de başından benden beklentisi varsa uzaklaşsın diye açık ve net bir şekilde hepsini belirttim.
Evet
03 Yorumla
Soran10 ayNe düşünürsünüz peki
Soran10 ayPeki neden ısrarla buluşmak istiyor
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hyr tabu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 ayseviyorsak bekleriz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. O kızı alirim
05 Yorumla
Soran10 ayBu kisi neden buluşmak istiyor
Soran10 aySadece elini tutayım, yanından ayrıldığımda sarılayım dedi ama ya beni beğenmezse? Görüştüğümüzde, yani fotoğrafımı gördü ama efektli, bakımsız değilim de. Ya beğenmezse diye de düşündüm.
Beklerim
03 Yorumla
Soran10 ayBaşka niyeti yoktur yani
Gizli Üye(36-45)10 ayEvet
03 Yorumla
Soran10 ayEvlenmeyi düşünmeyen kisi bekler mi
Cevap sahibi10 ayEvlenmeyi düşünmeyen niye beklesin:) gerçekten seven ve ilerde evlenmek isteyen düşünür. Diğer türlü beklemesi saçma zaten
Soran10 ayEvet ama belki kandırmak için bekleyebilir mi diye düşündüm fakat çok katı ve prensipli olduğumu gördü. Bana dediki beklerim opulmemis dudakların cevizin olur helalim olarak öperim gibi birsey dedi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer