Gizli Üye(18-24)1 yıl3 yıllık ilişkim bu yüzden bitti. Ciddi düşünüyorsa erkek, beklemesi lazım. Sevgilim çok ısrar etmişti ayrılmadan önce evine esc çağırdım. Umarım erkekler karşılarındaki kişinin bir kadın olduğunu ve saygılı olmak zorunda olduklarının farkına bir gün varırlar.
11 Yorumla
Soran1 yılHayırlısı olsun, 28 yaşındayım, bunu başından belirtmek istedim çünkü bu yaşıma kadar kendimi evleneceğim kişiye sakladım. Belki evleneceğim kişi birçok kişiyle olmuştur, o onun geçmişi, benim ilgilendirmez. Ben benden sonraki haline bakarım ve hayatımda sadece tek kişi dokunsun istedim bana. Bu konuda da kendimi cok şanslı buluyorum kendimi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bekler, aksine beklemeyenle çoğu en fazla eğlenir ama evlenmez. Belki Ekmek düşer diye aksini idaa eder çoğu ama Samimi değiller
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEvet beklememi isterse beklerim fiziksel bir sevgi aramam
010 Yorumla
Soran1 yılEvlilik düşünmeyen insanda mi bekler
Cevap sahibi1 yılBekler eger saygısı varsa
Soran1 yılBana dediki beklerim opulmemis dudakların cevizin olur helalim olarak öperim gibi birsey dedi
Cevap sahibi1 yılNe güzel evlenmeyi düşünmüş o güne kadar da beklerim demiş
Soran1 yılKendisiyle tesadüfen tanıştık. Ben en başında "Senin gibi kişilerle konuşmam, bana göre değilsin." dedim. "Önyargılı olma." dedi. Tek bir dövme, estetik ve çıplaklık yok, çok hoşuma gitti vs. dedi. Ben de dedim ki, "Beni belki sığ beyinli olarak görürsün ama ben sosyal medyadan konuşmayı doğru bulmuyorum, bu tarz şeyleri günah olarak görüyorum." Sosyal medya dışında da. O da dedi, "Evlilik düşünüyor musun?" Sonra 1 gün konuştuk, ben konuşmayı kesmek istedim, durgunlaştım, yanlış gibi geldi yaptığım. O da zaman ver, şans ver dedi. 3 gün konuşuyoruz. Ben de başından benden beklentisi varsa uzaklaşsın diye açık ve net bir şekilde hepsini belirttim.
Cevap sahibi1 yılCiddi olabilir veya çok iyi rol yapan biri
Soran1 yılOnuda zamanla buluşmalarda bana yaklasimlarindan anlarım ama buluşma konusunda bile bekliyor
Cevap sahibi1 yılEvet
Enin de sonunda rol yapıyorsa zaten ortaya çıkıyor
Soran1 yılHenüz yüz yüze görüşmedik, buluşmak istiyor. Ben de erken buluyorum, biraz daha konuşarak tanımaya çalışıyorum.
Cevap sahibi1 yılEvet karakter analizi önemli
Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Beklerizde bir zaman sonra cani ceker yapmasi Lazım
04 Yorumla
Soran1 yılEvlenir o zaman canı cekerse
Soran1 yılZorla yapacak degil ben istemedigim müddetçe
- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
1 yılNe kadar süre beklemek gerekiyor ki
07 Yorumla
Soran1 yılO evlenmek isteyene kadar yani evlilik olunca kişiye bağlı yani
- 1 yıl
Beklenir beklenmez değil tabiki ama normal tanıdığın kadar cinsel olarakta tanıyıp bilinmesi gerekiyor sonra evlenip istediği hazzı zevki alamayan çok kişi var bu kadın içinde erkek içinde böyle bir taraf isteksiz olunca o evlilik çok uzun süreli yürümüyor
Soran1 yılKonuşulur yaşanmasına gerek yok bence
- 1 yıl
Tabiki ama konuşuluncada illaki bi istek oluyor
Soran1 yılEvet maalesef o yuzden cok uzatmak istemiyorum kimseyle
- 1 yıl
O zaman senin yapacağın çok uzatmadan evlenmek olmalı bu şekildede tanıyabildiğin kadarıyla evlenmiş olursun
Soran1 yılEvet bend3 oyle düşünüyorum
1 yılGerçekten seviyorsa bekler ve saygı duyar
01 Yorumla
Soran1 yılBana dediki beklerim opulmemis dudakların cevizin olur helalim olarak öperim gibi birsey dedi. tesadüfen tanıştık. Ben en başında "Senin gibi kişilerle konuşmam, bana göre değilsin." dedim. "Önyargılı olma." dedi. Tek bir dövme, estetik ve çıplaklık yok, çok hoşuma gitti vs. dedi. Ben de dedim ki, "Beni belki sığ beyinli olarak görürsün ama ben sosyal medyadan konuşmayı doğru bulmuyorum, bu tarz şeyleri günah olarak görüyorum." Sosyal medya dışında da. O da dedi, "Evlilik düşünüyor musun?" Sonra 1 gün konuştuk, ben konuşmayı kesmek istedim, durgunlaştım, yanlış gibi geldi yaptığım. O da zaman ver, şans ver dedi. 3 gün konuşuyoruz. Ben de başından benden beklentisi varsa uzaklaşsın diye açık ve net bir şekilde hepsini belirttim.
1 yılElbette beklerim. Sınırlarına saygı duyarım...
04 Yorumla
Soran1 yılBana dediki beklerim opulmemis dudakların cevizin olur helalim olarak öperim gibi birsey dedi. tesadüfen tanıştık. Ben en başında "Senin gibi kişilerle konuşmam, bana göre değilsin." dedim. "Önyargılı olma." dedi. Tek bir dövme, estetik ve çıplaklık yok, çok hoşuma gitti vs. dedi. Ben de dedim ki, "Beni belki sığ beyinli olarak görürsün ama ben sosyal medyadan konuşmayı doğru bulmuyorum, bu tarz şeyleri günah olarak görüyorum." Sosyal medya dışında da. O da dedi, "Evlilik düşünüyor musun?" Sonra 1 gün konuştuk, ben konuşmayı kesmek istedim, durgunlaştım, yanlış gibi geldi yaptığım. O da zaman ver, şans ver dedi. 3 gün konuşuyoruz. Ben de başından benden beklentisi varsa uzaklaşsın diye açık ve net bir şekilde hepsini belirttim.
- 1 yıl
İyi yapmışsın. Bunları dediyse düzgün biridir zaten. Kaçırma derim. Mutluluklar...
Soran1 yılTesekkur ederim 😌
Soran1 yılPeki neden ısrarla buluşmak istiyor. Amaa her şeyin kesinlik kazanması için malum buluşmak yan yana gelmek gerekk sanalda her konuyu konuşmak kolayy 🫠 yazdi
Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Nne kadar beklenecekmiş
014 Yorumla
Soran1 yılEvlenen kadar
Soran1 yılO ne zaman evlenmek isterse
Soran1 yılSevgilim, tesadüfen tanıştık. Ben en başında "Senin gibi kişilerle konuşmam, bana göre değilsin." dedim. "Önyargılı olma." dedi. Tek bir dövme, estetik ve çıplaklık yok, çok hoşuma gitti vs. dedi. Ben de dedim ki, "Beni belki sığ beyinli olarak görürsün ama ben sosyal medyadan konuşmayı doğru bulmuyorum, bu tarz şeyleri günah olarak görüyorum." Sosyal medya dışında da. O da dedi, "Evlilik düşünüyor musun?" Sonra 1 gün konuştuk, ben konuşmayı kesmek istedim, durgunlaştım, yanlış gibi geldi yaptığım. O da zaman ver, şans ver dedi. 3 gün konuşuyoruz. Ben de başından benden beklentisi varsa uzaklaşsın diye açık ve net bir şekilde hepsini belirttim.
Soran1 yılHayır, görüşmek istiyor, ben de henüz erken dedim. Ama ikimizin fotoğrafları var, sosyal medyada benim hikayelerde var, onun da post olarak. Bir de tesadüf oldu her şey.
Soran1 yıl28 yasindayim 32 yasinda
Soran1 yılInstagram'da bir yorumumu görmüş. Çok fazla açık giyime karşı yorum yapmıştım. Beğenmiş, dikkatini çekmiş. Bu zamanda senin gibi düşünen çok yok diye düşünmüş.
Soran1 yılBen konuşmayı kesmek istedim, o beni ikna etmeye çalıştı. Senin gibi birini bulup bırakmak ahmaklık olur dedi.
Soran1 yılBiraz senin düşüncelerini de merak ediyorum. Muhakkak sen yaşamışsındır hayatında olan kişilerle bir yakınlık vs. Benim düşünceme katılıyor musun yoksa sadece saygı mı duyuyorsun, merak ettim. 😌 diye sordum oda dediki Bunun düşünceyle alakası yok. Bu zaten baştan yanlış ve yapılmaması gereken, haram kılınmış bir şeyBenim için dikkat etmek, yapmak ve yapmamaktan ibaret dedi
Soran1 yılEe öpülmemiş dudakların da bir çeyiz nihayetinde 😊Çeyizinle gelir helalim olursun :) pekiHiç merak etme. Dediğim gibi sen nasıl arzu edersen 😊Peki en azından yanına geldiğimde ve yanından ayrılırken sarılmak? Bu konu hakkında düşüncen nedirBu önemli. Enerji uyumu içinBakk aldım ama izni? Fakat ilk sen tutmak istersen yine bekleyebilirim? :) Harika 😊 öyleyse o ilk heyecanı da ben yaşatmış olacağım! Sevindim 🫶🏻 yazdı
1 yılBen beklerim ama temiz kız ise yaşın kaç
010 Yorumla
Soran1 yıl28 yaşındayım, ilk kişi işte, elini dahi tutacağım tek kişi ama ilerisini istemiyorum, öpüşme gibi.
- 1 yıl
Yani öpüşme elleşme şart ufaktan ya hani onları yap sevgilinin yaşı kaç kaoalımısın
Soran1 yılHayir acik biriyim ama ufak olarak görünen seylerden basliyor hersey
Soran1 yılSadece sarılıp elimi tutabilir o kadar
- 1 yıl
Biraz yani ellet soğumasın ya cidden yaşı kaç adamın peki
Soran1 yıl32 yaşında, banane, bu sebepten soğuyacaksa soğusun. Evlenince yaklaştırmayacağım demiyorum ki, kendimi bu yaşıma kadar eşime sakladım.
- 1 yıl
Haklısın canım orası öylr ama işte ihtiyaç ya bu şey esc ye gide şimdilik kaö aylık sevgilin
Soran1 yılPeki neden ısrarla buluşmak istiyor. Amaa her şeyin kesinlik kazanması için malum buluşmak yan yana gelmek gerekk sanalda her konuyu konuşmak kolayy 🫠 yazdi
- 1 yıl
Bence haklı ama temas etmeye gerek yokki ya illa temas şart mı
Soran1 yılO konuda sadece elini tutayım, yanından ayrıldığımda sarılayım dedi ama ya beni beğenmezse? Görüştüğümüzde, yani fotoğrafımı gördü ama efektli, bakımsız değilim de. Ya beğenmezse diye de düşündüm.
Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Sevgi herşeyin üstündedir..
03 Yorumla
Soran1 yılPeki bir erkeğin niyeti evlilik olmasa bilemi bekler
Soran1 yılCunku evlenmeden yakinlasmayacagini söylüyor
1 yılHayır, hayatta başarılar derim engel olmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet uygunsa tanismayi isterim
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBende istemem ki istediğim bu zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılAyrılırım.
02 Yorumla- 1 yıl
İlişkinin evliliğe gideceğinin garantisi yok, bu bir... Evliliğe gidecekse nikah ne zaman olur belirsiz, bu iki... Cinsel gücünün zirvesinde bir erkek neden belirsiz bir süre seksten uzak kalsın? Bu da üç.
Soran1 yılBana dediki beklerim opulmemis dudakların cevizin olur helalim olarak öperim gibi birsey dedi. Tesadüfen tanıştık. Ben en başında "Senin gibi kişilerle konuşmam, bana göre değilsin." dedim. "Önyargılı olma." dedi. Tek bir dövme, estetik ve çıplaklık yok, çok hoşuma gitti vs. dedi. Ben de dedim ki, "Beni belki sığ beyinli olarak görürsün ama ben sosyal medyadan konuşmayı doğru bulmuyorum, bu tarz şeyleri günah olarak görüyorum." Sosyal medya dışında da. O da dedi, "Evlilik düşünüyor musun?" Sonra 1 gün konuştuk, ben konuşmayı kesmek istedim, durgunlaştım, yanlış gibi geldi yaptığım. O da zaman ver, şans ver dedi. 3 gün konuşuyoruz. Ben de başından benden beklentisi varsa uzaklaşsın diye açık ve net bir şekilde hepsini belirttim.
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Beklerim
01 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
1 yılŞimdikiler beklemez
01 Yorumla
Soran1 yılBekleyecegini soyledi
Normali bu değil mi
017 Yorumla
Soran1 yılEvet ama şimdi evlenmeden her şey yaşanıyor ve normal olanlar anormalleşti, anormal olan şeyler ise normalleştiği için insan basinda belirtmek durumunda kaliyor
Soran1 yılEvet bende bunu söyledim ona benden yakinlasma gibi beklentin olmasin dedim
Soran1 yılSaygı duyarım dedi
Soran1 yıltesadüfen tanıştık. Ben en başında "Senin gibi kişilerle konuşmam, bana göre değilsin." dedim. "Önyargılı olma." dedi. Tek bir dövme, estetik ve çıplaklık yok, çok hoşuma gitti vs. dedi. Ben de dedim ki, "Beni belki sığ beyinli olarak görürsün ama ben sosyal medyadan konuşmayı doğru bulmuyorum, bu tarz şeyleri günah olarak görüyorum." Sosyal medya dışında da. O da dedi, "Evlilik düşünüyor musun?" Sonra 1 gün konuştuk, ben konuşmayı kesmek istedim, durgunlaştım, yanlış gibi geldi yaptığım. O da zaman ver, şans ver dedi. 3 gün konuşuyoruz. Ben de başından benden beklentisi varsa uzaklaşsın diye açık ve net bir şekilde hepsini belirttim.
Soran1 yılBen hemen istemiyorum ki zamanla dedim yavaş ve sindire sindire
Soran1 yılEe öpülmemiş dudakların da bir çeyiz nihayetinde Çeyizinle gelir helalim olursun pekiHiç merak etme. Dediğim gibi sen nasıl arzu edersen Peki en azından yanına geldiğimde ve yanından ayrılırken sarılmak? Bu konu hakkında düşüncen nedirBu önemli. Enerji uyumu içinBakk aldım ama izni? Fakat ilk sen tutmak istersen yine bekleyebilirim? Harika öyleyse o ilk heyecanı da ben yaşatmış olacağım! Sevindim 🫶 boyle konusuyor cok çözemiyorum
Soran1 yılPeki neden ısrarla buluşmak istiyor. Amaa her şeyin kesinlik kazanması için malum buluşmak yan yana gelmek gerekk 🥰 sanalda her konuyu konuşmak kolayy 🫠 yazdi
Soran1 yılBenim mi onun mu
Soran1 yılAslında bekliyordu, görüntülü konuşmak istedi, çekindim. O da neden dedi, "Engelin mi var?" diye sordu. "Yok," dedim, çekiniyorum. O da bir şey saklıyorum zannetti galiba, ben de "Buluşalım," dedim.
Soran1 yılBaşta o söyledi. Ama her şeyin kesinlik kazanması için malum, buluşmak, yan yana gelmek gerek. Sanalda her konuyu konuşmak kolay dedi ama hemen buluşalım demedi. Sonra görüntülü konuşmak istedi, ben de istemedim. Neden diye sorguladı, ben de buluşuruz dedim.
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılBeklerim nabicam.
04 Yorumla
Soran1 yılBana dediki beklerim opulmemis dudakların cevizin olur helalim olarak öperim gibi birsey dedi
- 1 yıl
Eee?
Soran1 yılEee si bu kadar
Soran1 yılPeki en azından yanına geldiğimde ve yanından ayrılırken sarılmak? Dedi olur dedim
1 yılhak veririm
07 Yorumla
Soran1 yılEvlenmeyi düşünmeyen bekler mi
- 1 yıl
yani degisir insandan insana
- 1 yıl
evlenip seviselim diyo
Soran1 yılÇapkın biri olsa bilemi bekler
- 1 yıl
oyle dedigine gore bekler heralde
Soran1 yıltesadüfen tanıştık. Ben en başında "Senin gibi kişilerle konuşmam, bana göre değilsin." dedim. "Önyargılı olma." dedi. Tek bir dövme, estetik ve çıplaklık yok, çok hoşuma gitti vs. dedi. Ben de dedim ki, "Beni belki sığ beyinli olarak görürsün ama ben sosyal medyadan konuşmayı doğru bulmuyorum, bu tarz şeyleri günah olarak görüyorum." Sosyal medya dışında da. O da dedi, "Evlilik düşünüyor musun?" Sonra 1 gün konuştuk, ben konuşmayı kesmek istedim, durgunlaştım, yanlış gibi geldi yaptığım. O da zaman ver, şans ver dedi. 3 gün konuşuyoruz. Ben de başından benden beklentisi varsa uzaklaşsın diye açık ve net bir şekilde hepsini belirttim.
Evet
03 Yorumla
Soran1 yılNe düşünürsünüz peki
Soran1 yılPeki neden ısrarla buluşmak istiyor
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hyr tabu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılseviyorsak bekleriz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. O kızı alirim
05 Yorumla
Soran1 yılBu kisi neden buluşmak istiyor
Soran1 yılSadece elini tutayım, yanından ayrıldığımda sarılayım dedi ama ya beni beğenmezse? Görüştüğümüzde, yani fotoğrafımı gördü ama efektli, bakımsız değilim de. Ya beğenmezse diye de düşündüm.
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet
03 Yorumla
Soran1 yılEvlenmeyi düşünmeyen kisi bekler mi
Cevap sahibi1 yılEvlenmeyi düşünmeyen niye beklesin:) gerçekten seven ve ilerde evlenmek isteyen düşünür. Diğer türlü beklemesi saçma zaten
Soran1 yılEvet ama belki kandırmak için bekleyebilir mi diye düşündüm fakat çok katı ve prensipli olduğumu gördü. Bana dediki beklerim opulmemis dudakların cevizin olur helalim olarak öperim gibi birsey dedi
Beklerim
03 Yorumla
Soran1 yılBaşka niyeti yoktur yani
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar